symrne'cim buraları ihmal etmiyor musun birazcık?
bak hepimiz bekliyoruz yeni resimleri.. ayrıca bloguna ben de giriyorum ger gün, yeni perdelerin var.
banyonu gördük ama balkon falan hala yok ortada :)
ayrıca lütfen bekleme bahar temizliğini falan, sen koy biz bakalım :)
:26:
aslında bahar temizliğim bitti sayılır..
ama canım balkondaki pekçok şey yenilenecek, bu yüzden aldığım herşeyi balkona yığdım, eski eşyalar da olduğu gibi duruyor..senin anlayacağın herşey ortada..bu yüzden paylaşamadım..
bu ay sonuna kadar balkonun mobilyaları gelecek, en kısa zamanda blogta yayınlayacağım, söz!
bekleyip, mesaj atan çok zaten, yayınlamazsam çok ayıp olur..
sen neler yapıyorsun, herşey yolundadır umarım..neler aldın son zamanlarda evine?
öpüyorum
sevgiler
galiba hepimiz sabırsızlanmaya başladık :)
inş bir an önce bitirirsin işlerini ve biz de görürüz yeni şeylerini..
ben gayet iyiyim, yavşa yavaş ben de alıyorum bir şeyler. Ayna aldım, zigon aldım en son ve su an salonuma tablo arama noktasındayım. internette geziniyorum beğendiğim resimler olur mu diye. ama cok kararsız kaldım. bakalım inş sorunsuz hallederim. sonra da duvar kagıdı olayına giricem, o ayrı stres zaten..
dilerim tam da istediğimzi gibi olur evlerimiz. gerçi seninki olmuş bile :)
sabırsızlıkla bekliyoruz senden haberler
öpüyorum çok, Antalaya'nın tadını çıkart burada göküyüzü gri
zevkinize hayran kaldım ...şimdiye kadar gördüğüm en güzel ev ...çok farklı ve güzel olmuş güle güle oturun ...
şömineye bayıldım ve beyaz oturma odası çok hoş.
çok tarz bir ev güle güle oturun
Smyrnecım merhaba,
buradaki birçok kişi gibi bende sizin evinize hayranım. benim zevkime çok hitap ediyor. bunu daha öncede size belirtmiştim zaten böyle evleri incelerken içime bir sıcaklık ve heyecan doluyor nedense :) ve kendi kendime diyorum benim tarzım bu, böyle olmalı yeni evim gerçekten özenerek, ince ince işlenerek ve zevkle döşenmiş olduğu o kadar belli oluyor ki resimlerden sizi bir kez daha tebrik ederim.
Şimdi şu aralar bizde yeni aldığımız evin içinde ufak tefek yani yaptırabildiğimiz kadar mutfak ve banyo tadilat işlerine başlayacağız inşallah ve sizin gibi deneyimli arkadaşlardan yardım almak isterim :) şuanki yaşadığım evde bu tarzdan çok uzak sayılmaz ancak genel anlamda zamanında çok severek aldığım mobilyalarımda koyu renkler hakim ve ben çok sıkıldım.şimdi yeni aldığımız evimizin bembeyaz ama sımsıcak olmasını istiyorum.bakalım becerebilecek miyim çok heyecanlıyım. Ufaktan ufaktan başladık yapı marketleri dolaşmaya geçen gün baumaxa gittim ve bir banyo seramiği beğendim sonra geldim resimlerden sizin banyınuzu tekrar inceledim sanırım aynı mavi beyaz seramikli olan banyonuzla size sormak istedim memnun olup olmadığınızı, gerçi eşim türk hamamı tarzı renklerin hakim olmasını istiyor varaklı aynalar dresuarlı lavabo falan banyomuz çok büyük değil işin birde bu tarafı var tabii :) küçük tuvaleti iptal edip etmeme gibi karasızlığım var karar aşamasında neyi seçeceğiz merak ediyorum şu an aklımda sürekli fikirler uçuşuyornot almam lazım sanırım ayrıyeten mutfağınızı da çok beğendim ve çok sorum olur ancak çok uzun yazdım utandım, vaktinizi almak istemem ama beni anlayacağınızı umuyorum :)
Sevgiler :)
beyazsu selam,
çok teşekkür ederim
yani hepsinin bir anda oluştuğunu söyleyemem..aslına bakarsanız mobilyalarım çok eski ama temiz baktım sanırım :) bir de kalabalıklaştıkça hayat şekli de değişiyor, başka şeylere ihtiyaç duyuluyor..benim de almam ve değiştirmem gereken çok şey var ama artık bir düstur edindim: hiçbirşeyi aceleye getirmiyorum, iyice düşünerek, içime sinecek ve kullanışlı olabilecek şeylere yatırım yapıyorum..
