Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

anladım tamam kızlar demek ki hakikaten iştah açyor.... bugün içmedim ...mide bulantm da yok bugün demekki o da soğandanmış...üff ne çile be bizdeki de...bu arada safranm bugün geldi ve ben soğanla başladığım zayıflama maratonuna safrançay ile devam edicem...gelişmeleri de yazıcam..

merhaba seli soğa suyu kullanırken diet ve spor yaptınmı biraz bilgilendirirsen sevinirim

spor yapmadım diyet yaptım ama öyle aç açına değil yani her şeyden yedim kızartma yağlı tatlı hamur hariç sadece ekmeği sabah 1-2 öğlen 1 akşam ekmeksiz şekline getirdim porsiyonları biraz ufalttım açıktıkça da yoğurt meyve vb. hafif şeyler yedim aç kalmadım böylece

valla bende iştah falan açmadı hatta yemeği bile unutuyodum bazen hiç yemesem de olurmuş gibiydi Allah Allah...

canlarım bütün sayfaları okuyamadım bana da kulak verin nolur
ben bir iki gün içip tekrar bırakmıştım
devamlı kullanan ve iyi sonuç alan varsa yazsın
ne kadar zaman kullanmak gerek ve günde kaç defa
5-6 kilo fazlalık için ne kadar içmek lazımdır yardımcı olun lütfen :Saruboceq:

valla bende iştah falan açmadı hatta yemeği bile unutuyodum bazen hiç yemesem de olurmuş gibiydi Allah Allah...
seli ..hakikaten şaşırdm iştahının kapanmasına...soğan suyunu ne miktarda günde kaç kere içitiğini yazar msın bir de kaç gündür içiyorsun ve kaç kilo verdin bu sayede?acaba ben aceleci mi davranıyorum?

15 gündür içiyorum hiçbir eksilme yok valla bende alahalah benmi anormalim ya

kızlar ben 1 hafta akşamdan hazırladığım 1bardak suya 1 ceviz ve 1 diş sarmısak koyup sabah aç karnına içtim metabolizmam hızlandı tartıldığımda bir eksilme yoktu ama daha önce içine zar zor girdiğim pantolonumu giymeye başladım 2 gündür de soğan suyunu deniyorum iştahımı kesti bakalım 10 gün sonra durum ne olacak
,

busem,akıntıya iyi gelebileceğini söylüyorlar.biliyorsun ki soğan en iyi antibiyotıktir ayrıca en doğal.adet söktürücü olarak da adı geçiyor...

15 gündür içiyorum hiçbir eksilme yok valla bende alahalah benmi anormalim ya

cnm tek basına soğan suyu hiçbi ise yaramıyo tam ben soğan suyuyla birlikte yemeğide azalttım yalan yok 3.500 kilo verdim önceden soğan suyunu içiyordm ama yemeğide kısmıyodm kilom da hiç düsme olmuyodu yemeği kısmaya baslayınca yavaş yavaş gitmeye basladı

ben tam bie haftadır kullanıyorum benimde kilomda hiç değişim yok ben günde birbuçuk litreye yakın içiyorum ikbal gürpınarın tarifini yapıyorum yani ama sonuç alamadım daha biraz yemeklerden kıssam sanırım iyi olur

soğan suyunu bende denemiştim.bukadar iğrenç bir tat olamaz -tatlicadiarzu-
faydası olduğunada inanmıyorum

gercekten tek basına biseye yaramıyo soğan suyu birazda diyet yapmak lazım ama sunu söyleyeyim soğan suyunun faydalarıda oldukca cok

X