Mezeler - Ordövrler Soğan Halkaları (fotoğraflı)

geçen doğaçlama soğan halkası yaapmıştım.on,süt,yumurta,kabartma tozu,tuz,baharatlar, harca 2 çaykaşığı kadar sirke de ilave etmiştim. gayet hoş oldular. tarif aramadan yaptım. kalan harca az daha un atıp kızarttım.

sana güveniyorum cnmm tarif konusunda
bunu bu akşam denicem inşallah yapabilirim
benim herif bayılır sogan kroketee
artık patetes rula salatandan yapa yapa fenalık gelmişti
buna dadanırız azda
sevgilerle cnm

kardesım sogan halkalarına bayılıyor onun ıcın en yakın zamanda yapıcam harıka yemek tarıflerın var canım emegıne saglık

Mmmm çok hoş görünüyor...
Eminim tadı da öyledir, ellerine sağlık canım...

Merhaba Libyana:)
Tarifinizi geçtiğimiz hafta denedim,ancak bugün oturdum tek tek yaptığım tariflerin yorumlarını yazıyorum:)Ben 2.tarifini denedim.Çok güzel oldu.Hazırlardan daha güzel oldu diyebilirim.Yanına tavuk butlarından yaptım.Butları önce una buladım,sonra sosa bulayıp kızarttım.Çok güzel oldular.Sonra balkona sofrayı hazırladım.Yanınada verdiğin yoğurtlu dip sosu yaptım.Kesinlikle tavsiye ederim,çok iyi ikili oldular:)Bir de ortaya taze naneli güzel bir akdeniz salatayla midemiz bayram etti:)En yakın zamanda tarifini tekrar yapacağım ama 1. tarifle denemeyi düşünüyorum.100 mesajı doldurayım yaptıklarımın resimlerini eklerim:)Bu arada güzel dip soslarını bizimle paylaşırsan çok iyi olur:)
Teşekkürler:)

Ellerine sağlık cicim ; )
sana güveniyorum cnmm tarif konusunda
bunu bu akşam denicem inşallah yapabilirim
benim herif bayılır sogan kroketee
artık patetes rula salatandan yapa yapa fenalık gelmişti
buna dadanırız azda
sevgilerle cnm
Allah razı olsun citolum.
Denedin mi acep : )
Ben yokum epeydir , özledim sizleri , yorumlarınızı , tatlı sohbetleri..
Gec cevap verdiğim için affedin beni : ))

kardesım sogan halkalarına bayılıyor onun ıcın en yakın zamanda yapıcam harıka yemek tarıflerın var canım emegıne saglık
Sağol fıstık.
Mmmm çok hoş görünüyor...
Eminim tadı da öyledir, ellerine sağlık canım...
Afiyet olsun.Soğan halkasını çok seviyorum ne oburum ben yauv : )

Vavv..
Canım biz teşekkür ederiz..
Acıktırdın yemin ediyorum , o nasıl anlatmışsın öyle ya: )

Bu topikleri gördükçe acıkıyorum :lepi:
Ben de Rabarba ben de : )
süper görünüyo olsada yesek yesek yesek cokacimcoook

:asigim:

çok nefıs gorunuyor evet evte..yapıcammm..

benim gibi biiiiiiiiiiiiiiir türlü beceremeyenlere ne büyük bi iyilik bu fotolar..sağol..

libyana sayesinde artık canım her istediğinde bende yapabiliyorum opuyorumnanaktan ilk denememde çıtır pane harcı ile yaptım görüntü olarak tam olarak benzemese de ikincisinde galeta unu ile hem göze hem lezzete hitap ediyordu

yasasın kilolar mafoldumben

Kuzu kuzu bayılıyo buna.Çooook once bı gun MC amcaya zıyarete gıtmeye soz vermısdım.

Ama gıdememısdık.O zamanlar daha 5 yasında olana kuzu kuzu benım canım delıklı sogan ıstıyo sen benı anlamıyosunnnn dıye aglayınca oylesıne bı denemısdım.

Ama senınkıler haylı şık görunmus behh sımdı kendımınkılerı pek bı elestırdım :kedi:

Paylaşım için çok teşekkürler.Sodalı olan mı daha güzel oluyor sodasız olan mı acaba ?

çok güzel olduğunu söylüyorlar ama yemedim kalamara benziyor ilk fırsatta tatmak istiyorum

benim bu ara favorim evimiz bahçeli olduğu için mangalda hellim peyniri ve mangalda mantar.. süper oluyor gerçekten

canım ellerine sağlık benim babam bunu mayalı hamurdan yapıo çok lezzetli oluyor ama bende bi kaç kere denedim mayasız olanını soğanlar diri kaldı içinde böyle ben yumuşacık olsun istiorum nasıl öyle yapabilirim acaba biraz haşlasak olurmu ki?

Çok merak ettim bunu şimdi soğanları dediğiniz şekilde ayırıp su dolu kapla buzdolabına koydum iftardan sonraya kadar dursunlar bakalım..
Acaba becerebilecek miyim sizinkiler kadar ..Nefis görünüyorlar sizinkiler :128:
Görünüşüde birşeye benzerse resmini çekip atarım burayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…