Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

bu tencereden hala var mı canım makarna tenceresi deli gibi arıyorum bulamıyorum canım

yeni ciclerin hayırlı olsun güle güle kullan tatlım.

düğün arihin kesinleşmiş hayırlı olsun :)

Hiç bilmiyorum canım mudo concepti araştır istersen..
Çok teşekkür ederim canım..

Son düzenleme:
canım merhaba hayırlı olsun çeyizciklerin allah güzel günler kullanmayı nasip etsin..
ben üzerinde şeker ve tuz yazan pembe saklama kaplarını çok beğendim..
sakıncası yoksa nereden aldığını sorabilir miyim canım?

Tabiki, Nesli design' dan aldım canım..

.......................................................................

Son düzenleme:
Erkek kuaförün de çalışan bir tanıdığım getirdi, ben çok beğendim canım turbo, 2400 watt çok hızlı hava üflüyor, 2 adet başlığı var içinde, hemde ufacık tefecik..
bende almayı dusunuyorum phılıps baktım 190 tldı :/

bende almayı dusunuyorum phılıps baktım 190 tldı :/

benim aldığım internette mevcut, by hector markası yanlış hatırlamıyorsam ve 80-100 lira arası, onlar kuaförde de bunları kullanıyormuş, kuaför de kullanılması yetiyor açıkçası, çünkü fön makinesi farklı, saç kurutma farklı özellik ve ayarlarda oluyor. Zaten kuaförlerde dikkat ettiysen pek bildiğimiz markalar olmuyor fön, maşa, düzleştirici ve performansından da hep memnun kalıyoruz..

Yine ayaklarım seni görünce englishome doğru yol alacak gibi bir de alabilsem Çok tatlılar özellikle horozlu kupaya bayıldım aşkla kullan

Valla ben tün alışverişlerimi online hallediyorum, onca şeyi alıp eve götürmek ayrı, her ürünü aynı mağazada bulamamak ayrı bir sorun canım, özellikle englısh home kadar özenle göndereni görmedim, itina ile paketliyorlar ürünleri, kesinlikle tavsiye ederim..:)

O kupayı ben almadım aslında, evmanya hediye olarak sepete koymuş. Ben kaldırıyorum, o geliyor. Hediye olduğuu sonra anladım.. Çok teşekkür ederim bu arada canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…