Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

kaynadığı için kokusu olmuyo hatta tadı bile nerdeyse olmuyo,bende çok önceden bi kaç kez denedim, kolay içiliyo,rahatsız edici bi tadıda yok.bi kaç kez denedim çünkü hiç bişeyi devamlı olarak kullanamıyorum:sinifsinif:

KÜRDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VAR.
gözden kaçırılmış.zaten kür dediğinde başlı başına bir dönem kullanın demek.

özellikle polikistik overi olanlar akıntısı olanlar.rejim ve sağlık için bir arada faydalanacaklar ki şu anda bende hayli kilo almış durumdayım öğrendim ki se bebi kistim olması çok kolay verebildiğim kilolar yapıştı kaldı...

sayenizde kullanmayı düşünüyorum bu kürü.

soğan suyu kürünü adetinizin bitiminden sonraki 7.gün başlayıp 15gün kullanın.zaten adet dönemi gelecek ara veriyoruz.
2.kürü de kaba hesapla 3.adet sürecinden 10 gün önce sadece 5veya 7 gün şeklinde yapıp bırakıyoruz.
kesinkez 15günü geçmeyin diye uyarıyorlar v ardır bir bildikleri:lepi:

Merhaba kızlar,

bahsetmiş olduğum gibi soğan kürünü 15 gün uyguladım. kistim kaybolmuş. alkisalkisalkis Dediğiniz gibi kiste bağlı çok kilo almıştım. bakalım 15 gundur hiç tartılmadım bu akşam diyetisyenime gidiyorum. bakalım soğan kürü ile kaç kilo vermişim. Yarın size durumu paylaşıcam.
Sevgiler...

kklı bi üye bu kürle baya kilo verdiğini sölemişti, ben de denemek istiyorum ama illa reglinin bilmemkaçıncı günü mü başlamak lazım? benim yumurtalıklarımda bi rahatsızlık yok, sadece zayıflamak için kullanıcam bunu, ne dersiniz?

kklı bi üye bu kürle baya kilo verdiğini sölemişti, ben de denemek istiyorum ama illa reglinin bilmemkaçıncı günü mü başlamak lazım? benim yumurtalıklarımda bi rahatsızlık yok, sadece zayıflamak için kullanıcam bunu, ne dersiniz?

ozaman hemen başla ama 15 günden fazla yapma ara ver sonra yine başla

İyi geceler herkesee,ben de başladım soğan suyu kürüne bgn ikinci günüm.Aslında başlama sebebim öncelikli olarak bir arkdasımın babasının (eczacı kendisi) adet duzensızlıklerıne sogan suyu iç bi hafta boyunca ac karnına birebir demesiydi ama araştırınca gördüm ki zayıflamada da baya etkiliymiş.

İki belki çok erken bişeyleri söylemem için ama sanırım etkilii:KK66:) kendimi sürekli tok hissediyorum.bı de foşu foşur terliyorum sırtımdan şaka gibi.bacaklarım terlior inanılmaz ben o kadar spor yapardım bacaklarımdan ter aktığına şahit olmadım hiç.garipsedim önce ama soğan suyu diyetinin etkisiymiş bu terlme falan he bi de baş ağrısı yapior ama son ıkı haftadır migren ataklarımı düşünecek olursam belki de soğan suyu yapmıyordur da migrenım yapiyordur yine bilemicem.

İlerleyenn zamanlardaaki etkilerini ben de yazacagımm bakalııımm nasıl olacaaak hem regl için hem de zayıflama içinn :))

bende öyle yapmayı düşünüyorum.bir sahurda bide iftarda yemeklerden sonra içmeyi düşünüyorum.

kuzenim 1 haftada 3 kg verdi soğan suyu ile ama 100kg civarında kendisi.
birde cilde aknelere çok faydalıymış inşllhh başladım bakalım ama ben 1 kg kaynatıp dolaba koyucam sabahları vaktim yok taze hazırlamayaeyvahedigeldismile:lepi:

arkadaşım 1kilo çok fazla yapma okadar akşamdan 2.5bardak kaynat dolaba koy sabah içersin her akşam taze hazırlamış olursun ben sabah kaynatırdım akşam da içerdim...şimdi yine başlıcam

Bende başladım arkadaşlar hem kadın hastalıkları hem zayıflama niyetine. Akşam bir soğanı 2 ye böldüm kabuklu bir şekilde 3 bardak suyla 1015 dk kaynattım dil yakmayacak sıcaklığa geldiğinde limon sıkıp bir bardak yatarken bir bardakta sabah kalkınca içtim yanında diyette yapıyorum inşaALLAH işe yarar.

X