- 24 Eylül 2022
- 700
- 370
- 33
- 35
- Konu Sahibi moral arayan
-
Benim doktorumda almıştı.Sonuç negatif gelmişti.2022 Aralık ayında yaptırmışım.Cinsel yolla derken ? Eşimin başka biriyle birlikte olması gibi mi yoksa başka bir şey miHpv anne olmaya engel değil zaten canım. Maalesef bu virüs cinsel yolla bulaşıyor. Tip 16 siğil yapmıyor olabilir. Ama burda çok okudum tüp bebek öncesi Hpv testini çoğu kişiden almışlar aslında
Kadın veya erkeğin daha önce cinsel birliktelikten kaptığı anlamına geliyor. Erkeklerde virüs olduğu belli olmuyor onlar sadece taşıyıcı olarak geziyor. Kadınlarda siğil-akıntı-kanama gibi şeylerle baş gösteriyor. Bunların hiçbiri olmadan da Hpv olabiliyorsunuz belirtisiz yani. Bazı kadınlar fark etmeden vücudundan atıyor. Tuvalet-hamam vb. Yerlerden kapılması imkansız diyor doktorlar. Kaç yıllık evlisiniz? Sizin ya da eşinizin evlilik önceki cinsel hayatından bulaşmış olabilir.Benim doktorumda almıştı.Sonuç negatif gelmişti.2022 Aralık ayında yaptırmışım.Cinsel yolla derken ? Eşimin başka biriyle birlikte olması gibi mi yoksa başka bir şey mi
Hayır sadece cinsel yolla değilBenim doktorumda almıştı.Sonuç negatif gelmişti.2022 Aralık ayında yaptırmışım.Cinsel yolla derken ? Eşimin başka biriyle birlikte olması gibi mi yoksa başka bir şey mi
Eylül ayında 4 yıl olacak.Eylül 2021 de evlendik ben aralık 2022 test vermişim doktoruma negatif gelmişKadın veya erkeğin daha önce cinsel birliktelikten kaptığı anlamına geliyor. Erkeklerde virüs olduğu belli olmuyor onlar sadece taşıyıcı olarak geziyor. Kadınlarda siğil-akıntı-kanama gibi şeylerle baş gösteriyor. Bunların hiçbiri olmadan da Hpv olabiliyorsunuz belirtisiz yani. Bazı kadınlar fark etmeden vücudundan atıyor. Tuvalet-hamam vb. Yerlerden kapılması imkansız diyor doktorlar. Kaç yıllık evlisiniz? Sizin ya da eşinizin evlilik önceki cinsel hayatından bulaşmış olabilir.
Doktorlar bunun imkansız olduğunu söylüyor. Kendi doktorumda dahil olmak üzere. Açık ve net. Ya cinsel ilişki ya da sürtünme yoluyla ilişki.Hayır sadece cinsel yolla değil
Hpv virüsü çok kolay geçen bir virüstür
Ortak kullanılan Tuvaletlerden bile bulaşabilir
Ben evlenmeden önce aşısını yaptırmıştım doktorumun tavsiyesiyle
Bana da doktor nadir de olsa tuvalet hamam gibi yerlerden bulaşacağını söylemişti.Doktorlar bunun imkansız olduğunu söylüyor. Kendi doktorumda dahil olmak üzere. Açık ve net. Ya cinsel ilişki ya da sürtünme yoluyla ilişki.
Ben yaptırmadım sanırım hiç hatırlamıyorum.Ama ortak kullanım alanlarını çok kullanan bir kişi değilimHayır sadece cinsel yolla değil
Hpv virüsü çok kolay geçen bir virüstür
Ortak kullanılan Tuvaletlerden bile bulaşabilir
Ben evlenmeden önce aşısını yaptırmıştım doktorumun tavsiyesiyle
Hayır kesinlikle yoksa herkes Hpv den kırılırdı. Cinsel münasebet şartBana da doktor nadir de olsa tuvalet hamam gibi yerlerden bulaşacağını söylemişti.
