Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar 5 ay önce buraya yapacağım yazmıştım fakat yapamadım. tadı, kokusu çok kötü ben içemedim. içebilen herkesi tebrik ediyorum. şimdi başka arayışlara girdim. bebğim 16 aylık ama halen emiyor. Bu da benim elimi kolumu bağlıyor. hangi sistemi araştırsam emzirenler kullanamz diyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de süte zararsız birşeyler duyarsanız lütfen bana da yazın. lütfeen

selam arkadaşlar 5 ay önce buraya yapacağım yazmıştım fakat yapamadım. tadı, kokusu çok kötü ben içemedim. içebilen herkesi tebrik ediyorum. şimdi başka arayışlara girdim. bebğim 16 aylık ama halen emiyor. Bu da benim elimi kolumu bağlıyor. hangi sistemi araştırsam emzirenler kullanamz diyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de süte zararsız birşeyler duyarsanız lütfen bana da yazın. lütfeen

tabiki cnm haklıısn ama dediqin qibi hersey zararlı emziren anneye bennde emziriyorum her yolu denedim elma sirkesi soqan suyu ve lahana suyu içtim kiloda verdim simdi artık hiçbirini içmiyorum bebeqe zarar verdimi dersen hayır ama zayıfladı kızımda baska yolu yok sadece yediqi azalt özellikle sekerli yiyyeceklreden uzak durmak 2,5 3 lt su içmek artı spor yapmak en iyi yolu bu qünlük ve alıskanlık haline qetirirsen qüzel sonuc verir cnm kben 1,5 aydan 6 kilo verdimspor yaparak az yiyerek sekersiz tuzsuz yiyerek. buara spor yapamadqimda ve diyet yapamdıqım halde 76 lardayım bu aralar ihmal ediyorum cünkü tasınacaqım baska sehire ev toplamaktan zaman ımyok :1no2:

Evet bunu da denedim ve kilo verdim ama sanırım ülserimin bir sorumlusu da soğan suyu. Sadece bir uyarı. Herkese aynı etkiyi yapmayabilir.

benım ılk kurum bıtıı yanı 20 gun ara verdım ben 85 kıloydum sımdı 74 kıloyum ama sadece sogan suyuyla zayıflamadım safran cayı dıye bısey var nette bulursun ondan kullandım ama duzenlı degıl yınede benı zayıflattım ama ben cok yemek yıyorum tatlılar acayıp yıyorum sogan suyuda sankı benım vucucdumu zayıflattı sogan suyunu 2 3ay yapacam ılk bır ay kılo vardırmıyo ama zayıf gorunuyosun dene bak ınsallh sende verırısın bu arada zonguldagın neresındensına.s.

benim aslında fazla kilom yok 57 58 arası gidip geliyorum buda doğumdan kalan son kilolarım eskiden 50 kiloydum benim tek istediğim eski kiloma dönebilmek birde bu göbekten kurtulmak kilo konusunda çok takıntılı bir insanım bazı arkadaşlar belki bana kızacak 57 kilosun daha ne istiyorsun diyebilirler ama her insanın kendini mutlu hissettiği bir kilosu var işte ben zonguldak çaycumadanım birde sen kaç soğan kullanıyorsun ben bir tane soğanla yapıyorum ama acaba doğrumu

Evet ben bugün başladım soğan suyuna, öğle ve akşmları yemeklerden önce içmeyi düşünüyorum şimdilik... İnşallah bana da faydası olur şakkıdı. Az önce bir bardağı götürdüm bile :1rolleyes:

soğan suyunun bende farkettiğim ilginç bir faydası oldu...cildimi çok güzelleştirdi...pırıl pırıl oldu yüzüm....doğal antibiyotik etkisinden sanırım...

selam arkadaşlar 5 ay önce buraya yapacağım yazmıştım fakat yapamadım. Tadı, kokusu çok kötü ben içemedim. Içebilen herkesi tebrik ediyorum. şimdi başka arayışlara girdim. Bebğim 16 aylık ama halen emiyor. Bu da benim elimi kolumu bağlıyor. Hangi sistemi araştırsam emzirenler kullanamz diyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de süte zararsız birşeyler duyarsanız lütfen bana da yazın. Lütfeen

meraba canım benımde 10 aylık bı kıızm var ve emıyor 2 ay once safran zayıflama cayı aldım kullandım zayıflatıyo ve sute hıc bır yan etkısı olmuyo nette bulşabılırsın kullananların yorumlarınıda oku

benim aslında fazla kilom yok 57 58 arası gidip geliyorum buda doğumdan kalan son kilolarım eskiden 50 kiloydum benim tek istediğim eski kiloma dönebilmek birde bu göbekten kurtulmak kilo konusunda çok takıntılı bir insanım bazı arkadaşlar belki bana kızacak 57 kilosun daha ne istiyorsun diyebilirler ama her insanın kendini mutlu hissettiği bir kilosu var işte ben zonguldak çaycumadanım birde sen kaç soğan kullanıyorsun ben bir tane soğanla yapıyorum ama acaba doğrumu

