Symrnecim şimdi girişim şu şekilde;
Eki Görüntüle 543449 aynayı boş duvara koymak istiyorum. aslında istediğim şey bir boy aynası ama çok küçük bir şey istemiyorum çünkü ev biraz geniş. küçük olan seyler komik duruyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Altına anahtarlarımızı koymak için tarzı olan bir şeyler de koyaabilirim, tabii kapının açılımı ne kadar izin verirse.
girişi daha iyi görebilin diye başka resimler de ekliyorum. Bütünü görün diye.. cünkü daha fazla süs eşyası tablo falan almam gerekiyor..
Eki Görüntüle 543450 Eki Görüntüle 543451 Eki Görüntüle 543452 Eki Görüntüle 543455 Eki Görüntüle 543456 renk konusunda da sıkıntım var.. siyah mı olmalı yoksa biraz halı rengine yakın bir şeyler mi olmalı? duvarlarım beyaz o yüzden kendini siyah daha iyi gösterir gibi geliyor ama emin de olamıyorum. Koyu yeşil de olabilir diye düşünüyorum bazen.. kafam karışık yani..
ayrıca gördüğünüz gibi uzun bir holüm var ve oraya da tablolar falan gelecek (değişik fikirler varsa dinleyebilirim), uyum olmalı gibi geliyor. uyumdan kastım bu arada birbirne benzer şeyler değıl. hatta birbirine zıt olan şeylerin yakaladığı uyumu cok severim.. evimin tarzı olsun istiyorum herkes gibi..
evleneli kaç ay oldu ben hala bir sürü seyi alamadım kararsızlıktan. fark etmişsinizdir avizelerim bike yok.. onlara da öneri alabilirim tabii
ay cok özür dilerim çok uzun yazdım..
şimdiden teşekkürler Symrnecim.. (ve tabii yorum yapan olursa size kızlar)