Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

selam . soğan suyu ile kilo vermeye devam ediyormusunuz ve ne kadar süre sonra kilo vermeye başladınız .cevabınızı bekliyorum .saolun

ben hayatımda boyle ıgrenc bırsey daha tatmadım yaa. once kaynarken mıdemı alt ust etmıstı. sabırla haslanmasını bekledım. sonra tattım ve yanına onceden su hazırladım ıcemezsem dıye.. cok kotuydu yaa. daha sogan suyu mıdeme gıtmeden ordakıler benım agzıma geldı. cok fecı bırseydı yaa. arkadasıma tattırdım oda aynı tepkıyı verdı cok kotu bırsey yaa nasıl ıcıyorsunuz yaa keske ıcebılseydım ama.. lahana corbasında da aynı sey olmustu bana geberıyordum nerdeyse kac gun mıdem yerıne gelmedı.. ıcebılenlerı canı yurekten kutluyorum gercekten. tebrıkler...

merhabalar kıslara.s.ben de de kist var 2 tane ve arkadaşlarımdan birisi soğan suyunu önerdi hem zayıflamak istiyorum acaba bende de 2 taşla bi kuş vurma şansı olur mu ki:uhm: bu akşam bende deneyeceğim akşam kocam evden atmasa bari o kokudan:1rolleyes:pişirirken uyuz olur şimdi osırnaşık şey

biraz araştırma yaptım ve bunu buldum arkadaşlar .......

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

günaydın herkese ve hayırlı cumalar....
arkadaslar bende bir değişiklik yok yaa:KK43:
1.5ay oldu hatta bazen fazla bile çıkıyorum bende bugun yapmadım...

ben hayatımda boyle ıgrenc bırsey daha tatmadım yaa. once kaynarken mıdemı alt ust etmıstı. sabırla haslanmasını bekledım. sonra tattım ve yanına onceden su hazırladım ıcemezsem dıye.. cok kotuydu yaa. daha sogan suyu mıdeme gıtmeden ordakıler benım agzıma geldı. cok fecı bırseydı yaa. arkadasıma tattırdım oda aynı tepkıyı verdı cok kotu bırsey yaa nasıl ıcıyorsunuz yaa keske ıcebılseydım ama.. lahana corbasında da aynı sey olmustu bana geberıyordum nerdeyse kac gun mıdem yerıne gelmedı.. ıcebılenlerı canı yurekten kutluyorum gercekten. tebrıkler...

merhaba arkadasım....
ilk başta banada öyle gelmişti aynı söylediklerini bende yaşadım..
ama şimdi 1.5aydır içiyorum ve artık normal geliyor...
kilo verdiğim yok bende bıraktım daha tartı benı fazla gösteriyor anlamadım gitti...
kaydirigubbakcemile3

Bende hemen hemen 1.5 aydır içiyorum ve hiç bir değişiklik yok diyet yaptığım halde tartı beni fazla gösteriyor artık içmiycem bende

merhaba,ben sürekli pc başında çalışıyorum ve iştahımda az olmasına rağmen tombulum :KK43: ne yapacağımı şaşırdım birde soğanı deneyeyim

canlarım bende gebelik için kullanıyordum 15 gün içtim kilo kaybı olmadı ama inceldim artık ondan mı geceleri yatmadan önce içtiğim sirkeli sudan mı bilşmiyorum

valla arkadaslar bugün 3 günüm benim gercekten iştahımı kesti sabahları cok iştahlı oluıyordum ben şimdi kahvaltı bile yapmıyorum ben bunu cok sevdim 3 gün oldu ama sanki vicudumda bi rahatlık var yağları süper eritiyo tavsiye ederim zayıflamak istiyenlere.harika bi diyet diyebilirim.her sabah kaynatıyorum suda sıcak sıcak içiyorum sizde deneyin pişman olmucaksınız.şimdi içtim 1 su bardagı kahvaltıda yapmam canım hiç bişey istemi,yo inanın.

arkafdaslar siz o zaman bunu içyosunuz yemeye devam ediyosunuz valla benim iştahımı baya kesti suyu içipte arkasından doyana kadar yenilirse hiç bi yararı oölmaz tabiki.valla ben cok memmnunum işe yaradı kızlar birazda boğazdan kesin sadece içmekle olmuyo ki ama süper yağ eritiyo yağlı bi göbeğpim vardı azdı ama vardı şimdi yaglar gidiyo.hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar, tvde izledim bu sğan suyu rahimi temizliyomuş saraçoğlu varya o anlattı ama zayıflatıyo demedi.bende başlıcam umarım işe yarar yoksa yakında 70 olucam:KK43:

cokacimcoook
senağlama

sormayı unuttum.günde 3kez mi bu su içilecek.cevap veen olursa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bendede kıst var fakata soğan suyunun iyi geldğini yazmiş bazi arkadaşlar acab beyaz soğanmi olacak bide nasıl yapyosunuz yazarsanız çok sevinirim

kızlar bende içtim 20 gün inceldim zayıfladım ama soğandan mı bilmiyorum spor yaptım çok yemedim yeşil çay içtim.bana ondan değil gibi geliyor.sabah akşam 1 bardak içilecek aç karnına sıcak olarak limon sıkıp.soğan hani bildiğimiz kabuğu turuncu gibi olan varya ondan olacak.ben düdüklüde kaynatıyordum 20 dk soran arkadaşlara duyurulur

arkadaşlar bende soğan suyu içiyorum ama zayıflamak için değil.yumurtalık kistlerine iyi geliyormuş.bakalım deneyeceğiz.deneyen var mı?

