Smyrne'in Evi

Ben neden fotolari goremiyorum ya tlfndan girdigim icin mi acaba eklentili resmin onizlemesi yaziyo sadece

dogru tında yesil duvar rengi her daim favorim bu da cok güzel..ev her haliyle benimsenen tarzının cok güzel bir örnegi tebrikler ayrıca sizin gibi tarz sahibi insanlara hayranım .. banyodaki aplikler ve aynada beni benden ayrıca aldıgüle güle oturun..

Çok güzel olmuş canım bayıldım :) :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok zevkli herşey gerçekten.. Banyo ve yer karoları eve ruh katmış, bayıldım
Benim oturacağım ev çok küçük olmasaydı hep böyle hayal etmiştik biz de, kısmet..

Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

Haftalık yayınlanan bir dekorasyon dergisinde gördüğüm bir İngiliz tasarımcının kendi evinin fotoğrafları canlandı gözümde...Öyle anımsatıyor ki onları...İçinde ağız tadıyla,mutlulukla yaşamanız umuduyla...

eviniz çok güzel güle güle oturun banyodaki aynayı nerden aldığınızı yazar mısınz ?

bayıldım evine rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin mutlu günlerde yani sende bir mimarlık var gibi bence

klasik tarzı güzel kombinlemişsiniz güle güle oturun bir gün benimde evim olacak inanıyorum...

tam bir country tarzı ev olmuş
çok çok beğendim güle güle oturun
çok farklı bir havası var evinizin

merhaba,
zevkiniz çok hoş. iyi günlerde, nazarsız, kazasız, huzurlu kullanın her şeyinizi.
ben orta sehpayı merak ettim. nerden ve kaç liraya aldınız? bir fırsat bulup gezemedim mağazaları.

Cokkk guzel yazmasam icim rahat etmez eger mimar veya ic mimar degilseniz sizi icden kutluyorum zevkinizden dolayi ben ic mimarim buarada))sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…