Smyrne'in Evi

gerçekten evin çok güzel olmuş bende her geçen gün bu tarz döşenmiş evleri beğenmeye başladım bana daha sıcak daha yaşanılası geliyor, güle güle oturun :)

çok güzel çok zevkli :) sanırım bu kadar güzel ve farklı eşyayı biraraya getirmekte yetek işi.. insanın aklında çok şeyler oluyorda bunları böylesine güzel bir şekilde hayata geçirmek yetenek istiyor gerçekten

gerçekten evin çok güzel olmuş bende her geçen gün bu tarz döşenmiş evleri beğenmeye başladım bana daha sıcak daha yaşanılası geliyor, güle güle oturun :)

neslaaa merhaba,
çok teşekkür ederim, dilerim birgün sizin de içinde yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir eviniz olur:KK66:
Sevgiler

çok güzel çok zevkli :) sanırım bu kadar güzel ve farklı eşyayı biraraya getirmekte yetek işi.. insanın aklında çok şeyler oluyorda bunları böylesine güzel bir şekilde hayata geçirmek yetenek istiyor gerçekten

playdoh8484 selam,
çok teşekkür ederim!
ben sadece sevdiğim eşyaları alıp biraraya getirdim, hepsi bu!:KK66:
Sevgiler

smnyrne çok ama çok güzel bir ev olmuş kaçıncıya bakıyorum :KK17::KK17::KK17: allah güle güle sağlık ve huzurla oturmak nasip etisn.:nazar::nazar::nazar:

Bayıldım bu eve :KK16::nazar::nazar::nazar:

Standart, çok çok moda olan bir tarz değil..
Asla modası geçmeyecek çok zevkli-farklı bir şıklığa sahip..
Zarif.. Ferah..
Sizin evinizin bir kişiliği var..

Huzurla sağlıkla yaşayın inşallah...

smnyrne çok ama çok güzel bir ev olmuş kaçıncıya bakıyorum :KK17::KK17::KK17: allah güle güle sağlık ve huzurla oturmak nasip etisn.:nazar::nazar::nazar:

xzeynepx selam,

çok teşekkür ederim, mahçup ettin..:KK17:
iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun...

Bayıldım bu eve :KK16::nazar::nazar::nazar:

Standart, çok çok moda olan bir tarz değil..
Asla modası geçmeyecek çok zevkli-farklı bir şıklığa sahip..
Zarif.. Ferah..
Sizin evinizin bir kişiliği var..

Huzurla sağlıkla yaşayın inşallah...

Meg selam,

Ne mutlu oluyorum böyle güzel şeyler duyunca..
Çok teşekkür ederim, sevdiğim ne varsa zamana yaydım, yavaş yavaş topluyorum işte..bir anda hem olmuyor, hem de zorlama oluyor :/ gördüğün eşyalar arasında yeni mobilya yok denecek kadar az...kısmetse oğlum büyüyünce değiştireceğim.
Dilerim sizin de gönlünüzden geçen yuva gerçek olur..
Sevgiler

X