Mezeler - Ordövrler Soğan Halkaları (fotoğraflı)

Ben bunu hep internette görüyordum
ama hic yemedimde denemedimde.
Aslinda cok merak ediyorum.
Libyana'cim mademki tarifi sen vermissin,
demekki yapmak sart oldu.
Yaptigim zaman fotosunu koyarim.

Ya valla az once heveslendim yapayim dedim iftara

O kadar kotu goruntusu vardiki yani esime rezil oldum.Tadi cok guzeldi ama goruntu sifirr

Bence canim bu tarifte bir eksiklik var yada ben becereksizim yaa :çok üzgünüm:

Insallah birinci secenektir

Bu arada 3/4 su bardagi soda derken cahilligime ver ama bir su bardaginin yaridan fazlasimi demek istiyo tarifte yani ben tam doldurmadim su bardagini

Huuu haanım haaanımm klava: Eksik tarifi neden verelim :mymeka: şakkıdı :dilcikar: :roflol:
İkinci seçenek gardaşım dost acı söyler :roflol:
Şaka bir yana her zaman tutmayabiliyor;soda mıktarı dogru bardagın yarısından fazla...
Bır de ıkıncı tarıfı dene...Senı marıfetsuz senuukaydirigubbakcemile3 Gece gece kalktım denedım sırf daha ıyı daha kıtır olsun da Annıs esıne bası dık alnı pak BAK bunlar cıtır sogan halkarım hazırına bes basar dıyebılsınn dıye:teytey:
Hadı bakalım...
Sevgiler..

güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ya ben bayılırım buna ama büyük ihtimal beceremem...hazır olarak nerde satılıyoki hiç bi markette görmedim..ay vallahi canım çok çektii..

ben önceden yapmıştım bunu ama olmamıştı çok da severim birde bu tarifle deneyeceğim çook teşekkürler harika olmuş ellerinize sağlık hihoyyyt

bişey sorcam bunu böle yapmasakta soğanları rendelesek, sonra bu rendelediğimiz soğanları yaptığınız sosu biraz daha koyu yapıp içine döksek, karıştırsak sonra hamur gibi şelik verip kızartsak olmaz mı? :uhm:

Arkadasım ben daha once o sekılde denemedım hıc ama sanırım seklı tutmaz bunun orjınaı bu..Rendelemeden halka seklındekı soganlarla yapıyoruz...
Hm o sekılde tadı da degısır..
Yıne de bır dene ıstersen canım ve sonucu bızlerle paylasırsan sevınırım..

yuppiiiiii
ay inanmıyorum yaaa soğan halkası delisiyimm liboşummm
çok çok teşekkür ederim mutlaka deniycem resminide koyucammm
ya yazdınmı görmedim ama bu tağriften kaç adet çıkıyo ona göre yapımm biz çok yiyoruzda

AYRICA BAK Bİ SOS TAĞRİFİDE BENDEN
yumuşak ve dışı hafif kahve olanından olsun .daha lezzetli oluyo
1 avokado püresi
1büyük diş sarımsak rendesi
istenilen miktarda mayonez
çok az yoğurt 1 tatlı kaşığı kadar
az tuz

bunları karıştır ve bu suğan halkalarını buna batırarak ye süper oluyo
ben hamileyken hep bu sosa aşerirdim hihihiiiii

bayıldım soğan halkalarına))diyetim bitsin ilk fırsatta yapcam.görüntü önemli ama ilk denem için hiç önemli değil.önemli olan tadı.ee herkes harika diyor.yok yok ben yapcam bunu ilk fırsattacokacimcoook
ellerine sağlıkkkkka.s.

libyana cok sahane yapmissin arkadasim delikafadulden
ben bundan gecen yil denemistim hicde biseye benzemedi direk cope doktuk hem cok yag yuttu hemde parca pincik bisey oldu bakalim senin tarif nasil olacak bi ara denerim ins:lepi:

libyana senin sayende çok güzel şeyler yapmaya başladım
evet sonunda bunuda denedim ve süper ötesi bir şey ortaya çıktı
teşekkürlera.s.

az önce denedim lezzeti mükemmellll süperr harikaaa bittimm valaa
cips tadındaa
2.tarifle yaptım
şekli çok düzgün olmadı ama bi kuple foto ekliyorum mutlaka deneyiin tşk libyana a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

:1shok:Ay inanmıyorum az evvel fast food yedik oğluşumla ve vazgeçemediğim soğan halkalarından da bol bol yedimki çatladım resmen..
Ama işte bizim hamarat KK bayanları işin püf noktasını çoktan çözmüşlerde deneyip bizlerle paylaşmışlar bile..
Hemen deneyeceğim bir soğan halkası delisi olarak.
Ellerine sağlık,inan harika görünüyorcokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…