Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
2-3 gundur burdaki evlere bakiyorum. Sizin evinizi cok begendim. Yalniz Minenes`in evine cok benzettim. Ozellikle cini karolar, dusakabin, banyo lavabosu, genel olarak mutfak, yatak odasi filan. Esinlendiniz mi? Esinlenmediyseniz gordunuz mu Minenes`in evinin fotograflarini? Bakarsaniz siz de cok sasiracaksiniz benzerlige.
Merhaba,
2-3 gundur burdaki evlere bakiyorum. Sizin evinizi cok begendim. Yalniz Minenes`in evine cok benzettim. Ozellikle cini karolar, dusakabin, banyo lavabosu, genel olarak mutfak, yatak odasi filan. Esinlendiniz mi? Esinlenmediyseniz gordunuz mu Minenes`in evinin fotograflarini? Bakarsaniz siz de cok sasiracaksiniz benzerlige.
salondaki koltuklarınızı ikea dan mı aldınız acaba?
banyo aynanız çok hoş
yakından takip eden biri olarak kesinlikle hayır..ikisi de çok farklı ve özgün olduğu için belki bu şekilde düşünmüş olabılırsın ..
Hayir derken esinlenmeye mi hayir benzemeye mi hayir. symrne benimle ayni fikirde oldugunu soylemis. Ozgun fikri iki kisi kullaniyorsa birbirine benziyor demektir. Hele mutfak bayaga benziyor. Olasi belki ikisinin de dekorasyon anlaminda beslendigi kaynakta vardir bu fikirler, veya gormus olabilir diye dusundum. Kendisi tamamen rastlantisal oldugunu belirtmis.
SevgiliMelek selam,
Kanapeler Ikea, tekli koltuk ve sandalyeler aile yadigarı.
Geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Hayir derken esinlenmeye mi hayir benzemeye mi hayir. symrne benimle ayni fikirde oldugunu soylemis. Ozgun fikri iki kisi kullaniyorsa birbirine benziyor demektir. Hele mutfak bayaga benziyor. Olasi belki ikisinin de dekorasyon anlaminda beslendigi kaynakta vardir bu fikirler, veya gormus olabilir diye dusundum. Kendisi tamamen rastlantisal oldugunu belirtmis.
yaoyao selam,
Esinlenmeye hayır demek istedim.
Aslında fikir pek özgün sayılmaz.
Ya da belki çocukluğumdan beri Fransız kültürü üzerine eğitim aldığımdan, oraya çokça gidip geldiğimden ve Fransızca yayınları sıkça takip ettiğimden bana sıradan geliyor olabilir. Ve evet, ülkemiz için çok yeni bu dekorasyon tipi...artık insanlar koltuk takımı ve vitrinlerden sıkılmaya başladılar..belki bu yüzden size özgün geldi. Mine'nin eğitimini bilmiyorum ama onun da benim gibi çok seyahat ettiğini, yurtdışında sık bulunduğunu biliyorum...eminim ki onun için de çok özgün değil bu tarz..
Dekorasyonla ilginiz nasıl bilmiyorum ama ben yaklaşık 15 yıldır ciddi bir şekilde dekorasyon dergilerini takip ediyorum, hatta birkaçına aboneyim. Yaklaşık bir yıldır da bloguma düzenli olarak dekorasyonla ilgili yazıyorum. Demek istediğim, eğer siz country bir mutfak talebinde bulunursanız, dolaplar neredeyse aynı olur. Tüm country dolap kapakları mimar ve mobilyacılar tarafından "göbekli" diye tabir edilen kesimle hazırlanır. Zaten ülkemizde beyaz ve kahverengi dışındaki renklere de pek güvence veremedikleri için boyacıdan ya beyaz ya da kahve talep etmek durumunda kalırsınız.
Ben aslında üst dolapları olmayan bir country mutfak hayal ediyordum ama ne yazık ki metrekare küçük olunca hayali rafa kaldırıp olanla yetiniyorsunuz.
KANEPELER NE KADARA MAL OLDU ACABA?
çok teşekkür edim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım..
türkiye standartları için oldukça özgün. dünya geneline yayarsak zaten hiçbir şeye özgün diyemeyiz. :)
ben de sizin ve minenin evinden ilham aldım ve sizinkilerden "esinlenerek" ev yaptırıyoruz. bakalım ortaya ne çıkacak. :)
jooker selam,
dilerim istediğin gibi bir eve kavuşursun
günlük yaşamda önceliklerini göz önünde bulundurursan, şık olmaktan ziyade kullanışlı bir ev de elde edebilirsin
dilersen benim blog ve facebook sayfasına da göz at, bolca görsel var or'da, sana ilham olur
sevgiler
yaoyao selam,
Esinlenmeye hayır demek istedim.
Aslında fikir pek özgün sayılmaz.
Ya da belki çocukluğumdan beri Fransız kültürü üzerine eğitim aldığımdan, oraya çokça gidip geldiğimden ve Fransızca yayınları sıkça takip ettiğimden bana sıradan geliyor olabilir. Ve evet, ülkemiz için çok yeni bu dekorasyon tipi...artık insanlar koltuk takımı ve vitrinlerden sıkılmaya başladılar..belki bu yüzden size özgün geldi. Mine'nin eğitimini bilmiyorum ama onun da benim gibi çok seyahat ettiğini, yurtdışında sık bulunduğunu biliyorum...eminim ki onun için de çok özgün değil bu tarz..
Dekorasyonla ilginiz nasıl bilmiyorum ama ben yaklaşık 15 yıldır ciddi bir şekilde dekorasyon dergilerini takip ediyorum, hatta birkaçına aboneyim. Yaklaşık bir yıldır da bloguma düzenli olarak dekorasyonla ilgili yazıyorum. Demek istediğim, eğer siz country bir mutfak talebinde bulunursanız, dolaplar neredeyse aynı olur. Tüm country dolap kapakları mimar ve mobilyacılar tarafından "göbekli" diye tabir edilen kesimle hazırlanır. Zaten ülkemizde beyaz ve kahverengi dışındaki renklere de pek güvence veremedikleri için boyacıdan ya beyaz ya da kahve talep etmek durumunda kalırsınız.
Ben aslında üst dolapları olmayan bir country mutfak hayal ediyordum ama ne yazık ki metrekare küçük olunca hayali rafa kaldırıp olanla yetiniyorsunuz.
Usenmeden cevap yazmissinz, ellerinize saglik, zahmet etmissiniz. Size degildi bu yazdiklarim. Baska biri bence hic benzemiyor demis, ona yazmistim. Aciklamaniza gerek yokmus aslinda, hayir demissiniz ben sizin sozunuzu esas alirim.
Kızlar merhaba,
Ben uzun zamandır buraya fotoğraf koymaya karşıydım.
Aslında uzunca bir süredir blog hazırlığım vardı, öncelikle orada paylaşmak istedim..
Yaklaşık 2 ay oldu eve taşınalı, bir takım eksikler var tabii..ama içime sinmeyen hiçbirşeyi eve doldurmak istemediğimden, sevdiğim şeylerle karşılaştıkça alıp, eksiklerimi tamamlıyorum
Bu topik uzun zamandır ev fotoğrafı göndermeye söz verdiğim Geztapo, Kadis, Liva ve Cillibom'a gelsin öncelikle
Aqualilly, senin adını bilhassa vermiyorum, tadilat esnasında an be an bilgilendirildin zaten
Bazı odaların fotoğraflarını henüz hazırlayamadım, hazırladıkça blogta gün be gün paylaşıyorum..
Yorum ve eleştirileriniz benim için değerli..
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler