Amin canım
oturan kalkmıyor diyorsun yani ayy yandık o zman çok kalmasını istemediğimiz biri gelirse
ay çok da azmış derecesi ya çiçekli sorun değilde beyaz olanın kiri 30 derecede biraz zor çıkar yani
ama yıkanabilir olması çok çok iyi
bende ileri böyle bişi düşünüyorum ondan sordum
ikea dan mı aldın kanepelerini?
cok keyifli ve tarz sahibi yasam alanları oluşturmuşunuz,tebrik ederim.eminim aksam koltuga oturup kahvenizi yudumlarken tum stresiniz dısarıda kalıyordur.blogda da takip etmek isterim,adresi rica etsem ...demiştim ki şimdi gördum isminizin altında:) sevgiler
30 dereceyi çok dert etme, zira 1-2 kapak ta ariel leke sökücü eklersen, kar gibi beyaz çıkıyor kılıflarki düşün bizde 3 yaşında bir bebek var, çikolatalı el lekeleri hak getire :)))
evet 7 sene önce Ikea'dan almıştım, hiçbir deformasyon, problem,vs..yaşamadım
sana sorduğum sorular bir türlü bitmedi canım kusura bakmaama bir sorum daha olacak
bu kılıfları yıkadıktan sonra ütülemek gerekiyor mu?
Ayşe Hanım merhaba,
Hafta sonumu sizin o peri masalı gibi facebook ve blog sayfanızı incelemekle geçirdim:) Rüyamda bile kaldığım yerden devam ediyordum:) Eviniz o kadar güzel ki , karolar, renkler, tekstilde ki ufak ama vurucu detaylar, tablolar saymakla bitmez sizi gönüllerin mimarı seçiyorum:) Bende evime yavaş yavaş ufak iyileştirmelere başladım, boş duvarlar sinirimi bozuyordu amatör bir çizer olarak tablo ve çervelerle süslemeye başlıyorum:) Sizi canı gönülden izleyen bir çift kara göz var :) sevgiler, saygılar...
maşallah 41 kere , bayıldımm tek kelimeyle ..
Memleketin birine benzettim evinizi ama bilemedim neresi aynı öyle bir havası var :84: bayıldım bayıldımmAllah mutlulukla huzurla oturtsun inşallah
ne kadar güzel evin. katalogdan çıkma gibi. güle güle otur inşallah..
Gayet güzel canım güle güle oturun :)
sevglm selam,
memleketin biri mi?
valla bilmiyorum ama İzmirliyim, sanırım Ege'nin mavileri, beyazları bolca mevcut :44:
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
bebekprenses selam,
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olur inşallah
geçmiş bayramın kutlu olsun:)
aaa rica ederim önemli değil, sonuçta manavdan karpuz almıyorsun, kanape alacaksın :))
ben ütülemiyorum pinklipstick, nemli bir şekilde koltuklara geçiriyorum, sonra kanape eteklerini falan elimle gzelce düzeltiyorum, nasıl bırakırsan öyle kuruyorlar çünkü..
yastıklara birşey yapmana gerek yok, kumaşından olsa gerek, kısa sürede hemen toparlanıyorlar.
ha bu arada makine de "kırışıklık önleme/ütü ayarı" var onu kullanıyorum, kışın kurutma makinesine attığımda da "dolap kuruluğunda ve kırışıklık önleme"seçeneklerine programlıyorum, bilgin olsun.
geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada:)