Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

arkadaslar ben uzun zamandir girmiyorum siteye bende sogan suyuna basladim daha pek etki goremedim ama umutluyum arkadasim bununla zayifladi cok kotu kokmuyor birde soguk daha iyi iciliyor tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar(ben de yeniyim:) , denemediğim bi soğan suyu kalmıştı şimdi onu da deneyeceğim yalnız deneyen arkadaşlar ne kadar sürede sonuç aldığını yazarsa ben de kendimi ona göre ayarlayayım. çok umutsuzum ne denediysem olmadı çünkü. 5 kilo fazlam var bir türlü kurtulamıyorum.

cnm ama soguk icince pek faydalı olmuyormus zaten ıcıne lımon damlatınca tadı hıc de fena degıl bir de arkadaslar spor yapınca(profosyonel olması gerekmıyor ter atmaktan bahsedıyorum) hakkaten faydaa ediyor insallah atıcaz butun göbüşleri:KK70:

slm.kıslarr, ben de başladım soğan suyuna sabah akşam bir bardak olmak üzere içiyorum
herkese çok faydalı olmş inş.bize de olur da,en kısa zamanda zayıflayıp yaza bomba gibi gireriz dimi hihoyyyt

merhaba sağol arkadaşımsende hoşgeldin
daha yeni başladım soğan suyuna ama etki gösteriyor bence

selam kzılar benim basen bölgem fazla soğan suyunu ben yumurtalıklarımdaki kistler için içmiştim iyi gelmişti ama basen bölgemi zayıflatırmı arkadaşlar aranızda tecrübeli olanl veya bilgisi olan varsa cvp yazsın lütfen

Merhaba arkadaslar, ben de sogan suyu ile ilgili tecrubelerimi sizlerle paylasmak istiyorum.1 ay once yumurtaliklarim,adet duzensizligi icin icmistim, gerci kilo problemimde var ama bu zamana kadar kilolarim icin bole seyler ictigim icin ustune dusmedim. 15 gun ictim gercekten cok faydasini gordum, hatta istahimi bile kesti.Ustelik ben sadece aksamlari iciyordum. Rejim yapmadigim halde gobegimin gittigini farkettim. Daha sonra tabi iradesizlikten devam etmedim, rejim de yapmadim. Ama simdi tekrar basliycam ve bu sefer hem rejim yapicam hem de sadece aksamlari degil sabahlari da icicem. Sonuclari tekrar sizinle paylasirim...

arkadaşlar ben soğan suyunu içip 20 kilo verdim.tabikide yediklerimede dikkat ettim ama öyle sıkı bir diyet yapmadım.sabah aç karnına içince zaten canın bişey yemek istemiyor ve gerçekten yağları yakıyor.

peki nasıl hazırladınız günlük ne kadar içtiniz içtikten kaç gün sonra kilo vermeye başladınız ben de denemeyi düşünüyorum da cevabınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
selam arkadaslar:) bende denemeye karar verdim ... spor yapıyorum diyet yapıyorum malesefki veremiyorum hipotroid oldugum için tedavi alıyorum lakin olmuyor 16,8 kilo verdim ve durdu ... insallah bu soğan suyu işe yarar diyorum:)

açan arkadasada tesekkür ediyorum... verdigim zaman sonuç yazarım ... eger benden ses çıkmazsa bilinki hipolulara etki etmiyor:)

arkadaşlar ben soğan suyunu içip 20 kilo verdim.tabikide yediklerimede dikkat ettim ama öyle sıkı bir diyet yapmadım.sabah aç karnına içince zaten canın bişey yemek istemiyor ve gerçekten yağları yakıyor.

Şu işi iyice açıklasan be güzelim... Valla 20 kiloyu vermek kolay diyil. Annat da biz de uygulayaakkk...
cokacimcoook

bende bu gün başladım içmeye sabah kahvaltıdan 15-20 dk önce ve gece yatmadan önceki az önce içtim kocaman bardakla içiyorum inşallah faydasını görürüz gelişmeleri yazarım iyi geceler a.s.

arkadaslar be yzamisitim bende sogan suyuna basladim diye gercekten etki gosteriyor yediklarimede dikkat ediyorum kac kilo verdim bilmiyorum taratilmadim sali gunu bakcam ama gobegimin kuculdugunu farkediyorum tartilinca tekrar yazarim herkese bil sans

ben de 2 haftadır kullanıyorum kilo olarak çok kaybım olmadı sadece 1 kilo oldu ama göbeğim ve belimdeki yağlar baya gitmiş durumda,yani sanırım yağları eritiyor,ben 2 ay falan devam edeyim diyorum bakalım,bence sizler de deneyin sonuçta zararlı bişey değil

kızlar bişe soracam ben 4-5 gündür sabah aç karnına ve akşam yatmadan kocaman bi bardak soğan suyu içiyorum idrarımın rengi değişti biraz sarımsı geliyor bu acaba soğandan fayda görmeye başladım anlamındamı acaba yağ ve iltihap atmayamı başladım
aynı etkiyi gören arkadaşlar varmı anlatabilirseniz sevinirim a.s.

arkadaşlar ben bu soğan suyu içemiyorum ilkten bi deniyim yararı olur dedim ama çok pis kokuyor .
kokusunu kaybetmek için içine bisiy atsak olur mu ki

X