arkadaşlar soğan suyu aç karnına mideyi raatsız etmezmi ya.. hiç rahatsız olmadımı mideniz?
kesinlikle aç karnına önermiyorum.Bu sabah annem tam katı meyve sıkacağından soğan suyunu sıktı aç karnına içti ve fenalaştı,nefes alamadı Allahtan kustu da biraz rahatladı.Annem tarifi yalnış almış bizide çok korkuttu ::) annem kasıtlarnda oluşan kislerin yok olmasında faydası olduğunu duymuş soğan suyunun ama tarifi ezbere yapınca sonuç malum... şimdi bende düşünüyorum normal suda da kaynaıtıp içsek saabah sabah aç kanrına miğde kaldırı mı bilmiyorum :)
ben de 2 haftadır kullanıyorum kilo olarak çok kaybım olmadı sadece 1 kilo oldu ama göbeğim ve belimdeki yağlar baya gitmiş durumda,yani sanırım yağları eritiyor,ben 2 ay falan devam edeyim diyorum bakalım,bence sizler de deneyin sonuçta zararlı bişey değil
Arkadaşlar bugün 6.günüm eşim epey inceldiğimi görüp bugün şok oldu ve kesinlikle devam et dedi :)
Başlamadan hemen önceki halimi gören iki arkadaşımda, iki gün önce beni görüp şaşırdılar.
Aynı tartı değildi ama bugün annemlerde tartıldım 2 kg vermişim yuppii,kesinlikle tavsiye ediyorum
kızlar benı yanlıs anlamayında ıgrenc bı tadı var nası ıcıyosunuz sız bunu bende cünkü zayıflamak ıstıyorum baslamak ıstıyorum sogan suyuna ama bıkere denedım bı yudum bıle alamadım valla.
dudagımı degdırdım ve cok ıgrencdı
banada yardımcı olurmusunuz acaba ıcıne baska seyler sıkıyomusunuz
Adına sevindim canım.Gelişmeleri takip ediyorum.6 günde mi iki kilo??Yanında diyet de yapıyorsun sanırım.