Yarışma Salçalı Makarna - Filiz Sponsorluğunda

Bana pek öyle olmadı makarnaya öyle koyarken resimde büyük gözükmüş olabilir .

Genelde süs olarak böyle koyuyoruz bunu hepimiz biliyoruz yasmincim ben anlamadım neyin dalgasını geçmeye çalıştığını bana gele gele buna mı takıldın şimdi çok kırıcı bi tavır olmuş genede teşekkür ederim yorumun için 🌸
Dalga geçmedim, makarna kategorisinde benim tek oyum her zaman salçalı olanadır ki başka hazır paket makarna yemem, bunu da söyledim.

Eleştiri idi, kırıldıysan kusura bakma.

• Beğen
Reactions: Jou
Dalga geçmedim, makarna kategorisinde benim tek oyum her zaman salçalı olanadır ki başka hazır paket makarna yemem, bunu da söyledim.

Eleştiri idi, kırıldıysan kusura bakma.
Evett onu anladım tabii ki son yazışına bir tuhaf oldum

Sunum olarak öyle ettim yoksa ben okadar yemem 🫣 bi yarışma diye

Evett onu anladım tabii ki son yazışına bir tuhaf oldum
Evet, ilk oyum belliydi sunumu görene kadar.
1 oycuk da olsa tarif seçmeyecektim diye hevesliydim demek istemiştim.
Salçalı makarna denince, dolu dolu bir tabak beklemiştim yani?

• Beğen
Evet, ilk oyum belliydi sunumu görene kadar.
1 oycuk da olsa tarif seçmeyecektim diye hevesliydim demek istemiştim.
Salçalı makarna denince, dolu dolu bir tabak beklemiştim yani?
Vallaha o konuda haklısın evett yarışma diye böyle birşey yaptım 🫣 dağınıklık gozükmesin diye özenle ayarladım

Güzel tarif almışsın canım, ellerine sağlık 😍 renkler falan da çok güzel 🥰 bol şanslar 🤗

• Beğen
Eline ve emeğine sağlık...
Salçalı makarnayı severim. 🙂😍🥰 bol şans başarılar . 👍🏻
Fiyonklu yüksük uzun boru
Burgu olan şekilli makarnalar ile daha çok yapıyor annem salçalıda
Spagetti pek yapmaz.
Spagettiyi ablamlar ile ben yapıyoruz.
😄😃😀

• Komik
Eline ve emeğine sağlık...
Salçalı makarnayı severim. 🙂😍🥰 bol şans başarılar . 👍🏻
Fiyonklu yüksük uzun boru
Burgu olan şekilli makarnalar ile daha çok yapıyor annem salçalıda
Spagetti pek yapmaz.
Spagettiyi ablamlar ile ben yapıyoruz.
😄😃😀
Her annenin farklı yapışı var işte sadece adı üstü salçalı olunca 🤣🤣 benimkide sipagetti şeklinde yapardı ama hangi markadanda hatırlamıyor 🤣🤣
Sağol canım 🥰💜🌸

Ellerinize sağlık,bol şans dilerim..🤗

• Beğen
Genellikle çocukluk anılarıyla özdeşleşen ve pratik bir yemek tarifi olarak bilinen bir hikayedir.
Bu hikayede, makarnanın salça ile birleşerek ortaya çıkardığı lezzet ve bu yemeğin aile veya arkadaşlar arasında paylaşılan keyifli sohbetlerle olan ilişkisi vurgulanır.
Örneğin, orta okul ve lise yıllarında, yakın arkadaşlarla birinin evinde toplanıp spagetti yapıp yemek, o dönemin en büyük eğlencelerinden biriydi.🥹🥹
Ayrıca, öğrenci evlerinde de sıkça tercih edilen salçalı makarna, hızlı ve ekonomik bir yemek seçeneği olarak hala popülerliğini korumaktadır. 🥰🤩 siz anneleriniz nasıl makarna tarzıyla yapardı benimki spagetti şeklinden yapardı kardeşim ben bayıla bayıla yerdikk🥹🥹 peki sizlere sorum sizler nasıl makarna şekli yerdiniz ?

MALZEMELER
-----------------------
• Yarım paket spagetti
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 2 yemek kaşığı domates salçası
• 1 tatlı kaşığı kuru nane
• Sıvı yağ
• Tuz

Eki Görüntüle 3580130
HAZIRLANIŞI
-----------------------
• Makarnayı haşlamak için uygun bir tencereye yeterli miktarda su alarak kaynatalım.
• Su kaynadıktan sonra tuz ve sıvı yağ ekleyerek spagettileri suyun içine alalım. Dilerseniz bu tarifi farklı malzemeler kullanarak da hazırlayabilirsiniz.
• Spagettiler istediğimiz kıvamda piştikten sonra suyunu süzelim. Spagettinin kalınlığına göre önerilen pişme süresi paket üzerinde yer alıyor. Benim kullandığım makarnanın üzerinde pişirme süresi 9 dakika olarak yazıyordu, siz kendi makarnanıza göre pişirebilirsiniz. Tabii ki yine de kontrol ederek sevdiğiniz kıvama geldiğinde ocaktan alabilirsiniz.
• Spagettileri süzgece aktardıktan sonra boşalan tencereye sıvı yağ, biber – domates salçası ve naneyi alalım, birkaç dakika kavuralım. Dilerseniz haşlama suyundan 1 kepçe kadar ayırarak hazırladığınız bu sosa ilave edebilirsiniz.
• Ardından spagettileri tencereye ilave ederek karıştıralım ve servis edelim. Afiyet olsun.

