Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ..
ben de soğan suyunu çocuk olsun diye kullanıyorum.iltihap varsa atıyomuşsun bu karışımla..
bir ay oldu kullanmaya başlayalı.şimdilik 4 kilo oldu verdiğim.yavaş yavaş gidiyor.4 kilo daha verirsem doğum öncesi kiloma dönmüş olucam.çok seviniyorum yaa)))bide şunu farkettim,sıcak içince işe yaramıyor.ılık içiyorum.
bir ay oldu kullanmaya başlayalı.şimdilik 4 kilo oldu verdiğim.yavaş yavaş gidiyor.4 kilo daha verirsem doğum öncesi kiloma dönmüş olucam.çok seviniyorum yaa)))bide şunu farkettim,sıcak içince işe yaramıyor.ılık içiyorum.
benimde suanda 70 kiloyum on kilo fazlam var fakat veremiyorum sogan suyu midene zarar vermedimi cok merak ettim ben onu asla deneyemem midemi kesin bozar (midemde herhangi bir sorun yok ama kullanirsam herhalde cok kotu bozarim :1rolleyes:)iyi cesaret istedigin kiloya kavumani dilerim
bu soğan suyunu 3 sene önce denemiştim 2 ayda 8 kilo vermiştim ama midemi bozdu diye bıraktım şuan 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum ve günde 2 saat spor yapıyorum vere vere 3 kilo verdim:1no2:
tekrar soğan suyuna başlamak istiyorum ama ya midemi bozarsa diye korkuyorum
merab acanım sogan suyunu ne kadr surede kullandın 2 ayda sureklı tukettınmı yoksa ara verdınmı cevaplarsan sevınırım