Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

bendede adet düzensizliği ve kilo sorunu var bende şuan itibariyle denemeye başladım

selam kızlar benım de sızın gıbı kılo problemım var ve denemedıgım bır şey kalmadı derken tamda sogan suyu karışımı gordum hemen yarın bende başlayacam ve bende önce başlayan arkadaşlar varsa lutfen sonuçları yazsınlar çok sevınırım

Soğan suyu içtiğimde idrara çok sık çıkıyorum. Acaba yağ değilde su kaybına mı sebep oluyor?

arkadaşlar soğan suyu aç karnına mideyi raatsız etmezmi ya.. hiç rahatsız olmadımı mideniz?

kesinlikle aç karnına önermiyorum.Bu sabah annem tam katı meyve sıkacağından soğan suyunu sıktı aç karnına içti ve fenalaştı,nefes alamadı Allahtan kustu da biraz rahatladı.Annem tarifi yalnış almış bizide çok korkuttu ::) annem kasıtlarnda oluşan kislerin yok olmasında faydası olduğunu duymuş soğan suyunun ama tarifi ezbere yapınca sonuç malum... şimdi bende düşünüyorum normal suda da kaynaıtıp içsek saabah sabah aç kanrına miğde kaldırı mı bilmiyorum :)

arkadaslar ben sagan suyunu iciyorum 3 hafta oldu baslayali evet idrara cok cikariyor ayrica ben pilateste yapiyorum ilk bir haftada 1 kilo verdim ve bugun tekrar tartildim iki haftada 2,5 kilo vermisim insallah boyle devam etcem bence deneyin ayrica ilk gunler cok pis kokuyo diye icemedim az az ictim ama simdi alistim cok kotu gelmiyo pilateside mutlaka yapin cok SIKILASTIRIYOR ben hissediyorum gelismaleri yazarim

anneciğine büyük geçmiş olsun :çok üzgünüm:
canım tarifte çiğ olarak deil suda kaynamış soğanın suyu içilecek diyor
benim midede çok hasas aç karnına içiyorum sabahları ve akşam yatmadan
pişmiş soğanın mideye bi zararı olmaz herhalde olsaydı ben içemezdim kesin

Bugün 4.günüm dostlar,incediğimi hissediyorum.Ki düzenli uygulayamıyorum,sabah işe yetişmek için soğanı öğleye doğru işyerinde kaynatıp öğle yemeğinden önce içiyorum.Akşamlarıda yatmadan önce içiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.
Az önce öğle yemeğimi yedim;4 kaşık mercimek çorbasıi,1 haşlanmış tavuk but,bir porsiyon salata yarım dilim uno light ekmek.Tatlı olarak fırın sütlaç vardı,yemedim.
Birazdan da yeşil çayımı içeceğim.

ben adet düzensizliği için içiyorum 15 gün oldu bugün son
zaten fazla kilom yok ama artı bir zayıflamam olmadı.
ayrıca tatlı bir su sadece ağız kokusu olur.

selam ben yeni katıldım fakat yorumları hep okudum bende içiyorum fakat siz ne zamanları içiyorsunuz ve yanında diyette yapıyormusunuz

kızlar benı yanlıs anlamayında ıgrenc bı tadı var nası ıcıyosunuz sız bunu bende cünkü zayıflamak ıstıyorum baslamak ıstıyorum sogan suyuna ama bıkere denedım bı yudum bıle alamadım valla.
dudagımı degdırdım ve cok ıgrencdı
banada yardımcı olurmusunuz acaba ıcıne baska seyler sıkıyomusunuz

Arkadaşlar bugün 6.günüm eşim epey inceldiğimi görüp bugün şok oldu ve kesinlikle devam et dedi :)
Başlamadan hemen önceki halimi gören iki arkadaşımda, iki gün önce beni görüp şaşırdılar.

Aynı tartı değildi ama bugün annemlerde tartıldım 2 kg vermişim yuppii,kesinlikle tavsiye ediyorum

Adına sevindim canım.Gelişmeleri takip ediyorum.6 günde mi iki kilo??Yanında diyet de yapıyorsun sanırım.

Kesinlikle hak veriyorum sana.İğreeennç bir tadı var.Ben ne yapıyorum biliyor musun?
2-3 yudumdan sonra kaşığa doldurduğum hazırda bekeyen nar ekşisinden alıyorum.Ayrıca içine de limon sıktım içerken.

Adına sevindim canım.Gelişmeleri takip ediyorum.6 günde mi iki kilo??Yanında diyet de yapıyorsun sanırım.

Canım evet 6 günde 2 kilo verdim,bu gidenler aslında ödem bundan sonraki aşamada yağlar yanacak inşallah.

Diyet yapıyorum tabi,eşime sürekli kek-börek..vs yaptığım halde yemiyorum.Benim sorunum çoğunlukla tatlıyla,onuda yememeye çalışıyorum,sadece dün 1 topkek yedim.

Sabah bol domates -salatalık varsa maydanoz iki-üç dilim ince kesilmiş peynir yiyorum.Yanındada 1 tatlı kaşığı kadar bal yiyorum.

Öğün aralarında mutlaka yeşil çay içiyorum

Öğlen yemeğini işyerinde yemek zorunda olduğum için yemekleri seçerek yiyorum.Yukarda bir örnek vermiştim.Tavuk haşlanmış olduğu için yemiştim,azcıkta çorba içmiştim.Ertesi gün öğleyin yine işyerinde sadece kereviz yemeğini yedim.

Öğleden sonra 15:30 gibi acıkıyorum,o zamanda 1-2 kepekli galeta yada meyve yiyorum.

Akşamlarıda sebze yemeğe özen gösteriyorum.

Bu hafta pilates e başlamayı planlıyorum.Gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri mutlaka.

arkadaşlar merhaba yazılarınızı okudum bende bu akşam soğan suyunu deneyeceğim bakalım inşallah faydasını görürüm doğmdan sonra çook kilom kaldı hiç vermedim. şuan 90 kiloum 1.70 de boyum var eger etkisini görürsem mutlaka yazarım. kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

arkadaslar ben sogan suyunu 1 aydir iciyorum tabi 15 gunde bir ara veriyorum ama bence tadi cok kotu degil birde alisiyo insan icine limon falan SIKMAYIN olmuyomus oyle gecen doktordan duydum bu arada ben 3,5 kilo verdim ayrica pilates cok SIKILASTIRDI sanki daha cok vermis gibi gorunuyorum yine gelismeleri yazarim

kıslar yaa bişi sorucam
bende yapmak istiyorum bu soğan suyunu da ama içine lahana ve maydonaz da atıp 3ünü kaynatsak nasıl olur acaba
yani soğan lahana maydanoz kürü ???

peki arkadaşlar kaç gün uygunacak bunun bir sınırı varmı?her diyetin uygulamada bir sınırı var ya onun için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…