Hamilelikte bağışıklık düşüyor o sebeple tekrar pozitif çıkma ihtimaliniz olmuş olabilir belki de. Eşinizin sizi aldatmış olduğunu düşünmeyin sakın.Eylül ayında 4 yıl olacak.Eylül 2021 de evlendik ben aralık 2022 test vermişim doktoruma negatif gelmiş
Sanırım eşim işden gelince bu soruyu açık açık soracağımHamilelikte bağışıklık düşüyor o sebeple tekrar pozitif çıkma ihtimaliniz olmuş olabilir belki de. Eşinizin sizi aldatmış olduğunu düşünmeyin sakın.
Sakin olun gerçekten önceki ilişkiden olmuş olabilir. Hamilelik sürecinde nüks etmiştir.Sanırım eşim işden gelince bu soruyu açık açık soracağım
Böyle olabilir mi diye onuda sabah randevu aldım özel hastaneden doktora sorarım.Sakin olun gerçekten önceki ilişkiden olmuş olabilir. Hamilelik sürecinde nüks etmiştir.
Muhakkak doktorunuza sorun. Çoğu doktor cinsel ilişki diyor ama bazen birkaç doktor tuvalette diyor. Kimsenin günahına girmek istemem. Siz araştırın bakın en doğrusunu bilirsinizBöyle olabilir mi diye onuda sabah randevu aldım özel hastaneden doktora sorarım.
Teşekkür ederim sabah soracağım doktoraMuhakkak doktorunuza sorun. Çoğu doktor cinsel ilişki diyor ama bazen birkaç doktor tuvalette diyor. Kimsenin günahına girmek istemem. Siz araştırın bakın en doğrusunu bilirsiniz
Ya benim doktorum imkansız demiyorDoktorlar bunun imkansız olduğunu söylüyor. Kendi doktorumda dahil olmak üzere. Açık ve net. Ya cinsel ilişki ya da sürtünme yoluyla ilişki.
Belki de olabilirYa benim doktorum imkansız demiyor
El hijyenine dikkat etmelisin demsti.
Bunu anlatmıştı. Baska örneklerde vermisti. Ama şunuda söyledi 5 yilda bir değilde 2 yilda bir test yaptır dedi. Öyle yaptırdımBelki de olabilirben kendi doktoruma çok güveniyorum. Takip ettiğim doktorlar cinsel ilişki şart diyordu. İhtimal hep vardır tabi ki.
Benim doktorum 3 yıl önerdi Smear için.Bunu anlatmıştı. Baska örneklerde vermisti. Ama şunuda söyledi 5 yilda bir değilde 2 yilda bir test yaptır dedi. Öyle yaptırdım
Ben ilk ilişkimi eşimle yaşadım ki hadi diyelim bende vardı misal test verdiğimde çıkmaz mı.2022 aralık ayında negatif gelmiş.Demek ki o zaman eşimde de yokmuş böyle bir şey.Ne olduysa sonradan olmuşKadın veya erkeğin daha önce cinsel birliktelikten kaptığı anlamına geliyor. Erkeklerde virüs olduğu belli olmuyor onlar sadece taşıyıcı olarak geziyor. Kadınlarda siğil-akıntı-kanama gibi şeylerle baş gösteriyor. Bunların hiçbiri olmadan da Hpv olabiliyorsunuz belirtisiz yani. Bazı kadınlar fark etmeden vücudundan atıyor. Tuvalet-hamam vb. Yerlerden kapılması imkansız diyor doktorlar. Kaç yıllık evlisiniz? Sizin ya da eşinizin evlilik önceki cinsel hayatından bulaşmış olabilir.
Hayır canım şunu demek istedim. Eşiniz sizle evlenmeden önce bu virüsü almış olabilir. Negatife dönmüştür sizle evlendiği sıra. Ama bi hastalık geçirip bağışıklığı düşürüp tekrar pozitif olup size geçirebilir. Hpv negatif demek için 3 kere negatif sonucu görmen gerekli. 6 ay arayla.Ben ilk ilişkimi eşimle yaşadım ki hadi diyelim bende vardı misal test verdiğimde çıkmaz mı.2022 aralık ayında negatif gelmiş.Demek ki o zaman eşimde de yokmuş böyle bir şey.Ne olduysa sonradan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?