ILK DOGUMUNMU CANIM SENIN ILK DOGUMDA 5 6 KILO KALIYO ZATEN 2 DOGUMDADA 5 6 KILO DERKENE BI BAKIYOSUN 10 KILO KALMIS BENDE ORTA BOY SOGAN KULLANIYORUM EVET 1 TANE KUCUK VARSA IKITANE YAPIORUM SENIN VERMEN GEREKEN KILO AZMIS VERIRISIN SOGAN SUYUYLA DEVAM ET PES ETME AZDEDIGIMIZ KILOLAR ZAMANLA COGALIYO SAKIN PES ETME DIKKAT ET BENDE ZONGULDAK ALAPLIDANIM UZAKIZ YA a.s.

merhabalar!inanır mısınız bu soğan suyu ile zayflama hikayesini yeni duydum ve forumda yorumlara baknca ne geç duyduğumu anladm..nette s.suyu ile zayıflama için farklı ölçüler ve kürler var.öncelikle bu kürle kilo verme işini başaranlara sormak istiyorum:kür hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz?şimdiden tşk

kızlar ben soğan suyunu ibrahim saraçoğlunun yöntemiyle uyguluyorum yani pco hastası olduğum için ve iltihap için ama hiç iştahımı kapamadı aksine açtı.bu arada ben soğanı sevdiğimden tadı çok güzel geldi bnan ya bende bir anormallikmi var herkez genelde tadının köütlüğünden bahsetmiş kokar demiş ama hiç kokmuyo

kızlar selam şimdi ben soğan suyu ile ilk hafta 2 kg verdim ama 2. hafta sadece 500 gram verdim gerçi su kaybetmişimdir belki dedim ama değil olmayan pantolonlarım oluyo şu anda o yüzden sonra bıraktım zaten 15 gün yapıp ara verin falan demişler neyse tabi gene dikkat ediyorum arada kaçamak yapsam da bu gün tam olarak 19 gün oldu ve tartıldım 59,7 geldim yarın gene başlayayım diyorum 1 haftadır içmiyorum çünkü toplam 12 gün falan içtim toplam kayıp: 2,7 kg 19 günde 20 gün daha yapsam 3 kg daha versem çok iyi olur doğumdan önce 55-56 geliyodum

emziren anneler bebeginizle ilgili bi sorun yasadınızmı bilgi verirseniz sevinirim

kızlar selam şimdi ben soğan suyu ile ilk hafta 2 kg verdim ama 2. hafta sadece 500 gram verdim gerçi su kaybetmişimdir belki dedim ama değil olmayan pantolonlarım oluyo şu anda o yüzden sonra bıraktım zaten 15 gün yapıp ara verin falan demişler neyse tabi gene dikkat ediyorum arada kaçamak yapsam da bu gün tam olarak 19 gün oldu ve tartıldım 59,7 geldim yarın gene başlayayım diyorum 1 haftadır içmiyorum çünkü toplam 12 gün falan içtim toplam kayıp: 2,7 kg 19 günde 20 gün daha yapsam 3 kg daha versem çok iyi olur doğumdan önce 55-56 geliyodum

merhaba seli soğa suyu kullanırken diet ve spor yaptınmı biraz bilgilendirirsen sevinirim

arkadaşler bu soğan suyu iştah kesiyor diyr yazıyor benim bugün beşinci günüm iştahımda hiç azalma yok sanki dahada arttı gram bile verememişim moralim çok bozuldu acaba etkisini nezaman sonra yada kaç günde gösteriyor moral olarak çöktüm

hayatım ben inanmıyorum iştah kestiğine çünkü soğan herzaman iştah açar

bu arda bebnde deniyorum 31 mayıstan itibaren içiyorum kistlerimi ve iltihabı yok etsin diye çok yemeye e devamlı açlık hissetmeye başladım

soğan suyuna şimdi başladım elimde bardagım bi yandanda içiyorum.tadı fena gelmedi limonda sıkmadım üstelik abartıldıgı gibi bi tad değil hoş ben lahana suyunu bi zamanlar denemiştim lahanadan bile daha iyi bi tat bakalım ne kadar kğ verdirecek.gelişmeleri sizlerle paylaşırım

kafamçokkarıştı2 gündür soğan suyu içiyorum saabah ve akşam birer bardak kaynamış olarak.ancak ilk içtiğimden beri midem bulanıyor..sanırım bende mide sorunu falan var.çünkü ben de soğann mideye yaramadığımı duymuştum...her neyse bu arada acayip iştahım da açldı acaba yaklaşan reglimle mi ilgili yoksa soğanın bana bir cilvesi mi merak ediyorum.sizlerden de iştahı açılan var mı?? her an bırakabilirim

kafamçokkarıştı2 gündür soğan suyu içiyorum saabah ve akşam birer bardak kaynamış olarak.ancak ilk içtiğimden beri midem bulanıyor..sanırım bende mide sorunu falan var.çünkü ben de soğann mideye yaramadığımı duymuştum...her neyse bu arada acayip iştahım da açldı acaba yaklaşan reglimle mi ilgili yoksa soğanın bana bir cilvesi mi merak ediyorum.sizlerden de iştahı açılan var mı?? her an bırakabilirim

bende de acayip iştah açtı sanki hiç doymuyorum gibi geliyor soğandanmı tam bende bilemedim

X