Smyrne'in Evi

yakından takip eden biri olarak kesinlikle hayır..ikisi de çok farklı ve özgün olduğu için belki bu şekilde düşünmüş olabılırsın ..

yaoyao selam:)
Minenes'le bu fotoğrafları koyduktan ve benim blogumu okuduktan sonra tanış olduk, ikimiz de hayret ettik duruma :))) zaten benim eşyalarım 7/8 yıllık, oğlum büyümeden yeni eşyalar almak gibi bir lüksüm yok ne yazık ki..
Şimdi birbirimizin bloglarını düzenli takip edip okuyoruz..farkettim ki -bloga yazdığı yorumlardan onun da aynı fikirde olduğunu sanıyorum-, neredeyse hayata bakışımız, seyahate ilgimiz, dekorasyon anlayışımız, şehir planlamasına olan tavrımız, vs..pekçoğu aynı:) bu da ister istemez yaşadığınız ortama yansıyor sanırım..Evin genelini hatırlamıyorum şu an ama mutfağa ikimiz de çok şaşırmıştık:)
Bu arada aynı fikirde olmadığımız bir nokta var: o defalarca Roma'ya gidebilir, ben ise Paris'e:)
Geçmiş bayramınız kutlu olsun :)

yakından takip eden biri olarak kesinlikle hayır..ikisi de çok farklı ve özgün olduğu için belki bu şekilde düşünmüş olabılırsın ..

Hayir derken esinlenmeye mi hayir benzemeye mi hayir. symrne benimle ayni fikirde oldugunu soylemis. Ozgun fikri iki kisi kullaniyorsa birbirine benziyor demektir. Hele mutfak bayaga benziyor. Olasi belki ikisinin de dekorasyon anlaminda beslendigi kaynakta vardir bu fikirler, veya gormus olabilir diye dusundum. Kendisi tamamen rastlantisal oldugunu belirtmis.

esınlenmeye hayır ..bu soruyu daha once de sormuşlardı ordan hatırladım cunku:44: yoksa dedıgın gıbı mutfak da benzer yanlar baya var..

Telefondan baglandigim icin fotograflari goremiyorum ama minenesin evine cok benziyormua demek ki merak ettim aksam bakacagim pcden : ) tevaufk iste sen gel taa kadinlar kulubunden o kadar cok ortak dusunceyi hatta dediginiz gibi mutfagi paylas : ))

Iyi gunlerde oturun insaAllah

yaoyao selam,
Esinlenmeye hayır demek istedim.

Aslında fikir pek özgün sayılmaz.
Ya da belki çocukluğumdan beri Fransız kültürü üzerine eğitim aldığımdan, oraya çokça gidip geldiğimden ve Fransızca yayınları sıkça takip ettiğimden bana sıradan geliyor olabilir. Ve evet, ülkemiz için çok yeni bu dekorasyon tipi...artık insanlar koltuk takımı ve vitrinlerden sıkılmaya başladılar..belki bu yüzden size özgün geldi. Mine'nin eğitimini bilmiyorum ama onun da benim gibi çok seyahat ettiğini, yurtdışında sık bulunduğunu biliyorum...eminim ki onun için de çok özgün değil bu tarz..

Dekorasyonla ilginiz nasıl bilmiyorum ama ben yaklaşık 15 yıldır ciddi bir şekilde dekorasyon dergilerini takip ediyorum, hatta birkaçına aboneyim. Yaklaşık bir yıldır da bloguma düzenli olarak dekorasyonla ilgili yazıyorum. Demek istediğim, eğer siz country bir mutfak talebinde bulunursanız, dolaplar neredeyse aynı olur. Tüm country dolap kapakları mimar ve mobilyacılar tarafından "göbekli" diye tabir edilen kesimle hazırlanır. Zaten ülkemizde beyaz ve kahverengi dışındaki renklere de pek güvence veremedikleri için boyacıdan ya beyaz ya da kahve talep etmek durumunda kalırsınız.

Ben aslında üst dolapları olmayan bir country mutfak hayal ediyordum ama ne yazık ki metrekare küçük olunca hayali rafa kaldırıp olanla yetiniyorsunuz.

türkiye standartları için oldukça özgün. dünya geneline yayarsak zaten hiçbir şeye özgün diyemeyiz. :)
ben de sizin ve minenin evinden ilham aldım ve sizinkilerden "esinlenerek" ev yaptırıyoruz. bakalım ortaya ne çıkacak. :)

KANEPELER NE KADARA MAL OLDU ACABA?
çok teşekkür edim seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım..

SevgiliMelek selam,
Ben bunları alalı çok oldu, 7-8 yıl önceki rakamlar sana uymaz sanırım:/
Ama Ikea bu kanapelerden hala üretiyor, internet sitelerine girip oradan ihtiyacına göre olanları hesaplatabilirsin
sevgiler

jooker selam,
dilerim istediğin gibi bir eve kavuşursun
günlük yaşamda önceliklerini göz önünde bulundurursan, şık olmaktan ziyade kullanışlı bir ev de elde edebilirsin
dilersen benim blog ve facebook sayfasına da göz at, bolca görsel var or'da, sana ilham olur
sevgiler

ikisini de takip ediyorum. :) sağol, sevgiler.

Usenmeden cevap yazmissinz, ellerinize saglik, zahmet etmissiniz. Size degildi bu yazdiklarim. Baska biri bence hic benzemiyor demis, ona yazmistim. Aciklamaniza gerek yokmus aslinda, hayir demissiniz ben sizin sozunuzu esas alirim.

Usenmeden cevap yazmissinz, ellerinize saglik, zahmet etmissiniz. Size degildi bu yazdiklarim. Baska biri bence hic benzemiyor demis, ona yazmistim. Aciklamaniza gerek yokmus aslinda, hayir demissiniz ben sizin sozunuzu esas alirim.

ben de acklamıstım başka bırı olarak eger okuduysanız hıc benzemiyor degıl esınlenmeye hayır dedıgımı anlarsınız..sevgıler...

Merhaba evinize ve özellikle mutfagınıza bayıldım
biz de böyle bir şey hayal ediyorduk siz gerçekleştirmişsiniz
güle güle kullanın
forumda acemiyim özelden mesaj atamadım
yazdıklarınızı karıştırdım ama 40 sfyı bitiremedim:2:
soracağım husus şu, tezgahla dolap arasında kullandığınız beyaz malzeme nedir? kalebodur gibi gelmedi de, nasıl tarif edeceğim bunu ustaya
yardımcı olursanız çokkk sevindirik olurum
dekoratif yazılarınızı da inceledim işin ehlisiniz maşallah
renkli karo dönemi kapandı değil mi ben de beyazdan yanayım ama annem ille de renkli istiyo açıkcası bana biraz basit ve arabesk gelio kimse alınmasın lütfen zevk meselesi
şütfen yardım edin sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…