Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu soğan suyu içince belli bir zmandan sınra canım deli gibi tatlı istiyor onu ne yapıyonuz
ben 2 ay soğan suyu içtim hiçte kilo vermedim adetimi de kesti
ben kızken adet görmüyordum dr lara gittim hiç birşey demiyorlardı ama soğan suyunu zayıflamak amaclı içmiştim farkına varmadım adetim düzene girdi sonradan kafama dank etti yazıları okudukca demekkibana soğan suyu faydası olmuş demekki bünyeye göede değişiyor
Merhaba arkadaşlar...
Ben de soğan kürüne yeni başladım..Bugün 4. günüm...Kullanma sebebim 5 yıl önce ultrasonda miyom olduğu söylenmişti..Açıkçası o günden beri de bu konu ile ilgili doktora gitmedim yani myoma baktırmadım..Herhangi bir ağrım veya adet düzensizliğim olmadığı için...
Geçenlerde Prof. İbrahim Saraçoğlu her kadının yılda en az 2 kere bu kürü kadın hastalıkları ile ilgili olarak uygulaması gerektiğini söyledi..15 gün...Myomlara ve çikolata kistlerine de iyi geldiğini belirtti...Ben de bunu duyunca başladım...Adet düzensizliğim yok...Myoma iyi gelir belki diye başladım...Bakalım hayırlısı...
Orta boy kahverengi soğanın dış kabuğunu soyup,1,5 bardak suyun (kaynayan) içine 5-6 parçaya bölüp atıp kaynatıyorsunuz 5 dakka..Ilık olarak içiyorsunuz..Günde iki kez aç karnına yapılıyor...Yemeklerden yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra dedi doktor...