ikea koltuk takımından memnunmusun ektorp ailesinin modellerine bayılıyorum sağlamlar mı acaba? bu arada evin çok hoş ferah ferah bakınca içim açıldı
süper harika mükemmel bir ev tam hayalimdeki gibi( eski halini cok merak ettim cok guzel olmus ellerinize zevkinize saglık güle güle mutluluklarla oturun
Eviniz çok güzel maşallah.. Rica etsem yatak odasındaki kilim mi yoksa halımı tam çıkartamadım. Nerden ve kaça aldığınızı yazarmısınız...
açıklamaların için teşekkürler kullanan biri olarak baya bi aydınlattın beni sevgiler
Ya super olmus eskı halıne baktım da nasıl yanı yaaa:))
banyo fayanslarına bayıldım ne kadara mal oldu asagı yukarı bı fıyat verır mısınız bende mutfak dolaplarımı boyle ıstıyorum cok kotu dolaplarım. Onlar ne kadara mal oldu cok merak cok merakk:)
yerdeki fayansın modeli çok güzel acayip güzel duruyo çok farklı ve güzel bi evin var
Eviniz çok güzel maşallah.. Rica etsem yatak odasındaki kilim mi yoksa halımı tam çıkartamadım. Nerden ve kaça aldığınızı yazarmısınız...
reborto merhaba,
yatak odamdaki bir kilim, Kayseri bölgesine ait, el dokuması..
kilim eşimin liseden bir abisinin ev hediyesi, fiyatını bilmiyorum...bizim el dokuma halı/kilim merakımızı bildiği için böyle bir hediye göndermişti..
böyle birşey satın alan birini duyarsam, mutlaka sorar, size haber veririm..halılar hakkında fikrişm var ama bu benim de evdeki ilk el dokuma kilimim..
İnce bir zevk.Tebrik ederim.İyi günlerde, huzurla yaşayın
Çok beğendim..
huzurlu , sade , temiz ve ferah tarz bir ev..
Güle güle oturun
Özellikle banyo ve salon cok hoş
Fransiz esintileri var bayilirim fransiz dizyn nina