bu soğanın suyu sivilce yapıomuş doğru mu ? ilthabı dışarı attığı içinmişmiş...pko için içicem iğrenç miğrenç....

merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama a.s.Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artık:eek: yerimseniben

bunu bana kayınvalidemde söylemişti ama ben inanmamıştım demekki gerçekten işe yarıyomuş

bu soğanın suyu sivilce yapıomuş doğru mu ? ilthabı dışarı attığı içinmişmiş...pko için içicem iğrenç miğrenç....

etnaderin bende pkos hastasıyım ve bız bu sogan suyunu başka bır forumda ılk açıp uygulayanlardanız..o donem kı bayan arkadaşımız bu su ıle hamıle kalındıgını ebe bı bayandan duyup denemış ve cocukları olmuştu.ustune ustluk yağ yakma ozelliği oldugunu belirtmişti ben uygulayanlardanım o donem resmen ıcımın temızlendıgını hıssetmıştım.bunu uygularken gunluk ped kullan.farkı goreceksın.dahası kılo vermede ınanılmaz yardımcı terledıgınde su degılde sankı yağ atıyormuş gıbı oluyor.bende suan cok aşırı kılo aldım ve dun ıtıbarı ıle başladım.fakat ben soganı bolmuyorum kabukları ıle caydanlıga atıp bır su bardağından bıraz fazla su koyup kaynatıyor ve sıcak içiyorum bir öncekı uygulamamda resmen sekle gırmıstım....

arkadaşlar soğan suyunun gebeliğe yardımcı olduğunu duydunuzmu yapılışı 1 adet orta boy soğanı 2 su bardağı kaynıyan suya koyun ve 5 dakkika kaynatın ve sabah akşam taze olarak yapıp 15 gün için sonra da adet gunun gelmesine 10gun kala 5 gun daha için... ben duydum ve deniyorum

gamyoncuiremsuHamd alemlerin rabbine, salat ve selam onun habibi, âli ve ashabı üzerine olsun. Geçen sayımızda kalemimizin gücünce “Ana sütü” hakkında sizlerle bilgilerimizi paylaşmıştık. Mevla bütün analarımıza her şeyin en mükemmelini, en hayırlısını ikram buyursun. Hepsini cenneti ile, cemali ile müşerref eylesin. Kıymetlerini bilmeyi nasip eylesin. Bu ay ki yazımızda sizlerle gerçekten çok önemli olan bir konu hakkında bilgilenmeye çalışacağız. Bu harikulade nimet hangi şekillerde artar?

ANNE SÜTÜNÜ ARTIRAN GIDALAR VE FAYDALARI

- Anne hamile iken Ayva yerse kan dolaşımında faydalı olur.

- Marul anne sütünü arttırır.

- Nohut yemek anne sütünü arttırır.

- Bal şerbeti tıkanan gözenekleri açar, sütü arttırır.

- Yoğurt, üzüm, hurma, kuru incir doğum yapan kadınların vazgeçilmez gıdasıdır. Hurma ve bal loğusalık yaralarının tedavisini kolaylaştırır.

- Mürver çiçeği, biberiya anne sütünü arttırır.

- Çakal eriği (dağ eriği) suda kaynatılıp günde üç kere birer çay kaşığı içilir. Kabızlık yapmaması sinameki ilave edilir.

- Havuç tohumu su ile kaynatılıp içilir

- Funda su ile kaynatılıp içilir

- Rezene su ile kaynatılıp içilir.

- Anason su ile kaynatılıp içilir.

- Turp tohumu su ile kaynatılıp içilir.

- Isırgan otu su ile kaynatılıp içilir.

- Kırmızı mercimek, mısır unu, yulaf unu, kimyon, çorba yapılıp içilir.

- Turp, badem, tavuk eti, yer elması, şalgam, enginar, muz anne sütünü arttırır.

- Şalgam suyu, ada çayı, maydanoz hepsi anne sütünü arttırır.

- Süt düğümlenmesinden, tıkanmasından şişen, sertleşen memeye nane lapası konursa tıkanıklığı giderir, şişi iner.

- 2 yaşına kadar bebek emzirilir. Bu zaman içinde beyni çok gelişir. Beyin için gerekli olan gümüş iyonu cevizde bol miktarda vardır. Anne çokça ceviz yerse sütten bebeğe geçer. Bebek, hariçten yemeğe başladığında da ceviz yedirmek gerekir. Cevizi bal, azıcık sirke ile macun yapıp yedirmek yan tesirini telafi eder. Anne de ceviz yiyince bal şerbetine sirke katıp içerse daha faydalı olur.

- Çörek otu ılık bal şerbeti ile içilirse anne sütünü arttırır.

- Antep fıstığı anne sütünü arttırır. Fazlası baş ağrısı yapar. Şeker telafi eder.

- Soğan anne sütünü arttırır. Fazlası bebekte karın ağrısı yapar.

- Kara lahana yemek, yemeğini yemek anne sütünü arttırır.

- Enginar yemek ve her türlü yemeği anne sütünü arttırır.

TAVSİYE : Kıymetli analarım; sütümüz olmuyor, az oluyor diye bebeklerinizi suni gıdalara mahkum etmeyiniz. Bebeğinizi mutlaka anne sütü ile besleyiniz. Hem gıdalansın hem de size karşı olan sevgi bağı artsın. Bebeklerimiz bir güldür. Gıdası da süttür. Lütfen güllerimizi soldurmayalım.

X