Smyrne'in Evi

Tek kelime ile muhteşem banyo yatak odası salon .. hepsi hayran kaldım bravo valla :)
Hep iyi günlerde güzel günlerde oturun evinizde

Symrne ben de blogunu takip edenlerdenim, lutfen ekle her yeniligi. Benim evimde de bazi degisiklikler var ama cok kucuk. Avizelerimi alabildim sonunda mesela :))
Boooool bol resim bekliyoruz senden :))

canım selam,

bugün mutfak depolama sorununu yazdım, ilk fotoğraftaki mekanizma benim mutfağa ait..sakın alma onlardan :KK1:
ben haftaya mobilyacıyı çağırıp bir baktıracağım, belki yanlış monte edilmiştir..
oğlumun odasını falan koymama gerek yok artık, nasılsa blogta görmüşsündür..
bundan sonraki değişiklikleri fırsat buldukça buraya ve bloga koymaya gayret ederim canım..
zira nisan+mayıs+haziran ayları benim için de epey yoğun geçecek..planım evin eksikliklerini tamamlamak..
güle güle kullan avizelerini canım :)
ben de sizlerden bekliyorum fotoğraf, haberiniz olsun :)
sevgiler

evin çok güzel..mutfak tezgahın siyah çok hoş granit mi peki kullanışlımı su lekesi kalıyor mu ...:nazar:

ardakoray selam,

çok teşekkür ederim..daha iyileri sizlerin olsun..
mutfak tezgahım granit evet..aslında siyah gibi görünse de siyah/gri/mavi/lacivert bir rengi var, çok seviyorum..
su lekesi hiç kalmıyor ancak kettle koyduğum yerde uzun süre suya maruz kalmış, çok az kireçlenme olmuş -Antalya2nın suyu çok kireçli- belli belirsiz, yok denecek kadar az, ben de bugün farkettim..henüz kireç çözücü kullanmadım, biraz suyla karıştırıp o bölgeyi temizlemeye niyetim var yarın..
onun dışında çok çok memnunum, üstelik çok ta şık duruyor..

Tek kelime ile muhteşem banyo yatak odası salon .. hepsi hayran kaldım bravo valla :)
Hep iyi günlerde güzel günlerde oturun evinizde

fundagun selam,

çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :)
çok eksiğim var ama tadilat yordu beni, sanırım önümüzdeki günlerde eksiklikleri tamamlamaya girişeceğim..

Eviniz çok ama çok güzel olmuş :) Özellikle banyodaki nişlere bayıldım, görüntüsünün güzelliğinin yanında asla paslanmayacak olması da çok güzel, süper bir çözüm üretmişsiniz. İyi günlerde, güle güle oturun.

Eviniz çok ama çok güzel olmuş :) Özellikle banyodaki nişlere bayıldım, görüntüsünün güzelliğinin yanında asla paslanmayacak olması da çok güzel, süper bir çözüm üretmişsiniz. İyi günlerde, güle güle oturun.

uskuppp selam,
kiracı olduğum evde banyo rafı almaktan bıkmıştım artık (hep paslanmaz yazıyordu ama çok kötü oluyordu:/)
o yüzden evde en çok direttiğim detaylardan biri de bu oldu. Çok rahatım, yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
iyi dilekler için ayrıca teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun:)
sevgiler

mutfak ne kadara mâl olmuştu?
bloğunuzda bulamadım.
mutlulukla oturun :KK31:

krizsavar merhaba,
sadece mobilyalarını 4500-5000 civarında birşeye yaptırmıştım, ben de net olarak hatırlamıyorum rakamı :/
bu fiyata dolap içine konulan mekanizmalar dahil değil..
mesela ben tencerelik mekanizması falan istedim aşağıdaki gibi, onlara ayrı ücret ödüyorsun.
beyaz eşyaları saymıyorum zaten.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, daha güzeli sizin olsun!
sevgiler

$IMG_8614.jpg

krizsavar merhaba,
sadece mobilyalarını 4500-5000 civarında birşeye yaptırmıştım, ben de net olarak hatırlamıyorum rakamı :/
bu fiyata dolap içine konulan mekanizmalar dahil değil..
mesela ben tencerelik mekanizması falan istedim aşağıdaki gibi, onlara ayrı ücret ödüyorsun.
beyaz eşyaları saymıyorum zaten.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, daha güzeli sizin olsun!
sevgiler

