özellikle mutfağını çok sevdim.
ooo Kadis, ben mutfağı koydum, kullanışsız buldum, kaldırdım ama buraya hep fotoğraf koymayı unutuyorum..hoş bloğa da koymuyordum son zamanlarda, geçen koydum bir tane..
aslında evde bir sürü değişiklik oldu, birara onların fotoğraflarını paylaşayım..:44:
ay bir konuya yazdım ama nereye hatırlamıyorum, ayna aldım onu paylaşacaktım unuttum :26:
oğlan yüzünden boy aynası alamıyoruz eve, bu ayna girişte çok işimizi gördü, en azından çıkışta saçıma başıma bir göz atma fırsatım oluyor
sonunda bir resim daha :))
Smyrnecim lütfen değişik yaptıkça koy buraya, kafası sürekli karışık ve bu nedenle sürekli arayışta olan bir insan için iyi oluyor resimlerin :))
bu tarz ve bu parçalar kolay değil........ iyi cesaret sonuç da çok başarılı......... muhteşem olmuş herşey.... bizde yeni aldık senin dediğine katılıyorum herşey içine sinerek yavaş yavaş olmalı beğenmediğin birşey olmamalı evinde.......ben yeni evli sayılrım şu anda eşyalarımı sil baştan değiştiremem ama ufak teek dokunuşlarla daha da içime sinecek güzel birşey yapmak istiyorum dekorasyonda inşallah olur................siz de güle güle mutlulukla huzurla oturun
yeni resimlerini bekliyoruz tatlım
ayna çok hoş olmuş gerçekten
güle güle kullan
Evinizi çok beğendim, zaten yıllardır country aşığıyım, modern hiç bana göre değil, o zamanlar böyle evler yoktu tabii, sık sık Tepe Home gidiyorduk bunlara bayılıyorum dediğinde şaşkınca bakıyordu sevgilim, hatta daha on kere fikrin değişir diyordu. Ben bile diyordum kendime bir tek ben mi aşığıyım bu tarzın diye :)
Neyseki başka aşıkları da görerek daha bir mutlu oldum.
İnsana rahatlık ve huzur veriyor, zevkle itinayla döşenmiş, güle güle oturun.
merhabaaa güle güle oturun
ben özellikle salonu beyendim,girişte ve mutfakta olan yerdeki döşemeyi pek yakıştıramadım
ev modern ve counrty tarzda oldugu için yerler çok tuhaf kalmış
umarım yanlış anlmazsın fikirlerimi paylaşmak istedim
Huzur dolu şirin bi ev olmuş,gülegüle oturun inşallah:)
çok şirin bir ev olmuş, Rabbım güle güle oturmayı nasip esin inş. :)
Ay harika eviniz bayıldım valla.merak ettim mimar mısınız??bu nasıl zevkli bir dekordur
cillibom selammm, nasılsınnn
senden yeniden haber almak çok güzel..
canım aslında bir sürü şey yaptım, Nisan itibarıyla daha da hızlanacak çalışmalarım ama hep unutuyorum buraya koymayı..
farkettim de oğlumun odasını, yaptığımız kileri falan..hiçbirini koymamışım buraya, blogta yazdığımdan nasılsa takip ediliyor diye unutuyorum buraya koymayı..
aklıma geldikçe koymaya çalışırım..
sen nasılsın, neleer yaptın evde, değişiklikler var mı?
sevgiler