hayırlı olsun, tadilat işleri zor ama keyiflidir..
ben banyomdan çok memnunum, daha doğrusu ikisini de çok seviyorum..ama hamam tarzı renklere de bayılıyorum, hatta büyük banyoya çok istemiştim ama istediğim seramikler fazla pahalıydı, vazgeçtim..şimdi çok çeşit ürün var, rahatlıkla bu tipte ürünleri her bütçeye göre bulabilirsiniz..bir de banyo madem küçük, o zaman çok koyu renkler kullanmamaya ve aynayı büyük tutmaya özen göstermekte fayda var
eğer evinizde bizimki gibi 2 banyo+1 tuvaletiniz varsa iptal edebilirsiniz..blogta "evde kaç tuvaletiniz var" diye bir yazı var, oradaki bizim tuvalet benzeri bir kullanım alanı yaratabilirsiniz.
ama tek banyo+tek tuvaletse tavsiye etmem, misafire ayrı bir tuvalet vermek her zaman rahat olur
dilerim yardımcı olabilmişimdir
sevgiler
Harikaaaa!!!yer döşemelerine bayıldım..eşimle beraber yer döşemelerine hayran hayran bakıyoruz:))Kızlar merhaba,
Ben uzun zamandır buraya fotoğraf koymaya karşıydım.
Aslında uzunca bir süredir blog hazırlığım vardı, öncelikle orada paylaşmak istedim..
Yaklaşık 2 ay oldu eve taşınalı, bir takım eksikler var tabii..ama içime sinmeyen hiçbirşeyi eve doldurmak istemediğimden, sevdiğim şeylerle karşılaştıkça alıp, eksiklerimi tamamlıyorum
Bu topik uzun zamandır ev fotoğrafı göndermeye söz verdiğim Geztapo, Kadis, Liva ve Cillibom'a gelsin öncelikle
Aqualilly, senin adını bilhassa vermiyorum, tadilat esnasında an be an bilgilendirildin zaten
Bazı odaların fotoğraflarını henüz hazırlayamadım, hazırladıkça blogta gün be gün paylaşıyorum..
Yorum ve eleştirileriniz benim için değerli..
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler
Harikaaaa!!!yer döşemelerine bayıldım..eşimle beraber yer döşemelerine hayran hayran bakıyoruz:))
çok beğendim evinizi..yerdeki kilimlerini özellikle daha bir beğendim nereden buldunuz nereden aldınız? masa ve sandalyelerde öyle nereden aldınız? güle güle oturun..seramikler şahane unutmadan.
eviniz çok güzel zaten daha öncede söylemiştim ALLAH ağız tadıyla,mutlu,huzurlu,sağlıcakla oturmayı nasip etsin Amin
bir sorum olacak kanepeleriniz de koltuklarınız kılıflı mı yani çıkıp yıkanabilir mi? ve yıkandığı zaman küçülme gibi bişi oluyor mu
ve bu kanepeler rahatlık açısından nasıl yumuşak ve rahatlar mı?
pinkLipstick selam,
çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun
evet koltuklarım kılıflı.
eğer yıkama talimatlarına uyarsanız birşey olmuyor.
ben beyaz kanapelerin koltuklarını 30 yerine 40 ile yıkamıştım, biraz küçülme oldu, şimdi çok zor geçiriyorum :/ ama oğlum biraz daha büyüyünce değiştireceğim için pek aldırmıyorum şu an..
ama çiçekli kanapeyi hep derecesinde yıkadım, hiç sorun yaşamadım.
rahatlığa gelince..bize her gelen saatlerce kalır..eğer kısa oturan misafir isterseniz bunlardan edinmeyin çünkü çok rahat
sevgiler:)