Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

a.s.Kızlar benimde 2. günüm sizlerle buradan paylaşacağım kaç kilo verdiğimi şu an 52.8 kiloyum hedefim 49:hooray:.Byeee:enbuyukkk:

ben de 2 gündür içiyorum.... ama şimdiye dek aşk acısı dışında hiçbir şey iştahımı böylesine kesmemişti kaydirigubbakcemile3 süpermiş süper... aklıma bile gelmiyor yemek... bu gidişle veririm ben de artık istediğim kiloyu... 62,5 civarıyım... bakalım kaç kilo vereceğim...

kızlar yanlış bugün afedersiniz wc den sonra tartıldım 21 mayısta başlamıştım bu gün 28 mayıs ve tam 2 kg vermişim ya daha önce yazdığım yanlışmış zaten artık not tutuyorum kilomu tarih tarih bu sabah 60,4 geldim yani 60 sayılır :lepi:

kızlar kimse yapıpta verdiğini yazmıyor.herkez yeni başlıyor mübarek.yokmu şöyle 1 ay yaptım şu kadar kilo verdim diyen yenilerden offf nolcak bizim halimiz yaaa bu kilolarla yazda geldi:kızgın:

ben 15 gun devamettım daha sonrası zararlıymış dedıler rahım ve yumurtalıklardakı kıslerı falan yok edıyormuş yumurtalıgı temızlıyormuş o yusden bende cevız kurune bşlıycammmdeıgın gıbı yaz geldı napcaz bılmıyorum yuruyuş yapıp yeşıl cy içiyorum gunde ıkı kez yavaş yavaş vrerıyorum bırde sarımsagı deneycem bıde şunu pylaşacm yenmeklerden once bır cy kaşıgı zenfelıfın userıne lımon sıkıp yıycekmışşın baya kılo vardırıyormuşa.s.a.s.

selam kızlar ben buğün itibariyle soğan suyu diyetini bırakıyorum sanırım alerji yaptı kaşıntı başladı
başka ekxra bişey yapmadım çünkü
size bol kilo vermeler

ben 15 gun devamettım daha sonrası zararlıymış dedıler rahım ve yumurtalıklardakı kıslerı falan yok edıyormuş yumurtalıgı temızlıyormuş o yusden bende cevız kurune bşlıycammmdeıgın gıbı yaz geldı napcaz bılmıyorum yuruyuş yapıp yeşıl cy içiyorum gunde ıkı kez yavaş yavaş vrerıyorum bırde sarımsagı deneycem bıde şunu pylaşacm yenmeklerden once bır cy kaşıgı zenfelıfın userıne lımon sıkıp yıycekmışşın baya kılo vardırıyormuşa.s.a.s.

meraba canım zencefılın ustun lımon cıkıp ıcmeyı kımden duyudn daha once bunu deneyıp te kılo veren arkadsların varmı yoksa kulaktan dolmamı cevaplarsan sevınırım

ewt zencefil kilo verdiriyor ve metabolizmayı hızlnadıryor baqırsakları calistırıor ben tozunu kullanıyorum yemeklere baharat olarak atıyorum ama limonlu denemedim

başalayalı 6 gün oldu ve 3 kilo verdim süper yaaa ben birde pco yum glikofende kullanıyorum ama şu konuda tereddüt ediyorum sürekli mi kullansam 15 sonra aramı versem yada bir arkadaş yazmış 1 hafta kullanıp ara vermi 2 gün falan öyle mi yapsam ben bile veerdiysem herkes verir deneyin arkadaşlar kilo verdiriyor

arkadaşlar selam öncelikle aranıza yeni katıldım.. soğan suyuyla ilgili kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.. bir küçük soğanı 2bardak suda kaynatın 15-20 dakida.. sonra içine istediğiniz kadar limon ekleyin ve için.. soğan suyu vücuttaki iltihapları söküp atıyor.. ben sadece denemek için yaptım 2-3 gün ve gözlerime inanamadım.. yağ ve iltihapları tuvalet yoluyla atıyorsunuz.. bence bi deneyin hiç bir zararı yok vücudunuzdaki iltihaplardan ve yağlardan kurtulun.. a.s.

bende sadece 15 gün yapmıştım ama sadece 1400 gr verdim nasıl 3 kilo falan veriyosunuz yaa

mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende soğan suyu kürünü uygulamak istiyorum fakat kabuklarını soyacakmıyız bunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende soğan suyu kürünü uygulamak istiyorum fakat kabuklarını soyacakmıyız bunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

evt soycaksın cnm orta boy soğana 2 subardağıyla su koysan yeterli oluyo ben aksam da icecegim zaman taze yapıyorm 15 gün boynca iceceksin fazla icmek zararlı oluyoms ben buaralar ara verdim yine baslayacağım

evt soycaksın cnm orta boy soğana 2 subardağıyla su koysan yeterli oluyo ben aksam da icecegim zaman taze yapıyorm 15 gün boynca iceceksin fazla icmek zararlı oluyoms ben buaralar ara verdim yine baslayacağım

cevabın için teşekkürler birşey daha soracaktım bıçaklamı soyacagız bide ben sabah aç karna içamem öğlen içsem olurmu şimdiden teşekkürler

cevabın için teşekkürler birşey daha soracaktım bıçaklamı soyacagız bide ben sabah aç karna içamem öğlen içsem olurmu şimdiden teşekkürler

meraba canım bende yapıyorum ama soganları kabuklarıyla vede koklerıyle kaynatıyorum 15 dakka ama kaynamıs su olacak ketılda suyunu kaynatıp 4 su bardagı sonra soganları yıkayıp 15 dakkada ole kaynatıyorum faydası oldu herseyıyorum ve zayıflıyorum dene farkı sende goreceksın ayrı memleketlımsın ıyı gunler ı y

meraba canım bende yapıyorum ama soganları kabuklarıyla vede koklerıyle kaynatıyorum 15 dakka ama kaynamıs su olacak ketılda suyunu kaynatıp 4 su bardagı sonra soganları yıkayıp 15 dakkada ole kaynatıyorum faydası oldu herseyıyorum ve zayıflıyorum dene farkı sende goreceksın ayrı memleketlımsın ıyı gunler ı y

merhaba hemşerim cevap verdiğin için teşekkürler bende soğan suyuna başladım umarım bu kilolardan kurtuluruz sen nekadar zamanda kilo vermeye başladın ve kaç kilo verdin yanıtlarsan sevinirim

merhaba hemşerim cevap verdiğin için teşekkürler bende soğan suyuna başladım umarım bu kilolardan kurtuluruz sen nekadar zamanda kilo vermeye başladın ve kaç kilo verdin yanıtlarsan sevinirim

benım ılk kurum bıtıı yanı 20 gun ara verdım ben 85 kıloydum sımdı 74 kıloyum ama sadece sogan suyuyla zayıflamadım safran cayı dıye bısey var nette bulursun ondan kullandım ama duzenlı degıl yınede benı zayıflattım ama ben cok yemek yıyorum tatlılar acayıp yıyorum sogan suyuda sankı benım vucucdumu zayıflattı sogan suyunu 2 3ay yapacam ılk bır ay kılo vardırmıyo ama zayıf gorunuyosun dene bak ınsallh sende verırısın bu arada zonguldagın neresındensına.s.

X