- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.Kızlar benimde 2. günüm sizlerle buradan paylaşacağım kaç kilo verdiğimi şu an 52.8 kiloyum hedefim 49:hooray:.Byeee:enbuyukkk:
kızlar kimse yapıpta verdiğini yazmıyor.herkez yeni başlıyor mübarek.yokmu şöyle 1 ay yaptım şu kadar kilo verdim diyen yenilerden offf nolcak bizim halimiz yaaa bu kilolarla yazda geldi
ben 15 gun devamettım daha sonrası zararlıymış dedıler rahım ve yumurtalıklardakı kıslerı falan yok edıyormuş yumurtalıgı temızlıyormuş o yusden bende cevız kurune bşlıycammmdeıgın gıbı yaz geldı napcaz bılmıyorum yuruyuş yapıp yeşıl cy içiyorum gunde ıkı kez yavaş yavaş vrerıyorum bırde sarımsagı deneycem bıde şunu pylaşacm yenmeklerden once bır cy kaşıgı zenfelıfın userıne lımon sıkıp yıycekmışşın baya kılo vardırıyormuşa.s.a.s.
bende sadece 15 gün yapmıştım ama sadece 1400 gr verdim nasıl 3 kilo falan veriyosunuz yaa
mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende soğan suyu kürünü uygulamak istiyorum fakat kabuklarını soyacakmıyız bunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
evt soycaksın cnm orta boy soğana 2 subardağıyla su koysan yeterli oluyo ben aksam da icecegim zaman taze yapıyorm 15 gün boynca iceceksin fazla icmek zararlı oluyoms ben buaralar ara verdim yine baslayacağım
cevabın için teşekkürler birşey daha soracaktım bıçaklamı soyacagız bide ben sabah aç karna içamem öğlen içsem olurmu şimdiden teşekkürler
meraba canım bende yapıyorum ama soganları kabuklarıyla vede koklerıyle kaynatıyorum 15 dakka ama kaynamıs su olacak ketılda suyunu kaynatıp 4 su bardagı sonra soganları yıkayıp 15 dakkada ole kaynatıyorum faydası oldu herseyıyorum ve zayıflıyorum dene farkı sende goreceksın ayrı memleketlımsın ıyı gunler ı y
merhaba hemşerim cevap verdiğin için teşekkürler bende soğan suyuna başladım umarım bu kilolardan kurtuluruz sen nekadar zamanda kilo vermeye başladın ve kaç kilo verdin yanıtlarsan sevinirim