Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar..benım de cıkolata kistim var daha bekarım ve lakoroskopi amelıyatı gecırdımsenağlama bu sogan kurunun cok ıyı geldıgını duydum cunku hastalıgım tekrarlarsa yenıden amelıyat olucam ılacla tedavı olmuyo bunye kendısı yapıyormus..bu konuda bılgısı olan varmı? ee bunun yanında bıde kılo vermek cok ıyı olur...

selam kızlar... arkadaşlar benim bir ay içinde 5 kilo vermem gerekiyo, size sorum şu diyet yapmadan sadece soğan suyuyla bunu başarabilir miyim.? ne dersiniz.? bi de tam olarak nasıl yapmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim... şimdiden teşekkürler, öpüyorum hepinizi... :1hug:

soğan suyunu deneyen arkadaşlar size sorum var çok önemli...
acaba adetinizde değişme oldu... yani süresinde uzama ya da miktarında çoğalma gibi...
benim adet düzensizliğim var yılın 300 günü adetliyim neredeyse...
bunu denemek istiyorum ama iyice çoğalır diye korkuyorum...

huu huu kimse yok muuu...
kızlar yaaa niye kimsecikler uğramıyo buraya...
deneyip görmek istemiyorummm...

kızlar bende bugün başlıcam ama monti diyetide yapıyorum 15 gün sonra yazıcam size sonucu.

cnaım soğan suyu genelde adet düzensizlikelrinde yada hiç adet görmeyenlerde içiliyor diye biliyorum.soğan kanı çoğaltıyor çünkü.

ben de bugün başladım soğan suyu içmeye. daha önce lahana suyunu denedim ama bi fayda görmedim. şimdi sıra bunda. nerdeyse tüm sayfaları okudum. çoğu arkadaş bişeyler yazmış sonra bırakmış. ben devam ettiğim sürece gelişmeleri paylaşmaya kararlıyım. umarım işe yarar.

yaaa malesef işe yaramamıyooo bende. bir hafta oldu ama tık yok. demekki herşey herkeste aynı etkiyi yaratmıyoo. 15 günü tamamlamayı düşünüyorum yinede,,,, bi umut işte

kızlar yorumlarınızı okudum ama ben sogan suyunu yaklaşık bir yıldır elimden geldince düzenli içiyorum ama zayıflamak için degil saten öyle bir etkiside şu ana kadar olmadı ben yaklaşık 7 senedir adet olmuyodum gitmedigm dr kalmadı erken menepoz dediler ve çözüm bulamadılar bende bir dost sayesinde örendim sadece küçük denilebilecek bir soganı başını kesip 4 e bölüyorum en altaki icce kabugu kalıyo atıp 2 bardak suyla 5 -6 dk kaynatıp 1-2 dk dinledirip sabahları aç karnına içiyorum ve sonunda son 3 aydır adet görmeye başladım pes etmedim hormonal olarak rahatlattı beni sitresimi şişlimi ve en önemligi gerginlimi aldı kiloma gelince üstüne koyyo bırak vermeyi sevgiler

bende denemek istiyorum ama şu düdüklü işinden cok korkuyorum ve beceremıyorum normal tencerede kaynatsak olmazmı bugun başlamayı planlıyorum bide kabuklarıyla bırlıktemı kaynatıcaz yoksa soyucakmıyız ? cevap verılırse sevınırım

bence çok saçma.
4 ay boyunca içtim kist ve hamilelik içindi. vermek bi tarafa aldım yani. Allah Allah..

10 yil once yaptim arkadaslar ilk yapista hafif titreme ve ates basmasi yapabilir nedenide soganin dogal antibiyotik olmasi.bence sogan kilodan ziyade kistlere iltihaplara kulak agrilarina birebirdir

bende yaptım soğan suyu kürünü.. adet düzensizliğim kistten kaynaklanıyordu . ve düzenledi gerçekten..sadece soğan suyuyla düzenlendi regl periodum.. ama kilo konusunda bir etkisini görmedim.

sabah aç karnına içtiğim için kahvaltıda iştahım olmuyodu ama sonradan acısını çıkardığım için bi anlamı olmadı.. ne kilo aldım ne de verdim bu süre boyunca

arkadaşlar soğan suyu ile ilgili yazdıklarınızı ilk sayfadan beri okudum, tabi bir yere kadar en sonunda denesen ne kaybedersin dedim kendi kendime... bugün 3. günüm. tartıya çıkmadım hiç regl olucam moralim bozulmasın diye. fakat soğan suyu iştahı kapatıyor. ciddi ciddi kapatıyor. sanırım kan şekerini düzenlediği için. ama 6-7 saat sonra tekrar içmezseniz iştah tekrar açılıyor. regli olmadan önce girdiğim tatlı krizi ve doymak bilmeyen bünyem 3 gündür yemek yemem gerekiyor demeden kendime ortaya çıkmıyor. hatta dün ve bu akşam eşim önümde tatlı yediği halde hiç canım istemedi. bunu tarih yazmadı daha önce hani diyet yaparken hep aç hissederiz ya kendimizi o yok oluyor sanırım ve diyete devam kolay oluyor. bir kaç hafta sonra etkisi olup olmadığını yazacağım tekrar

Slm kizlar.ben debu sogn kurunu emzirmeden dolayi duzensiz ve az adet gordugumden yaptim duzenli olarak.ve adetimin miktarini artirdi kac aydir atamadigim odemimi attirdi.ve o donemde diyet te uyguluyor gunluk mutlaka 1 saat yuruyordum.sogan kuru yapmadigim ara gunlerde de lahana suyu ictim.1 ayda 8 kilo verdim.cok mutluydum taki 2 ay sonra hamile oldugumu ogrenene kadar.meger sogan kuru hamile kalamayanlarada onerilen bir kurmus.bunu bilmiyordum ve 2 cocugumuz vardi zaten.ustelik kucuk olani 17 aylikti.biz 3. Yu hic dusunmuyorduk.su an 3. Bebisimiz kollarimizde 14 gunluk oldu.yani diyecegim o ki sogan kuru kullanana ve bebek dusunmeyen cok iyi onlem alsin.biz sadece bir kere yani 16 ayda 1 kere prezervatif kullanmayi p geri cekilme uyguladik ve sonuc bu:))))buyuk konusmamak lazimmis))))

Ben 1 haftadır içiyorum ama kistlerim için... Soğan suyunun kistleri azalttığı bir gerçek bununla ilgili onlarca yorum okudum.. PKO lu hastaların büyük çoğunluğunda zaten kistlerden dolayı kilo problemi var soğan suyu içip kistleri yok olanlar doğal olarak zayıflıyor olabilir ve Pko problemi olmayanlar soğan suyunu içtiklerinde zayıflayamıyor olabilirler...

Soğan suyuyla zayıflamış kişiye sormak lazım önce PKO''lu mu değil mi diye...

cok iyi bir yontem.amcamın hanımından biliyorum ayrıca soganın iltihap sokucu ozelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…