Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

burnunuzu tıkayp bi dikişte içtiğinizde ne ağzınız kokuo nede midenz bulanıo 1 2 kere bnde denedm ama snra dewam etmemştm. bi hocam doğumdn snra soğan suyu içerek zayıfladğnı sölemşti.

Selam arkadaşlar ben bayramda bir akrabamızı gördüm .Kadıncağız 20 kilo vermiş çok hoş olmuş. 3-4 adet soğanı 3 su bardağı suyla kaynatıp yemeklerden önce içmiş. Ekmeği de kesmiş. 40 gün kadar bir sürede bu hale gelmiş. hayret ettim. İnternetten bir araştırayım dedim. sizlerin yazılarını gördükçe ona hak verdim. 2. Doğumdan sonra bende iyice dobiş oldum. boyum165 kilom 90 bebeğim de 10 aylık. halen emziriyorum. Denemek istiyorum fakat zararının olup olmayacağını bilmiyorum. Bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim :)

ben bu soğan suyunu denedim iştahımı keser sandım ama daha çok açıktırdı...bende 3 günün sonunda bıraktım.fakat lahana çorbasını denemeye başladım..bence o daha faydalı oldu...lahana çorbasıda tok tutmuyor ama bağırsakları temizliyor.

benim arkadaşımın çocuğu olmuyor birgün bir yerde sıra beklerken önünde de jinekolog bir kadın varmış laf lafı açıyor konu çocuğa ve kilolara geliyor doktor hiç hastanelere gitmene gerek yok demiş bir soğanı temzice yıka kabukları ile dörde böl ve suda 10-15 dk kaynat ve bu suyu sabah akşam aç karınla iç rahimdeki yumartalıklardaki kandaki iltihahparı temizler demiş hem kilo verirsin hem çocuğun olur demiş adet olduktan sonra 20 gün içicen demiş 15 gün ara vericen sonra bir 20 gün daha içicen demiş tabi bunun çocuğunun olabilmesi için demiş. şu an uygulamaya devam ediyor tam sonuç aldığı zaman buraya yazmak istiyordum ama konun açıldığını gördüm bende paylaşayım dedim

ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum,sabah akşam aç karnına,her seferinde taze olarak kaynatıp içiyorum,ter ve idrar ile vucüttan tüm toksinleri atıyorsunuz,göbeğim oldukça eridi,kilo olarak şimdilik bir fark yok ama vücüdumdaki farkı gözle görebiliyorum,1 ay kadar kullanıp sonuçları sizlerle paylaşacağım

ben bugün başladım kötü bi kokusu falan yok tadı da hoşuma gitti
normalde de soğanı çok severim ondan heralde inş. işe yarar. :icecream:

bugün tartıya çıktığımda 1 kilo verdiğimi görüdüm ve çok mutluyum,yediklerime de dikkat ediyorum tabiki,arkadaşlar lütfen diyet yaparken alkol tüketmeyelim,çünkü yaptığınız diyet boşa gider

Merhaba

arkadaşlar düdüklü tencere de soğanlar kaynattım biraz sarımtrak oldu rengi nasıl olmalı?

kızlar bende soğan suyu ile daralmıştım biras(Zayıflama deil ama topluyor vucudu)

merhaba arkadaşlar. yorumlarınızı okudum ve bende bu işlemi uygulamaya karar verdim. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.birde benim iltihabım var bir taşta iki kuş misali inşallah ondanda kurtulurum.bu arada tatı hiç kötü gelmedi bana.bugün başladım daha yeni yani.gelişmeleri yazarım arkadaşlar.sizlerde yazın olurmu.yanlız sizlere bir sorum olack.bu soğan suyunu 1 ay gibi bir süre kullanmak zararlı değilmi ?

ben de denemeye karar verdım daha once pek cok sey denedım(lahanacorbası, garden life cayı....) ama kalıcı kılo veremedım insallah bu sefer basarılı olurum1 hafta ıcıp 1 hafta ıcmemız mı gerekıyor acaba gelısmelerı yazacagım 167 boyum 66 kıloyum ufff 9 kılo vermelıyım

canım sende dene bakalım inşallah faydasını görürsün. bende yeni başladım.bende 67kilodayım boyum 1.70 çok fazlalık var yani.:çok üzgünüm: yalnız sana bir tavsiyem var.sabahları tv8 de ebru şallının spor programı oluyo ben işlerimi bitirip sabah başlıyorum tvnin karşısında spor yapmaya ama çok etkili inan hemen hissediyosun yağları yaktığını sadece 45 dk.eğer zaman çok çabuk geçiyo. evdeysen sende uygula derim.ben spor yapmaya üşenirdim.ama şimdi üşenmeden yapıyorum.zaten bağımlılık yaptı bende .paylaşmak istedim deryacım başarılar.:1hug:

tadı fena değil ama sadece kaynatırken çıkarttığı koku kötü.bir hafta kullandım vazgeçtim göbişim daha çok çıktı şişkinlik yaptı ,iştahımı falanda kesmedi tam tersi açtı ve içimi yaktı suya yandım resmen :) aslında vazgeçme sebebim burda bi arkadaş kabukları ile kaynatıyormuş bende öyle yapim dedim.o ne tadıydı Allahım.tiksindiğim için bıraktım.

tesekkur ederım cnm ben pilates te yapıyorum ama okul varken zor oluyo ebru sallının programını ızleyemeyen arkadaslar tv8 ın sayfasından vıdeolara ulasabılırler

olur mu kabuksuz kaynatacaksın

merhaba arkadaşlar beni duyan varmı bilmiyorum çünkü yeni üye oldum ilk yazım bu
duyuyuorsanız eğer ben soğan suyu ile zayıflıyorum

duyuyoruz arkadaşım ben de yeniyim ama yine de h.g deyim sana :)
nasıl zayıflıyorsun sen de anlatırmısın biraz? kaç kilo verdin ve nekadar zamanda verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…