Eki Görüntüle 665523

tencere mekanizması çok kullanışlı duruyor bayıldım

ayrıca bu tencerelerinde görüntüsünü çok beğeniyorum bende almayı düşünüyorum siz memnun musunuz acaba

sizi blogunuzdan ve facebook dan takip ediyorum seçimleriniz çok başarılı...inanın dönüp dönüp baktığım evlerden biri sizin ki...güle güle sağlık ve mutlulukla oturun...nasipse 1 ay sonra yeni evime taşınacağım şu an iç yapımıyla uğraşıyorum,sizin mutfağınız gibi mat lake mutfak dolaplarından çok istemiştim ama eşim bu stili pek bilmediği için ikna edemedim ve dolaplarım beyaz parlak lake oldu...aklımda hep country tarzı mutfak ve banyo dekorasyonu vardı ama sanırım benim ki modern country karışımı olacak...zaman zaman sizden dekorasyon konusunda destek isteyebilirim :)

tencere mekanizması çok kullanışlı duruyor bayıldım

ayrıca bu tencerelerinde görüntüsünü çok beğeniyorum bende almayı düşünüyorum siz memnun musunuz acaba

damla merhaba,

çok teşekkür ederim..
ya üst kısmı artık çabuk içeriye girmeye başladı ama alt kısımda hala sorun yaşıyorum..sanırım kullandıkça kendine gelecek :44::KK1:
tencerelerin görüntüsü güzel ama aynı zamanda çok ta kullanışlı, tavsiye ederim..
tek problem tıpkı teflon gibi bulaşık makinasında yıkama tavsiye etmiyorlar..ama zaten hiçbirşey yapışmadığı için yıkaması da çok kolay..
sevgiler

sizi blogunuzdan ve facebook dan takip ediyorum seçimleriniz çok başarılı...inanın dönüp dönüp baktığım evlerden biri sizin ki...güle güle sağlık ve mutlulukla oturun...nasipse 1 ay sonra yeni evime taşınacağım şu an iç yapımıyla uğraşıyorum,sizin mutfağınız gibi mat lake mutfak dolaplarından çok istemiştim ama eşim bu stili pek bilmediği için ikna edemedim ve dolaplarım beyaz parlak lake oldu...aklımda hep country tarzı mutfak ve banyo dekorasyonu vardı ama sanırım benim ki modern country karışımı olacak...zaman zaman sizden dekorasyon konusunda destek isteyebilirim :)

fbsen selam,

çok teşekkür ederim, çok mahçup ettin :KK17:
aslında daha çok çok eksiğim var ama bir anda herşeyi yenileyebilecek, kafamdakileri uygulayabilecek bütçem ve vaktim yoktu ne yazık ki..şimdi yavaş yavaş kafamdakileri bir bir uygulamaya başlayacağım..
senin de evin hayırlı uğurlu olsun, allah huzurla oturmayı nasip etsin..
olsun, karışım olsun, ne farkeder..benim de heryer country sayılmaz, ben herşeyin baştan aşağı bir tarz olmasından pek hoşlanmıyorum..:)
belki mevcut olanla, diğerlerini karıştırıp, bambaşka kendine has birşeyler yaratabilirsin..:KK66:
yardım konusuna gelince, rica ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...blogta da dekorasyonla ilgili her konuyu yazmaya devam ediyorum, facebook sayfasında da sık sık fakrlı görseller paylaşıyorum, eminim ki işine yarayacaktır :KK66:
sevgiler

ya bu neee ayyy maşşallah diyelim önce ama arkadaşım gerçekten çok çok değişik ve şık ben daha önce karışık ama bu kadar uyumlu dekorasyon görmedim hakikaten çok hoşuma gittiii güle güle otur inşallah

ya bu neee ayyy maşşallah diyelim önce ama arkadaşım gerçekten çok çok değişik ve şık ben daha önce karışık ama bu kadar uyumlu dekorasyon görmedim hakikaten çok hoşuma gittiii güle güle otur inşallah

suren merhaba,
Çok teşekkür ederim, ne kadar içtensin :)))
Daha iyileri senin olur inşallah :KK16:
Sevgiler

Merhaba smyrne
Salondaki yemek masasının olduğu duvar yeşil renk mi, beyaz koltukların olduğu duvarda mavi renk sanırım
yoksa ışıktan mı öyle gözüküyo

bide yatak odasının duvar rengi hangi marka ve renk, bende salonumun sadece bi duvarını lcd takılı olan duvarı böyle mavi istiyorum
tanıdıklarım o duvara duvar kağıdı yapmamı söylüyolar ama ben değişik renk boyamak istiyorum çünkü duvar kağıdının da birgün modası geçecek
ayrıca benim en çok beğendim şey senin evinde de var, salonun ve yatak odasının süpürgelikleri beyaz dimi
çok güzel duruyo, bende öyle yaptırıcam, çok beğeniyorum beyaz süpürgelikleri

bide mutfak avizesi benim yatak odama almak istediğim avize modelinden, mutfağa böyle avize daha mı iyi yoksa daha farklı mı olsaydı sanki

damla merhaba,

çok teşekkür ederim..
ya üst kısmı artık çabuk içeriye girmeye başladı ama alt kısımda hala sorun yaşıyorum..sanırım kullandıkça kendine gelecek :44::KK1:
tencerelerin görüntüsü güzel ama aynı zamanda çok ta kullanışlı, tavsiye ederim..
tek problem tıpkı teflon gibi bulaşık makinasında yıkama tavsiye etmiyorlar..ama zaten hiçbirşey yapışmadığı için yıkaması da çok kolay..
sevgiler

cevap için çok teşekkür ederim mutlu günlerde eskitin inş

X