Eki Görüntüle 3580152 Eki Görüntüle 3580153 Eki Görüntüle 3580154 Eki Görüntüle 3580155 Eki Görüntüle 3580156 Eki Görüntüle 3580157 Eki Görüntüle 3580158 Eki Görüntüle 3580159 Eki Görüntüle 3580160 Eki Görüntüle 3580161 Eki Görüntüle 3580162 Eki Görüntüle 3580163 Eki Görüntüle 3580164 Eki Görüntüle 3580165 Eki Görüntüle 3580166 Eki Görüntüle 3580167 Eki Görüntüle 3580168
Ellerine sağlık canım. Çoğumuzun evinde en çok sevilen ve yapılan bir makarna 😋Özellikle bol salçalı olursa hele. 😍Başarılar dilerim 🌺

• Muhteşem
Ellerine sağlık canım. Çoğumuzun evinde en çok sevilen ve yapılan bir makarna 😋Özellikle bol salçalı olursa hele. 😍Başarılar dilerim 🌺
Evett teşekkür ederiimm deynepcimmm genelde tabak tabak atmayı düşünmüştüm ama restaurant gibi yarışma diye böyle özenle uğraştım 🫣🤩🌸

Genellikle çocukluk anılarıyla özdeşleşen ve pratik bir yemek tarifi olarak bilinen bir hikayedir.
Bu hikayede, makarnanın salça ile birleşerek ortaya çıkardığı lezzet ve bu yemeğin aile veya arkadaşlar arasında paylaşılan keyifli sohbetlerle olan ilişkisi vurgulanır.
Örneğin, orta okul ve lise yıllarında, yakın arkadaşlarla birinin evinde toplanıp spagetti yapıp yemek, o dönemin en büyük eğlencelerinden biriydi.🥹🥹
Ayrıca, öğrenci evlerinde de sıkça tercih edilen salçalı makarna, hızlı ve ekonomik bir yemek seçeneği olarak hala popülerliğini korumaktadır. 🥰🤩 siz anneleriniz nasıl makarna tarzıyla yapardı benimki spagetti şeklinden yapardı kardeşim ben bayıla bayıla yerdikk🥹🥹 peki sizlere sorum sizler nasıl makarna şekli yerdiniz ?

MALZEMELER
-----------------------
• Yarım paket spagetti
• Sıvı yağ
• Tuz

Eki Görüntüle 3580130
HAZIRLANIŞI
-----------------------
• Makarnayı haşlamak için uygun bir tencereye yeterli miktarda su alarak kaynatalım.
• Su kaynadıktan sonra tuz ve sıvı yağ ekleyerek spagettileri suyun içine alalım. Dilerseniz bu tarifi farklı malzemeler kullanarak da hazırlayabilirsiniz.
• Spagettiler istediğimiz kıvamda piştikten sonra suyunu süzelim. Spagettinin kalınlığına göre önerilen pişme süresi paket üzerinde yer alıyor. Benim kullandığım makarnanın üzerinde pişirme süresi 9 dakika olarak yazıyordu, siz kendi makarnanıza göre pişirebilirsiniz. Tabii ki yine de kontrol ederek sevdiğiniz kıvama geldiğinde ocaktan alabilirsiniz.
• Spagettileri süzgece aktardıktan sonra boşalan tencereye sıvı yağ, biber – domates salçası ve naneyi alalım, birkaç dakika kavuralım. Dilerseniz haşlama suyundan 1 kepçe kadar ayırarak hazırladığınız bu sosa ilave edebilirsiniz.
• Ardından spagettileri tencereye ilave ederek karıştıralım ve servis edelim. Afiyet olsun.

Eki Görüntüle 3580152 Eki Görüntüle 3580153 Eki Görüntüle 3580154 Eki Görüntüle 3580155 Eki Görüntüle 3580156 Eki Görüntüle 3580157 Eki Görüntüle 3580158 Eki Görüntüle 3580159 Eki Görüntüle 3580160 Eki Görüntüle 3580161 Eki Görüntüle 3580162 Eki Görüntüle 3580163 Eki Görüntüle 3580164 Eki Görüntüle 3580165 Eki Görüntüle 3580166 Eki Görüntüle 3580167 Eki Görüntüle 3580168
eline sağlık canım. salçalı spagetti muhteşem oluyor ve çok pratik bir tarif 😍

• Muhteşem
Elinize sağlık vallaha canım çekti ama tutacağım kendimi. Yarın yaparım artık.🥲

• Muhteşem
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Sunum da çok şık, bayıldım. Yarışmada başarılar dilerim.

MALZEMELER
-----------------------
• Yarım paket spagetti
• Sıvı yağ
• Tuz

Eki Görüntüle 3580130
HAZIRLANIŞI
-----------------------

Ellerinize sağlık, güzell görünüyor :) yarışmada başarılar dilerim <3

• Muhteşem
Back
X