Smyrne'in Evi

ikea koltuk takımından memnunmusun ektorp ailesinin modellerine bayılıyorum sağlamlar mı acaba? bu arada evin çok hoş ferah ferah bakınca içim açıldı:KK16::nazar:

solitarywoman merhaba,

ben çok memnunum!Evlendiğimizde eşyaya çok para verecek durumumuz yoktu, bir de açıkçası kirada oturuyorduk o zamanlar, taşınırsak mobilya büyüklüğü uyar uymaz, çok para veririz, yazık olur gibi düşüncelerle Ikea'da karar kıldık..
6 sene oldu, hala çok memnunum! hatta ileride sanırım yine bu tarz kılıflı kanape alırım ve yine Ikea olur galiba :KK1:şu an oğlum 2 yaşında herşey döküyor üzerine, çikolatalı elleriyle elliyor, ben ise hemen söküp 30 derecede makinede yıkıyorum!
Bu arada biz bu evi alana kadar 3-4 kere taşındık, hala taş gibi sağlam koltuklarım:-)
Benim değiştirmek istememin sebebi ise, ilk yıkamada beyazları 40 derecede yıkamıştım, biraz çektiler, kılıflar zor geçiyor..bir de giden gelenim çok olduğu için yataklısını almayı düşünüyorum..

beğenin için de ayrıca teşekkür ederim!
Sevgiler

süper harika mükemmel bir ev tam hayalimdeki gibi:KK43:( eski halini cok merak ettim cok guzel olmus ellerinize zevkinize saglık güle güle mutluluklarla oturun

hayalindeki gibiyse neden üzüldün ki? sen de yapabilirsin..hatta fırsatlar oluşsun, hep beraber yaparız :KK34:
eski hali tam bir harabeydi tutubella, zaten blogta evin eski/yeni halleri mevcut
sanırım bu ilk konuydu, diğer konular da gün be gün blogumda mevcut.. Smyrnetalya: Yeni bir yaşam
beğenin için teşekkür ederim, daha iyileri senin olur inşallah!

Eviniz çok güzel maşallah.. Rica etsem yatak odasındaki kilim mi yoksa halımı tam çıkartamadım. Nerden ve kaça aldığınızı yazarmısınız...

reborto merhaba,

yatak odamdaki bir kilim, Kayseri bölgesine ait, el dokuması..
kilim eşimin liseden bir abisinin ev hediyesi, fiyatını bilmiyorum...bizim el dokuma halı/kilim merakımızı bildiği için böyle bir hediye göndermişti..
böyle birşey satın alan birini duyarsam, mutlaka sorar, size haber veririm..halılar hakkında fikrişm var ama bu benim de evdeki ilk el dokuma kilimim..

Ya super olmus eskı halıne baktım da nasıl yanı yaaa:))
banyo fayanslarına bayıldım ne kadara mal oldu asagı yukarı bı fıyat verır mısınız bende mutfak dolaplarımı boyle ıstıyorum cok kotu dolaplarım. Onlar ne kadara mal oldu cok merak cok merakk:):KK23:

Ya super olmus eskı halıne baktım da nasıl yanı yaaa:))
banyo fayanslarına bayıldım ne kadara mal oldu asagı yukarı bı fıyat verır mısınız bende mutfak dolaplarımı boyle ıstıyorum cok kotu dolaplarım. Onlar ne kadara mal oldu cok merak cok merakk:):KK23:

evet baya değişti :KK9:
banyo hangisi, büyük banyo mu, küçük banyo mu?
bu arada seramiklerin metrekare fiyatları da değişiyor..
ama mutfak dolaplarını 5500 tl'ye yaptırdım, onu net hatırlıyorum, çünkü arkadaşımızın komşusu, bize güzel indirim yaptı..
bu arada dolap içindeki mekanizmalar hariç bu fiyat..
aşkolsun önemli değil..tabii ki merak edeceksin, ben de beğendiğim birşey olursa ve kafamda plan proje yapacaksam kaba taslak fiyat bilmek isterim..

