Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

soğan suyunu denedim ama kistim küçüldü 7 diydi 5 oldu sadece ama kilo veremedim .....
onuda burdan bulup yapmıştım işe kistte yrıyo ...

Ben de bugün sabah başladım aç karnına soğan suyu içtim..akşam da yemeklerden önce içicem sabah da yürüyüşe gidiyorum.inşallah kilo veririm 66 kiloyum.bir hafta sonra da ne kadar kilo vericem bakalım.önceden de elma sirkesi denedim fakat hiç bir değişme olmadı daha çok kilo aldım.

adet döneminde ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum...ben de 6 günde 1 kilo 200 gram vermiş bulunmaktayım :KK66:

ben de kist için bir haftadır kullanıyorum, bir haftada 1,5 kilo vermişim.56,5' dum 55 olmuşum

bende şimdi kaynattım evlenmden öncede yapmıştım bu yöntemi kilo vermiştim şimdi tekrar başlıyorum hayırlısı artık inşallah veririz ben daha önce yaptığımdasoğanları bütüm kaynatıyordum kesmeden bikere ortadan ayırdım doğrumu yapıyorum

ben 2 ay soğan suyu içtim hiçte kilo vermedim adetimi de kesti

ben kızken adet görmüyordum dr lara gittim hiç birşey demiyorlardı ama soğan suyunu zayıflamak amaclı içmiştim farkına varmadım adetim düzene girdi sonradan kafama dank etti yazıları okudukca demekkibana soğan suyu faydası olmuş demekki bünyeye göede değişiyor

ben kızken adet görmüyordum dr lara gittim hiç birşey demiyorlardı ama soğan suyunu zayıflamak amaclı içmiştim farkına varmadım adetim düzene girdi sonradan kafama dank etti yazıları okudukca demekkibana soğan suyu faydası olmuş demekki bünyeye göede değişiyor

evet bünyeye göre değişiyor ben soğan suyunu bıraktıktan sonra bile adet olamadım çok moralim bozuldu aktardan bitki karışımı aldım da söktü mesela soğan suyu anneminde adetini kesiyor kimisinde de söküyor

Merak Ettim ablanız Bu soğan suyunu Günde kaçkere İçiyordu Hangi Ögünden Önce benim hazirana kadar 7 kilo vermem gerekiyor
Teşekkürler..:KK17:

ben 15gündür, sabah akşam içiyorum, hafta sonları hariç.

toplamda 7.5 kilo verdim ama, tabi sıkı diyet ve spor da yapıyorum.

başka soğan suyu içen var mı???

ben de yenı basladım 2 gun oldu normalde sabahları işe gıderken sımıt pohaca alırdım acıkırdım öğlene kadar ama sabah sogan suyunu ıcmeye basladım gercekten tok tutuyor aksam da eve gelınce ıcıyorum abur cubur cok yerım ıcınde kesıyo tokluk hıssı verıyor

Merhaba Arkadaslar, 130 sayfadan fazla yorum yapilmis bir konu.... biraz okudum fakat hepsini okuyamadim !Tam tarifi verebilecek biri varmiydi acaba ??? :KK17:

Merhaba arkadaşlar...
Ben de soğan kürüne yeni başladım..Bugün 4. günüm...Kullanma sebebim 5 yıl önce ultrasonda miyom olduğu söylenmişti..Açıkçası o günden beri de bu konu ile ilgili doktora gitmedim yani myoma baktırmadım..Herhangi bir ağrım veya adet düzensizliğim olmadığı için...
Geçenlerde Prof. İbrahim Saraçoğlu her kadının yılda en az 2 kere bu kürü kadın hastalıkları ile ilgili olarak uygulaması gerektiğini söyledi..15 gün...Myomlara ve çikolata kistlerine de iyi geldiğini belirtti...Ben de bunu duyunca başladım...Adet düzensizliğim yok...Myoma iyi gelir belki diye başladım...Bakalım hayırlısı...

Orta boy kahverengi soğanın dış kabuğunu soyup,1,5 bardak suyun (kaynayan) içine 5-6 parçaya bölüp atıp kaynatıyorsunuz 5 dakka..Ilık olarak içiyorsunuz..Günde iki kez aç karnına yapılıyor...Yemeklerden yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra dedi doktor...

Merhaba arkadaşlar...
Ben de soğan kürüne yeni başladım..Bugün 4. günüm...Kullanma sebebim 5 yıl önce ultrasonda miyom olduğu söylenmişti..Açıkçası o günden beri de bu konu ile ilgili doktora gitmedim yani myoma baktırmadım..Herhangi bir ağrım veya adet düzensizliğim olmadığı için...
Geçenlerde Prof. İbrahim Saraçoğlu her kadının yılda en az 2 kere bu kürü kadın hastalıkları ile ilgili olarak uygulaması gerektiğini söyledi..15 gün...Myomlara ve çikolata kistlerine de iyi geldiğini belirtti...Ben de bunu duyunca başladım...Adet düzensizliğim yok...Myoma iyi gelir belki diye başladım...Bakalım hayırlısı...

Orta boy kahverengi soğanın dış kabuğunu soyup,1,5 bardak suyun (kaynayan) içine 5-6 parçaya bölüp atıp kaynatıyorsunuz 5 dakka..Ilık olarak içiyorsunuz..Günde iki kez aç karnına yapılıyor...Yemeklerden yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra dedi doktor...

Tesekkür ederim beren. Günde iki defa demissiniz, günlükmü yapiliyor taze taze yoksa her icimde demi yapiliyor ?

merhaba arkadaşlar...soğan suyu kaç gün kullanıp,kaç gün ara verilmesi lazım?cevap için şimdiden teşekkürler

X