Symrne ben de blogunu takip edenlerdenim, lutfen ekle her yeniligi. Benim evimde de bazi degisiklikler var ama cok kucuk. Avizelerimi alabildim sonunda mesela :))
Boooool bol resim bekliyoruz senden :))
evin çok güzel..mutfak tezgahın siyah çok hoş granit mi peki kullanışlımı su lekesi kalıyor mu ...
Tek kelime ile muhteşem banyo yatak odası salon .. hepsi hayran kaldım bravo valla :)
Hep iyi günlerde güzel günlerde oturun evinizde
hayallerimin evi harika
Eviniz çok ama çok güzel olmuş :) Özellikle banyodaki nişlere bayıldım, görüntüsünün güzelliğinin yanında asla paslanmayacak olması da çok güzel, süper bir çözüm üretmişsiniz. İyi günlerde, güle güle oturun.
mutfak ne kadara mâl olmuştu?
bloğunuzda bulamadım.
mutlulukla oturun
krizsavar merhaba,
sadece mobilyalarını 4500-5000 civarında birşeye yaptırmıştım, ben de net olarak hatırlamıyorum rakamı :/
bu fiyata dolap içine konulan mekanizmalar dahil değil..
mesela ben tencerelik mekanizması falan istedim aşağıdaki gibi, onlara ayrı ücret ödüyorsun.
beyaz eşyaları saymıyorum zaten.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, daha güzeli sizin olsun!
sevgiler
Eki Görüntüle 665523
tencere mekanizması çok kullanışlı duruyor bayıldım
ayrıca bu tencerelerinde görüntüsünü çok beğeniyorum bende almayı düşünüyorum siz memnun musunuz acaba
sizi blogunuzdan ve facebook dan takip ediyorum seçimleriniz çok başarılı...inanın dönüp dönüp baktığım evlerden biri sizin ki...güle güle sağlık ve mutlulukla oturun...nasipse 1 ay sonra yeni evime taşınacağım şu an iç yapımıyla uğraşıyorum,sizin mutfağınız gibi mat lake mutfak dolaplarından çok istemiştim ama eşim bu stili pek bilmediği için ikna edemedim ve dolaplarım beyaz parlak lake oldu...aklımda hep country tarzı mutfak ve banyo dekorasyonu vardı ama sanırım benim ki modern country karışımı olacak...zaman zaman sizden dekorasyon konusunda destek isteyebilirim :)
ya bu neee ayyy maşşallah diyelim önce ama arkadaşım gerçekten çok çok değişik ve şık ben daha önce karışık ama bu kadar uyumlu dekorasyon görmedim hakikaten çok hoşuma gittiii güle güle otur inşallah
güle güle oturun eviniz çok hoşmuş
damla merhaba,
çok teşekkür ederim..
ya üst kısmı artık çabuk içeriye girmeye başladı ama alt kısımda hala sorun yaşıyorum..sanırım kullandıkça kendine gelecek :44:
tencerelerin görüntüsü güzel ama aynı zamanda çok ta kullanışlı, tavsiye ederim..
tek problem tıpkı teflon gibi bulaşık makinasında yıkama tavsiye etmiyorlar..ama zaten hiçbirşey yapışmadığı için yıkaması da çok kolay..
sevgiler