yerdeki fayansın modeli çok güzel acayip güzel duruyo çok farklı ve güzel bi evin var

yerdeki fayansın modeli çok güzel acayip güzel duruyo çok farklı ve güzel bi evin var

a.nur merhaba,

çok teşekkür ederim!
evet ilk görene değişik geliyor ama ben çok sıkıldım birbirinin benzeri evlerden, ne seviyorsam topladım biraraya :KK1: daha da yapılacak çok işi var, şimdilik bütçe nedeniyle ve biraz da sıkılmış ve yorulmuş olmam sebebiyle ara verdim, artık yavaş yavaş yapacağım diğer değişiklikleri..

Eviniz çok güzel maşallah.. Rica etsem yatak odasındaki kilim mi yoksa halımı tam çıkartamadım. Nerden ve kaça aldığınızı yazarmısınız...

reborto merhaba,

yatak odamdaki bir kilim, Kayseri bölgesine ait, el dokuması..
kilim eşimin liseden bir abisinin ev hediyesi, fiyatını bilmiyorum...bizim el dokuma halı/kilim merakımızı bildiği için böyle bir hediye göndermişti..
böyle birşey satın alan birini duyarsam, mutlaka sorar, size haber veririm..halılar hakkında fikrişm var ama bu benim de evdeki ilk el dokuma kilimim..

Reborto merhaba,

Bugün şu siteye göz atarken benim kilimlerin benzerlerini gördüm, göz atmak istersin diye düşündüm

http://www.perabulvari.com/kampanya/kapali-carsi-/995

sevgiler

Çok beğendim..
huzurlu , sade , temiz ve ferah tarz bir ev..
Güle güle oturun
Özellikle banyo ve salon cok hoş

Çok beğendim..
huzurlu , sade , temiz ve ferah tarz bir ev..
Güle güle oturun
Özellikle banyo ve salon cok hoş

Tandorii merhaba,

Çok teşekkür ederim..evet ben de sade ve temiz bir görüntü oluşturmak istemiştim, öyle göründüğüne sevindim..
daha çok iş var evde yapılacak ama kesinlikle yine sade görüntüye devam edeceğim:-)
sevgiler

blogunuzdan da takip ediyorum eviniz çok farklı ve çok hoş hele mutfak ve banyo muhteşem

çok güzel, sevdiğim bir tarz. antalyada oturuyorsunuz sanırım, öyle olmasaydı keşke salona klima koydurmasaydınız derdim, ama mecbursunuzdur bu durumda. antredeki taşlara bayıldım, kale'nin yeni bir serisi var çini seramik mi ne adı, ben de düşünüyorum ilerde. yalnız döşendikten sonra üzerinden makine ile geçilmesi gerekiyor diye birşeyler duydum sizinki o tarz bir ürün mü?
benim evimi görmek isterseniz beklerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27125

bu arada belki seramiklerle ilgili cevap bulurum diye blogunuza bakıyordum da oğlunuz da çok tatlı :) benim de bir yaşında bir minnoşum var, biz de yeni taşındık ve tadilat yapılması gereken yerler var, takipteyim :)

ayşecim evine tek kelimeyle bayıldım. çok ferah, sakin, güzel bir enerjisi var.

2 banyona da bayıldım. özellikle bayaz ağırlıklı olana. havluluğun ve yedek tuvalet kağıdı koymak için olan aksesuarın çok hoşuma gitti.

koltukların çok hoş olmuş. çiçek desenli koltuğuna bayıldım.

hol ve mutfaktaki fayanslar çok hoşuma gitti. benim için iyi bir fikir oldu.

mutfak dolaplarının kulpları çok güzel özellikle.

yatak odan da açık mavi çok hoş durmuş. perdeler de şahane. ama kilim biraz bozmuş gibi geldi bana ( renkleri açısından)

X