Smyrne'in Evi

merhaba smyrne...havalar ıyıce ısınmaya basladı ve balkona perde olayı gundemde su anda..aklıma sen geldın ..perde ısını halledebıldın mı ya da arastırabıldın mı hıc..mutfagıma masa sandalye takımı aldım ..hatta koydum resmını ..sımdı sıra balkona perde ısınde..bambu stor dısında sımdı ıkeanın ahsap jaluzılerını begenmeye basladım ama emın degılım..pvc jaluzıler kırılıyor dıye bılıyorum ama ıkeadakı ahsap olanlara bayıldım ama kullanısı nasıldır kı..dusuncelerını beklıyorum sabırsızlıkla

Evinizin tarzını çok beğendim gerçekten emeğinize sağlık. Bu kadar parçayı bir araya getirmek hem zaman, ciddi bir emek ve zevk gerektirir. Mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle.

Gerçekten huzur verici bir eviniz var.hiç göz yormuyor ve tüm alanlar birbiriyle uyum içinde.kullandığınız renkleri çok beğendim. Seçimleriniz harika.mutlu ve sağlık dolu günler dileğiyle...

Sevcan merhaba,
Salonumun duvarları yeşil renk.

yatak odası rengi mavi, Marshall boya. Evdeki tüm boyalar aynı marka..
bana kalırsa duvarkağıdının modası asla geçmez. Benim çocukluğumda da salonumuz duvar kağıdıyla kaplıydı, hala var..bence çok şık. ..tabii bu benim zevkim.
evet süpürgeliklerim beyaz.
bu avizeyi çok severek ve beğenerek aldım. Aslında aklımda başka bir model vardı, yine avize, mutfak için..ama ne yazık ki bulamadım, belki ileride o istediğim modelle karşılaşırsam onu alırım.
Bu arada Facebook sayfama da mesaj bırakmışsın, oraya da istediğin cevapları yazdım :)
Dilerim yardımcı olabilmişimdir :)

tinkerbellcim selam,
daha bahar temizliğine bile başlamadım desem..
hani bahar temizliği konulu yazılar yazıyorum, belki aşka gelir, hazırlıklara başlarım diye..ama hala o havaya giremedim ben :/ sanırım hava bir yağmurlu, bir fırtınalı, ertesi gün günlük güneşlik..o yüzden..
ama en kısa zamanda dışarı çıkıp araştırmalara başlayacağım, seçenekleri de hepinize sunarım
sevgiler

Evinizin tarzını çok beğendim gerçekten emeğinize sağlık. Bu kadar parçayı bir araya getirmek hem zaman, ciddi bir emek ve zevk gerektirir. Mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle.

gnnrkcy selam,
çok teşekkür ederim, bugün ne güzel şeyler duydum böyle..mahçup oldum
dilerim daha iyileri sizin olur..
mutlu haftalar

Gerçekten huzur verici bir eviniz var.hiç göz yormuyor ve tüm alanlar birbiriyle uyum içinde.kullandığınız renkleri çok beğendim. Seçimleriniz harika.mutlu ve sağlık dolu günler dileğiyle...

beyaz_su merhaba,
çok teşekkür ederim!
aslında daha çok fazla eksiğim var, eşyalarımın büyük çoğunluğu eski, yenilemem gerek ama oğlum çok küçük, acele etmek istemiyorum..tüm bunlara rağmen beğenileriniz beni çok mutlu ediyor, var olun..
daha iyileri sizlerin olsun

çok teşekkür ederim

al benden de o kadar temızlık yapıyorum ama o ıncesıne el atamadım henuz..cunku temızledıgım seylerı arkamdan dagıtan kırleten bır oğlum var ..havalar da bır ıyı bır kotu ..beklıyorum hazırlıklarını...

Masal gibi bir ev olmuş. Cidden aklınıza, fikrinize, hayal gücünüze , emeğinize sağlık :)
Mutlulukla oturun. Blogunuza da baktım; bakmaya devam edersem epey bir şey öğrenebilirim sanırım :)

evin yapısı da güzel. çok beğendim güle güle oturun inşallah :)

Masal gibi bir ev olmuş. Cidden aklınıza, fikrinize, hayal gücünüze , emeğinize sağlık :)
Mutlulukla oturun. Blogunuza da baktım; bakmaya devam edersem epey bir şey öğrenebilirim sanırım :)

almila07 selam,
çok teşekkür ederim!:)
blogu beğenmenmenize sevindim, dilerim faydalı olabiliyorumdur:)
iyi bir haftasonu diliyorum!
sevgiler

evin yapısı da güzel. çok beğendim güle güle oturun inşallah :)

evet yapısını çok beğenmiştim ilk gördüğümde.."bu evde tadilat kolay olur" demiştim içimden :)
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun!
iyi bir haftasonu dilerim!
sevgiler

oldukça zevkli,güle güle oturun
En çok antreyi sevdim, Antre bence bir evin en önemli yeri,ilk izlenimi o veriyor çünkü o karşılıyor herkesi önce:) Ev alırsam çini karo seçimim bu olur herhalde ,dresuar ve vestiyerin de çok hoş,süper:)

Topuklu Tencere selam,
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun
evet ben de antremi çok seviyorum, gelen misafirlerim de bayılıyorlar :)
bu arada nickname süper :)
sevgiler

symrne'cim buraları ihmal etmiyor musun birazcık?

bak hepimiz bekliyoruz yeni resimleri.. ayrıca bloguna ben de giriyorum ger gün, yeni perdelerin var.
banyonu gördük ama balkon falan hala yok ortada :)
ayrıca lütfen bekleme bahar temizliğini falan, sen koy biz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…