- 5 Temmuz 2007
- 827
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnn herkesee....
bende dün gece itibari ile başladım bir koca su bardağı içtim ilk olarak dün...
az öncede işe gelmeden kaynatıp içtim koca bir bardak daha...tadını kafasına takıp başlamayı sürekli erteleyen arkadaşlar hiçççççççç korkmayın bi kerede ılık olarak isterseniz burun tıkalı olarak için...
bu arada fazocumm kabuğunu soyup kaynayan suya atıp 5 dk daha kaynatacaksın..zaten renginden ve kokusundan anlıyosunn olduunu canımcımmm......
slm kızlar ben de yapıcam soğan suyunu fakat her yemekten önce mi içmek gerekiyor yoksa sadece sabahlarımı anlayamadım. uygulayanlar ne sıklıkta kullandıklarını anlatabilirlermi. birde çok sordum biliyorum ama mide rahatsızlığı yapıyormu , ben soğan yediğimde bütün gün midemde yanma hissediyorum da.
günaydın,ya bu sooğan suyunu uzun süre içipte yorum yazan okumadım,hep başlayan veya başlamayı düşünenleriz sanırım...
günaydınn kıslarr...
yaaa bugün geç kaldım işe ve soğan suyumu kaynatamadımmm ((
akşama tepeleme içicem birde yatarken içicem artıkkk gerçekten arzukcum senin dediğin gibi de yapılıosa en azından sabahları öle yapcam ben ytişemedim bak servise ondan içemedimmmm (