Smyrne'in Evi

merhabalar tekrardan tezgahınızı oğrenebılırmıyım mutfaktakı granıt mı ..memnun musunuz..

tinkerbell09 yeniden merhaba
granit kullandım tezgahta, doğal taş olduğu için bakteri de üretmiyor, çok memnunum..
iyi yıllar diliyorum!
sevgiler

ımmmm nefis,böyle yaklaşımların özenti olarak yapılmaması bana oldukça keyif veriyor,country inin eşsiz dinginliğini tebrikler...

mim_arc selam,
tüm eşyalar country olsun diye kasmadım açıkçası, hatta misafir odamın işleri bitse paylaşamadım blogta bir türlü, misafir odamdaki kanapem gayet modern ancak perde, halı, aksesuar ve yastıklarla havasını değiştirdim..neyi sevdiysem onu evime buyur ettim, sanırım bu yüzden keyifli bir mekan oldu..
çok teşekkür ederim!
iyi bir yıl geçirmenizi diliyorum!
sevgiler

tinkerbell09 yeniden merhaba
granit kullandım tezgahta, doğal taş olduğu için bakteri de üretmiyor, çok memnunum..
iyi yıllar diliyorum!
sevgiler

bu arada senın ıyı dıleklerınden sonra ev almaya karar verdık ve tonla borca gırerek bır cesaretle aldık su an mutfagı yaptırıyorum ben membran yaptırıyorum ama kesınlıkle parlak olmayanlardan yıne porselen kulplar kullanacagım senın mutfagından esınlenerek ..parlak olan hıcbırseyı sevmıyorum cunku ama ankastre setı karar veremedım cam mı alsam ınoks mu dıye ..buzdolabım beyaz cunku beyaz camlar hosuma gıdıyor ama butcede sınırlı..tezgahı ben de granıt yaptıracagım senınkının rengı ve cesıdı ne..bır de su radyasyon ısı kafama takıldı ..ama baska turlu malzeme de kullanasım yok...

evet bence de ondan cok hos evın..bu forumda bazı evler var sırf tepe home englısh home ama ole bır curcuna kı tek olarak koysalar daha guzel bır hava verıcek tamamıyle aksesuarla doldurulmus bır ev de boguyor sırf o tarz olarak.bu konuda senı ve mıneyı tebrık edıyorum cok bılınclıce yapılan bır dekorasyon sızınkı

çok tebrik ederim!Allah bir çırpıda ödemeyi nasip etsin!
blogta mutfağımın daha fazla fotoğrafı mevcut, oradan da fikir alabilirsin..
granite gelince; ismini bilmiyorum:/ aslında tezgah alma işlemimiz de çok komikti: taşın en doğalı hangisi olduğunu sordum, granit olduğunu öğrendim. Mutfakçımın yanında tezgahçı vardı, sadece granit var...komik olan da sadece 5 ya da 6 renk var..küçük bir yer anlayacağın..renklere baktım, şu ankini beğendim..ve tüm bunlar sadece 5 dakika sürdü! bence bir tezgahçıya git ve hangisini beğenirsen onu yaptır, çok ta detaylara takılma derim ben..

çok beğendim gerçekten harika bi ev sıcak bir yuva olmuş Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

çok beğendim gerçekten harika bi ev sıcak bir yuva olmuş Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

kasiope merhaba!
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için!
allah isteyen herkese gönlünce nasip etsin!
bu arada mutlu yıllar dilerim, 2013 hepimize iyi gelsin!
sevgiler

eviniz çok guzel ağız tadıyla oturun da yatak çok yüksek geldi bana ayol neden o kadar yüksek tercih ettiniz :44:

eviniz çok guzel ağız tadıyla oturun da yatak çok yüksek geldi bana ayol neden o kadar yüksek tercih ettiniz :44:

MİRİN selam!

yatak yüksek değil de, daha çok eski usül yatak, neredeyse 7 sene oldu alalı...şimdilerde yere yakın olanlar moda sanırım, ben onları sevmiyorum..
bütçeyi biraz toparladıktan sonra yatağımı değiştirmem lazım ama sanırım yine eski usül bir yatak alacağım..ha tabii benim boyuma uygun -1.55 cm- bir yatak bakmam şart tabii
bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim! size de iyi yıllar diliyorum!
sevgiler

ya eskiliği dikkatimi bile çekmedi de yüksekliğe şaşırdım :) hani düşsen kırarsın bir yerini hemen bu aklıma geldi yani yani 1.55 boya baya baya yüksek ve büyük yatak

şaka maka yeni aldığın yatakta da mutluluklar senin olsun canım :)

yok yok düşsem bir yerlerim kırılacak kadar yüksek değil sanırım fotoğrafta öyle çıkmış :44:
çok teşekkür ederim Mirin, daha iyileri senin olsun..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…