Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

bir hafta öncesine kadar burda zayıflamakla ilgili her başlıkta resmen ağlıyodum belki dikkat ettiniz belki etmediniz bilmiyorum yaklaşık 4 gundur soğan suyu içiyorum sabah kalkarken ve gece yatarken inanamıyorum gördüklerime hamile gibi duruyodum herkesin maskarası olmuştuım resmen ve bu beni kahrediyo inanırmısınız şimdi göbeğim ayva göbeği kadar kaldı ve muthiş sıkılaştı mutluluktan uçuyorum tabi ve ben bunu soğan suyuna borçluyum gercekten işe yarıyor ne yanlarımdaki yağlar kaldı nede o 9 aylık hamile gibi duran göbeğim

bir hafta öncesine kadar burda zayıflamakla ilgili her başlıkta resmen ağlıyodum belki dikkat ettiniz belki etmediniz bilmiyorum yaklaşık 4 gundur soğan suyu içiyorum sabah kalkarken ve gece yatarken inanamıyorum gördüklerime hamile gibi duruyodum herkesin maskarası olmuştuım resmen ve bu beni kahrediyo inanırmısınız şimdi göbeğim ayva göbeği kadar kaldı ve muthiş sıkılaştı mutluluktan uçuyorum tabi ve ben bunu soğan suyuna borçluyum gercekten işe yarıyor ne yanlarımdaki yağlar kaldı nede o 9 aylık hamile gibi duran göbeğim

hadi ya enteresan devammı etsem içmeye acaba regl oldum gerçi belki dokunur :uhm: nekadar içtin sen bacım bide diyet spor yaptınmı bu 4 günde. enteresan yani 4 günde göbek gittiğini duymadım hiç ödemini atmışındır belki. yinede gözün aydın sevindim senin için arkadaşım a.s.

hadi ya enteresan devammı etsem içmeye acaba regl oldum gerçi belki dokunur :uhm: nekadar içtin sen bacım bide diyet spor yaptınmı bu 4 günde. enteresan yani 4 günde göbek gittiğini duymadım hiç ödemini atmışındır belki. yinede gözün aydın sevindim senin için arkadaşım a.s.

başta bende boyle bişey beklemiyodum herkes beni tok tutuyo falan diyodu ben içtikçe açlıktan ölüyodum sabah kalkarken bi bardak akşam yemek yemiyorum zaten akşam bi bardak bide yatarken bir bardak içiyorum tek kestiğim şey akşam yemeği ve abur cubur oldu spora gelince fırsat buldukça mekik çekiyorum oyle bi abartı bişey yapmadım yani eğer ödem olsaydı ki ödemde vardı bende ama bu giden göbeğin hepsi ödem değil inan gercekten hamile gibi duruyodum hemde doğurmaya hazır bi hamile ve şu an ayva göbeği kaldı inan faydası var ama yediklerimizede biraz dikkat etmek şartıyla benim denemediğim şey kalmadıki herşeyi denedim ama bugöbeği bu kadar küçültmeyi hiç başaramamıştım nezaman soğan suyuna başladım ozaman inmeye başladı

4 günde giden göbek valla hayret geri gelmes inşallah ne dim zaten gayret göstermişin akşam yemek falan yememişin oda fayda etmiştir. a.s.

ilk sayfadan beri okudum çok şaşırdım okuduklarıma her şeyde olduğu gibi bundada bünyeden bünyeye farklar var ama geneli çok güzel kilo vermiş valla bende deneyeceğim ilk işim eşime bir cuval soğan aldırmak:roflol: bugün kahvaltımı yaptım ama yinede birazdan içicem sabah akşam heralde taze olması gerekiyor dimiCADIARZU

slm arkadaslar ben de içiyordum emziren anne olarak bebeşim emme sorunum vardı:ecrin_bebek: zorla emziriyordum içtigim günde hiç ememdi bende cok üzüldümsenağlama sütüm coktu ama emmedi sogan sütümü artrdı diye cok sevinmistim :dance:nafile annem dediki soğan içme sütü tadını degiştirmisitir dedi bende ondan sonra süt falan içtim düzelsin diye içmeye basladı sükür bende emmeyi kestiginde tekrar baslayacgm ama gercekten işe yarıyor ya ama sansızım ya offf benneyaptımki :1no2::1no2:

çok şaşırdım daisybaby bende kulllanmıştım oğlumu emziriken bende öyle bir problem olmamıştı bebeğin nekadarlık canım olmaz sa emzirme bitince devam et şimdilik diyete devam et çünkü, kilolar yerleşiyor ben doğumdan sonra18 kilo vermiştim

çok şaşırdım daisybaby bende kulllanmıştım oğlumu emziriken bende öyle bir problem olmamıştı bebeğin nekadarlık canım olmaz sa emzirme bitince devam et şimdilik diyete devam et çünkü, kilolar yerleşiyor ben doğumdan sonra18 kilo vermiştim

a.s.cnm 7 aylıga girecek cnm evt ya hafta 2 kilo verdimne güzel gidiyordu ama annemde öyle diyince bilmiyorumki bir diyorum ki devam ediyim bir diyorumki emmmeyi bıraktiginda baslayım diyorum:uhm: offf ya cvp içinde tsk edrm arkadsım ya kilo derdi bir dert seninki kac aylık sen nasıl kilo verdinCADIARZU

ben oğlum 1 yaşına girdi evvelki gün başladım diyete dedim artık herşeyden yiyebilir bu kiiloları vermem lazım pskolojim bozulacaktı çünkü hiç o kadarkilo almamıştım bir başladımyaklaşık 3 ayda verdim 18 kiloyu ilk başlarda zorlandım tabi alışmışım atıştırmalara rahat yemeye içmeye ilk deneyimim lahana çorbası oldu onunla 4 kilo gitti daha sonra sebze meyve ağırlıklı beslendim kalori hesabı ile verdim yazın 65 olmuştum çokta iyi idi boy 1.70 kış aradan geçince 4 kilo tekrar almışım şimdi de onu vermeye çalışıcam dediğim gibi kilolar yerleşmeden vermek lazım senin bebişin küçük annesi fazla kendini kasmadan diyet yap daha senin sütüne ihtiyacı var çünkü bence :1hug:

ben oğlum 1 yaşına girdi evvelki gün başladım diyete dedim artık herşeyden yiyebilir bu kiiloları vermem lazım pskolojim bozulacaktı çünkü hiç o kadarkilo almamıştım bir başladımyaklaşık 3 ayda verdim 18 kiloyu ilk başlarda zorlandım tabi alışmışım atıştırmalara rahat yemeye içmeye ilk deneyimim lahana çorbası oldu onunla 4 kilo gitti daha sonra sebze meyve ağırlıklı beslendim kalori hesabı ile verdim yazın 65 olmuştum çokta iyi idi boy 1.70 kış aradan geçince 4 kilo tekrar almışım şimdi de onu vermeye çalışıcam dediğim gibi kilolar yerleşmeden vermek lazım senin bebişin küçük annesi fazla kendini kasmadan diyet yap daha senin sütüne ihtiyacı var çünkü bence :1hug:

evt cnm tsk edrm lahana corbası önceleri denemistim hamilelik öncesi igrenc tadı var inan birgün zor dayandım suyu yine iyi artık lahana suyu yada soğan suyunu emzirmeyi bıraktigigmda yaparım:çok üzgünüm: suanlık yagsız tuzsuz sekersiz birseyler yiyorum genellikle salata falan artı yarım saat kadarda spor yapıyorumkaydirigubbakcemile2 bakalım kac kilo vereirima.s cnm ya dogum sonrası bende kabızlık oldu halende var bazı bayanlarda dogum sonrası kabızlık olurmus :uhm: hamileyken zayıftım dogum yapınca aldım cok ilginç ya neyse kıyafetlerim olmuyor olsada yakısmıyor idare edecegim mücadele edecgm kilo verecegm insallh cnm ya cok sagol kilo derdinde bayagi dertlenmisism sayende biraz acıldım tskler cnm:a015:

daisybaby aynı sorunu ben tam 10 ay çektim doğum dan sonra onun tek çaresi sabahları bir büyük subardağına elma sirkesi koyup içmek canım bana o çok fayda etti ogün bugündür bırakamam ve aynı zamanda kemik erimesinede etkili olduğu için elma sirkesinin zararı hiç yok deneyebilirsin birde bütün uzmanların ortak kararı kabız olduğun sürece kilo veremezsina.s

daisybaby aynı sorunu ben tam 10 ay çektim doğum dan sonra onun tek çaresi sabahları bir büyük subardağına elma sirkesi koyup içmek canım bana o çok fayda etti ogün bugündür bırakamam ve aynı zamanda kemik erimesinede etkili olduğu için elma sirkesinin zararı hiç yok deneyebilirsin birde bütün uzmanların ortak kararı kabız olduğun sürece kilo veremezsina.s

ok cnm tsk edrm deneyeyim bakalım sonuc ne olacak sütü tadını degiştirimi :uhm:zaten sende kullanmısın birsey olmaz sanırım benneyaptımki

arkadaşlar bir sorum olacak.sanki soğan suyunu içmeye başladığımdan beri benim tansiyonum düzenlendi.genç olmama rağmen yüksek tansiyon sorunu yaşıyordum.biraz tuzlu yada hamur işi yesem başım ağrıyordu tanısiyonum çıkıyordu.şimdi ne kadar böyle şeyler yesem de tansiyonum hep düzenli.sizde de böyle bir faydası oldu mu?

Merhabalar, soğan suyu ile ilgili yazıları okumama karşın cesaret edip bir türlü başllayamıyordum. Fakat airobik hocam önerince bende başladım sabahları aç karnı içmeye meger tanıdığım kişilerdende bu yöntemi uyguluyanlar varmış, bugün iki hafta oldu bu sabah tartıya çıktıgımda 800gr incelmiş olduğumu gördüm ilk beş gün herhangi bir değişme olmadı sonra hergün 100 gr. şeklinde farklar oluşmaya başladı. özellikle ellerimde yüzümde ve bacaklarımdaki şişliklerimin kaybolmaya başlaması beni çok mutlu etti sürekli giydiğim kotumu dün giydiğimde sanki daha bir bolluk vardı ara ara gidip aynaya baktım belki biraz yavaş ilerliyorum ama ben bu durumdan da çok mutluyum biliyorum ki ne kadar hızlı verirsem o denlide çabuk alıyorum ve şu an bulunduğum kiloyu yazmıyorum ama iki hafta sonra mutlaka yazacagım.

ne yalan söyleyeyim bende sürekli okuyorum bu topiği ama birtürlü cesaret edemiyorum soğan suyu içmeyi.taze içilmesi gerekiyormuş sanırım,çalıştığım için sabah kaynatamam nasıl olacakki yaa

ben burdan okuyarak bi caseret yaptım ilk günün ertesi 800 gr, 2. gün 300gr,3. gün 100gr eksik çıktım tartıda miğdemin şişi falan indi resmen ödem attım 2 gündür içmiyorum geri gelecekmi dedim ama yeni ödem oluşmadı çok şükür. herkes en az bidefa denesin arkadaşlar. içemeyenler dediğim gibi içine baharat atıp içebilir haşlama suyunu andırıyo tadı o zaman.delikafadulden

moonserose0 arkadaşım bende her içtiğimde taze yapmadım malesef tembelim seni ters yönde etkilemek istemem ama daha az işe yarar belki ama işe yarar. ben üç soğanla yaklaşık 1 sürahi kadar yapıp gün boyu içtim kızmayın da öle yaptım napim -tatlicadiarzu-

X