- 20 Mart 2025
- 41
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi moral arayan
-
Açıkçası sorsanız bile kabul edeceğini sanmıyorumUmarım dediklerinizi yapabilirim ve güçlü dururum.Ama inanın kafama takılan şeyler var mesela eşime açık açık evliyken başka biriyle birlikte oldun mu diye sormak istiyorum.Yoksa bu soru benim kafamda büyütüp gidecek
Bence evlilik öncesi bir ilişkiden olmuştur. Kendinizi doldurup üzmeyin lütfenUmarım dediklerinizi yapabilirim ve güçlü dururum.Ama inanın kafama takılan şeyler var mesela eşime açık açık evliyken başka biriyle birlikte oldun mu diye sormak istiyorum.Yoksa bu soru benim kafamda büyütüp gidecek
Yalan söyleyemez ve ben bunu öğrenmek istiyorumAçıkçası sorsanız bile kabul edeceğini sanmıyorum
Ben soracağım bunu.Sormazsam daha çok üzüleceğim çünkü.Çünkü sabah cinsel yolla bulaşan bir şey bu dediğimde hiç tepki vermedi banaBence evlilik öncesi bir ilişkiden olmuştur. Kendinizi doldurup üzmeyin lütfen
İçiniz nasıl rahat edecekse sorun o zaman bakalım ne diyecek. Söylediğinizde şaşırmadı mı?Ben soracağım bunu.Sormazsam daha çok üzüleceğim çünkü.Çünkü sabah cinsel yolla bulaşan bir şey bu dediğimde hiç tepki vermedi bana
İnşallah bekarken yaptığı bir şeydir bu arada kaç yaşındasınızYalan söyleyemez ve ben bunu öğrenmek istiyorum
Peki eşiyle birlikte mi tedavi oldu eşinin negatif olduğunu nasıl öğrendi biliyor musunuzDöner döner korkmayın. Benim bi ablamda Hpv pozitifti. Evlendikten sonra eşinden almıştı. 6 ay sonra negatife döndü. 10 yıl olmuştur bu olay olalı. 10 yıldır negatif çıkıyor. Çocuğu da oldu. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.
Eşinin negatif olduğunu öğrendi mi bilmiyorum. Ablamın siğilleri vardı, onları yaktırdı. O süreçte korunarak ilişki yaşadık demişti. Kendi negatif e dönünce normal cinselliğe devam etmişler. Sanırım korundukları için ikiside zamanla atlattılar birbirlerine bulaş olmadan.Peki eşiyle birlikte mi tedavi oldu eşinin negatif olduğunu nasıl öğrendi biliyor musunuz
Hm eşimle beraber aşı oluyoruz ama ne kadar süre korunsak bilmiyorum sonuçta ben negatif olsam da eşim olmayabilir tekrar bulaş olurEşinin negatif olduğunu öğrendi mi bilmiyorum. Ablamın siğilleri vardı, onları yaktırdı. O süreçte korunarak ilişki yaşadık demişti. Kendi negatif e dönünce normal cinselliğe devam etmişler. Sanırım korundukları için ikiside zamanla atlattılar birbirlerine bulaş olmadan.
Benim bildiğim Hpv gebeliğe engel bir durum değil. sezeryan doğum yaptırıyorlar. Bebeğe geçmiyor bu virüs. Ablam negatifken mi hamile kaldı emin değilim ama sezeryanla doğum yaptıHm eşimle beraber aşı oluyoruz ama ne kadar süre korunsak bilmiyorum sonuçta ben negatif olsam da eşim olmayabilir tekrar bulaş olur
Yok ben gebeliğe engel olmadığını biliyorum başka bir şey sormuştumBenim bildiğim Hpv gebeliğe engel bir durum değil. sezeryan doğum yaptırıyorlar. Bebeğe geçmiyor bu virüs. Ablam negatifken mi hamile kaldı emin değilim ama sezeryanla doğum yaptı
He tamam tamam şimdi anladım. Ya onu bilemiyorum ki siz negatife dönünce doktor korunmasız ilişki deneyin diyebilir. Benim takip ettiğim doktor 3 kez üst üste negatif görünce risk kalkıyor bulaş için dediYok ben gebeliğe engel olmadığını biliyorum başka bir şey sormuştum
Yok hiç şaşırmadı hatta ilk defa duyuyor gibi yaptıİçiniz nasıl rahat edecekse sorun o zaman bakalım ne diyecek. Söylediğinizde şaşırmadı mı?
Aşı vurulmuş muydı pekiDöner döner korkmayın. Benim bi ablamda Hpv pozitifti. Evlendikten sonra eşinden almıştı. 6 ay sonra negatife döndü. 10 yıl olmuştur bu olay olalı. 10 yıldır negatif çıkıyor. Çocuğu da oldu. Şimdi hiçbir sıkıntısı yok çok şükür.
Hayır aşı vurulmamış sordumAşı vurulmuş muydı peki
Tekrardan merhaba,bugün özel hastanede smear testi verdim 10 güne sonuçlar çıkar dediler.Brnim için dua eder misiniz lütfenBence evlilik öncesi bir ilişkiden olmuştur. Kendinizi doldurup üzmeyin lütfen
Ederim tabi inşallah güzel çıkar sonuçlarınızTekrardan merhaba,bugün özel hastanede smear testi verdim 10 güne sonuçlar çıkar dediler.Brnim için dua eder misiniz lütfen
Teşekkür ederim,çıksın burdan yazarım hemenEderim tabi inşallah güzel çıkar sonuçlarınızbana mutlaka haber verin merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?