Smear testi pozitif

Yok o durum şöyle; yavaş ilerliyor denilen şey; Hpv vücuda girdikten sonra atılma süresi ile alakalı, yani 1-2 ayda değil de, 2 yılda vücuttan attıldığı için yavaş ilerliyor olarak açıklıyor hocalar, bunun nedeni de şundan dolayı; hpv vücuda girince bağışıklık sistemi henüz bu virüsü hemen tanıyamıyor, bir süre sonra da tanıdığın da burada ne varmış diyip onunla sistem onunla savaşmaya başlıyor, bulaşı aldıktan sonra bölgeye yerleşme yaptıysa 1 hafta içinde hemen aktifleşiyor, yani şüpheli bir ilişkiniz oldu diyelim eğer ki virüs yerleşip hızlıca aktif olduysa kısa süre sonra verecek olduğunuz hpv testi sonucunuz pozitif gelecektir.

Bazı kişilerde ise erkek taşıyıcı olsa bile; bir kadına asla bulaşmayabiliyor, vücut hpv yi kesinlikle almıyor.

Ederim tabi inşallah güzel çıkar sonuçlarınız bana mutlaka haber verin merak ederim
Merhaba canım nasılsın? Bugün muayeneye oldum.Kolposkopi yapıldı ve hücresel bozulmaya uğramış bir şeyler var dedi doktor ve biyopsi yapıldı cuma gününe çıkması için rica edeceğiz dediler.sonuca göre tekrar konuşacağız dedi doktor.Aşı olacağım ve ilaçlara başlayacağım ama önce emzirmeyi bırakmam gerekiyormuş.Benim için dua eder misiniz korkuyorum

Teşekkür ederim canım iyiyim. Sen nasılsın?
Hücresel bozulmayı kafana takma onu operasyonla temizliyorlar. Aşı olman gerekiyor evet kaç aylık bebişim var?
Her gün konuya girip bakıyorum güncelleme yapıyor musun diye.
Dua ediyorum sana edeceğim de inşallah 1 seneye kalmaz negatif sonucu alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…