Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

arkadaşlar birde ben sabahları aç karnına elma sirkesi su karışımı içiyorum soğan suyunu da içsem olurmu acaba yoksa ruhuma fatiha mı olurkaydirigubbakcemile3

bende düsünmüştüm elma sirkesini...belli bir süreden sonra mideye zarar veriyor dediler...bence sogan suyu daha faydalı....denemek istersen...artı vücutta ki ödem,iltihap vs. gibi seylerede iyi geliyormus...:1rolleyes:

Şimdilik sabah aç karna elma sirkeli ve ballı ılık su içiyorum,
öğünlerden sonra da elmalı kürden içiyorum,
1 ay sonra elmalı kürü bırakacağım için soğan suyuna başlayacağım, malum hepsini bir arada yapmak zararlı olur. lmaz:
o zamana kadar sizleri takip edeceğim, lütfen gelişmelerden haberdar ediniz bayanlarr opuyorumnanaktan

evet kimse geri dönmemiş.bende 15 gün denemeyi düşünüyorum.zayıflayan arkadaşlar mesajlarınızı bekliyoruz.

valla ben zamaninda yaptim 14 kilo verdim sayesinde mutlaka denemelisiniz.. emin olun eritecek tum yaglarinizi hemde kisa bir surede..

valla ben zamaninda yaptim 14 kilo verdim sayesinde mutlaka denemelisiniz.. emin olun eritecek tum yaglarinizi hemde kisa bir surede..

bunu ben uygulamadım..annemin bi arkadası birzamanlar uygulamıstı...önceki sayfalardada mesajım var arkadslara yardımcı olabilmek için..su sıralar benimm ihtiyacım var..yalnız bogazımı tutabilmek konusunda cok da basarılı sayılmam:kedi: canım sen bu diyeti uygularken özel bir diyet falan yapmısmıydın ve metabolizmanın calısması ne hızdaopuyorumnanaktan

tatlim mesajini yeni gordum... istah kesiyor cnm bundan emin ol belirli bir diyet yapmadim sadece tatli yemiyordum ekmek ise 1 dilim aksam 6dan sonra bisi yemedim.. klasik seyler iste hep bildigimiz bide gunde 1 saat t&s yaptim... metabolizma hizim cok super degil ama durgunda degil normal haftda 1 kilo veya 800gr civari verdim.. sormak istedigin seyler varsa seve seve cavaplarim cnm..:1rolleyes:

ayyyy cok sagol canımm benimmmmmmmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

sadeceaşk bende bişey sorabilirmiyim sana.acaba konunun ilk başındaki tarifimi uyguladın yada kendine göre uyguladığın bi tarifin varmı. cevap verirsen çok sevinicem

talaycim ben 1 sogani bicakla parcalara ayirip 300 gr suyla 10 dakika kadar kaynattim ilidiktan sonra sabahlari ac karnina limonla beraber ictim.. 30 dakika hicbisi yemedim etki etsin diye.. aksamlari normalde icmedim ama seker krizim oldugu zaman 1 bardakta aksamlari ictim.. takildigin yerlerde sorabilirsin cnm cekinme

merhaba arkadaslar bende dün basladım umarım etkisini görürüm.midem biraz bunalıyo ama dayanıyorum.

mrb arkadaşlar.ben 3 ay önce yapmıştım doğum sonrası kilolarımı vermek için.66 kilodan 60 kiloya düştüm bıraktım,kilolarımı tekrar geri almadım dikkat etmememe rağmen ama ideal kilom 56 olduğu için,bugün tekrar başladım.4 kilo daha vermek için.6 kiloyu 40 günde verdim,annemde aynı diyetle 6 kilo verdi.ama sadece soğan suyuyla değil.yememe çok dikkat ettim.5 i bi yerde çay artı elma sirkesiyle verdim kilolarımı.4 kilo daha versem süper olacak.daha önceki saylarda yazmıştım,ozamanlar yeni başlamıştım ama her gün tartıda gramların gittiğini görmek çok güzeldi.ben günde 1 litre soğan suyu içiyordum,6 soğana 1 litre su koyup kaynatıyordum,acıktıkça soğan suyu içiyordum.

sadeceaşk bi sorum daha var konunun başlarında hayat bu arkadaşımız beyaz soğan demiş ama malesef bu mevsimde bulamadım bende normal soğanla yapıyorum.sanırım bi farkı yok değilmi?

kızlar günaydın.dün bütün yazılanları tek tek okudum.arada bi kafam karıştı. kabuklu mu kabuksuz mu olucak soğan,beyaz mı kırmızı mı falan..
ama en sonunda karar verdim ve eve gittiğimde evdeki yemeklik soğanı soydum dörde böldüm.su ekledim üstüne 10 dk kaynattım.suyun rengi sarımsı gibi yeşilimsi gibi bişi oldu.o kadarda kokmadı mutfak..sonraaa ılıdı biraz limon sıktım içine ve çay gibi içtim..
hiçde kötü değildi tadı.korkarak önce bir yudum içtim.baktım tadı fena değil koca bi bardağı içiverdim.bakalım bende başladım .diyet demiycem.çünkü o zaman olmuyor,yapamıorum.dikkat edicem bundan sonra yediklerime.doğumdan sonraki kilolarım hala duruor..sanırım birazdaha eklendi üstüne..şuan kaç kiloyum bilmiorum inanın.tartının pili bitmiş :) daha tartılmadım da...
böyle işte..soğan suyu bana çok ta kötü gelmedi tadı..ama iştah konusunda daha anlayamdım tam bişi.iştahı kestimi kesmedimi.az yedim akşam ama..bakıcaz bakalım.heralde 1 hafta içinde belli eder..
herkese sabır versin allahım.herkes fısstık gibi hatun olsun.:
sm_cool:

Merhabalar bende yarından itibaren başlayacağım bu diyete ve bildiğim kadar soğan suyu çok faydalıymış.İdrar yollarını temizlediğinden iltihaplarda öneriyorlar sevgiyle kalın

Merhaba Kızlar, bende 5 gundur yapıyorum bu kürü hem kistim var hemde rejim yapıyorum daha doğrusu diyetisyene gidiyorum.66 kiloyum şuan 1,60 boyum... bakalım işe yarıyacakmı gelişmeleri size yazıcam. Sevgiler.

artık bu konu hakkında kimse birşeyler yazmıyor.yokmu soğan suyu içenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…