Smyrne'in Evi

30 dereceyi çok dert etme, zira 1-2 kapak ta ariel leke sökücü eklersen, kar gibi beyaz çıkıyor kılıflar ki düşün bizde 3 yaşında bir bebek var, çikolatalı el lekeleri hak getire :)))
evet 7 sene önce Ikea'dan almıştım, hiçbir deformasyon, problem,vs..yaşamadım

Zemima selam,
Çok teşekkür ederim!
Gönlünden nasıl bir ev geçiyorsa, senin de öyle olur inşallah
Koltukta kahve keyfimizi çok güzel ifade etmişsin, evet en çok evdeyken o derece huzurlu ve keyifli oluyorum:)
Sevgiler

sağol şekerim bilgilerin için
ya da yıkarken çamaşır suyu koyulur ,ama zararı olabilir gerçi ağartıcının

sana sorduğum sorular bir türlü bitmedi canım kusura bakma ama bir sorum daha olacak
bu kılıfları yıkadıktan sonra ütülemek gerekiyor mu?

Ayşe Hanım merhaba,

Hafta sonumu sizin o peri masalı gibi facebook ve blog sayfanızı incelemekle geçirdim:) Rüyamda bile kaldığım yerden devam ediyordum:) Eviniz o kadar güzel ki , karolar, renkler, tekstilde ki ufak ama vurucu detaylar, tablolar saymakla bitmez sizi gönüllerin mimarı seçiyorum:) Bende evime yavaş yavaş ufak iyileştirmelere başladım, boş duvarlar sinirimi bozuyordu amatör bir çizer olarak tablo ve çervelerle süslemeye başlıyorum:) Sizi canı gönülden izleyen bir çift kara göz var :) sevgiler, saygılar...

Memleketin birine benzettim evinizi ama bilemedim neresi aynı öyle bir havası var :84: bayıldım bayıldımm Allah mutlulukla huzurla oturtsun inşallah

ne kadar güzel evin. katalogdan çıkma gibi. güle güle otur inşallah..

sana sorduğum sorular bir türlü bitmedi canım kusura bakma ama bir sorum daha olacak
bu kılıfları yıkadıktan sonra ütülemek gerekiyor mu?

aaa rica ederim önemli değil, sonuçta manavdan karpuz almıyorsun, kanape alacaksın :))
ben ütülemiyorum pinklipstick, nemli bir şekilde koltuklara geçiriyorum, sonra kanape eteklerini falan elimle gzelce düzeltiyorum, nasıl bırakırsan öyle kuruyorlar çünkü..
yastıklara birşey yapmana gerek yok, kumaşından olsa gerek, kısa sürede hemen toparlanıyorlar.
ha bu arada makine de "kırışıklık önleme/ütü ayarı" var onu kullanıyorum, kışın kurutma makinesine attığımda da "dolap kuruluğunda ve kırışıklık önleme"seçeneklerine programlıyorum, bilgin olsun.
geçmiş bayramın kutlu olsun bu arada:)

azarantina selam,
çok teşekkür ederim, mahçup ettin..
böyle dönüşlere çok mutlu oluyorum, var olun..
amatör çizer mi? harika! ben de kendimce bir takım kurslara gitmeye karar verdim ama bakalım, gerçekleştiğinde blogta sizlerle paylaşırım:)
tekrar çok teşekkür ederim..
bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun..
sevgi ve saygılar benden..

Memleketin birine benzettim evinizi ama bilemedim neresi aynı öyle bir havası var :84: bayıldım bayıldımm Allah mutlulukla huzurla oturtsun inşallah

sevglm selam,
memleketin biri mi?
valla bilmiyorum ama İzmirliyim, sanırım Ege'nin mavileri, beyazları bolca mevcut :44:
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
geçmiş bayramınız kutlu olsun:)

ne kadar güzel evin. katalogdan çıkma gibi. güle güle otur inşallah..

piyonist selam,
pek katalog sayılmaz, çok eksiğim ve değiştireceklerim var ama zamanla ve aradığımı bulunca..
çok teşekkür ederim..
geçmiş bayramın kutlu olsun:)

Merhaba,

2-3 gundur burdaki evlere bakiyorum. Sizin evinizi cok begendim. Yalniz Minenes`in evine cok benzettim. Ozellikle cini karolar, dusakabin, banyo lavabosu, genel olarak mutfak, yatak odasi filan. Esinlendiniz mi? Esinlenmediyseniz gordunuz mu Minenes`in evinin fotograflarini? Bakarsaniz siz de cok sasiracaksiniz benzerlige.

sevglm selam,
memleketin biri mi?
valla bilmiyorum ama İzmirliyim, sanırım Ege'nin mavileri, beyazları bolca mevcut :44:
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
geçmiş bayramınız kutlu olsun:)

Hani derler ya mesela yunan evlerine benzemiş, onun gibi bişey demek istemiştim :111:

Bende İzmirliyim ne güzel Sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun, teşekkür ederim

sağol canım
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…