Smear testi pozitif

Ben ilk ilişkimi eşimle yaşadım ki hadi diyelim bende vardı misal test verdiğimde çıkmaz mı.2022 aralık ayında negatif gelmiş.Demek ki o zaman eşimde de yokmuş böyle bir şey.Ne olduysa sonradan olmuş
Selam, bazen hpv smear testinde cıkmıyormus, siz daha önce hpv testi yaptırmış mıydınız? Hayatımda hiç hpv testi yaptırmamıstım smear yaptırıyorum zaten temiz diye, doktor yine de hpv de yapalım , smear temiz cıksa da hpv olabilir demişti bana.

Muhakkak doktorunuza sorun. Çoğu doktor cinsel ilişki diyor ama bazen birkaç doktor tuvalette diyor. Kimsenin günahına girmek istemem. Siz araştırın bakın en doğrusunu bilirsiniz 🙏🏻
Bana da doktorum hpv’nin sadece cinsel yolla geçebileceğini diğerlerinin sadece söylenti ve iç rahatlatma oldugunu söylemişti, ancak Allah bilir , konu sahibi gereksiz yere üzülmesin ve eşiyle görüşsün önce.

Selam, bazen hpv smear testinde cıkmıyormus, siz daha önce hpv testi yaptırmış mıydınız? Hayatımda hiç hpv testi yaptırmamıstım smear yaptırıyorum zaten temiz diye, doktor yine de hpv de yapalım , smear temiz cıksa da hpv olabilir demişti bana.
Evet bakın bu da var. Siz Smear vermiş olabilirsiniz 2022 yılında. Smear temiz çıkıp Hpv pozitif çıkabilir. O yılda hangi testi vermiştiniz

Hayır canım şunu demek istedim. Eşiniz sizle evlenmeden önce bu virüsü almış olabilir. Negatife dönmüştür sizle evlendiği sıra. Ama bi hastalık geçirip bağışıklığı düşürüp tekrar pozitif olup size geçirebilir. Hpv negatif demek için 3 kere negatif sonucu görmen gerekli. 6 ay arayla.
Peki bu durumda eşimin test vermesi gerekiyor mu acaba

Evet bakın bu da var. Siz Smear vermiş olabilirsiniz 2022 yılında. Smear temiz çıkıp Hpv pozitif çıkabilir. O yılda hangi testi vermiştinizYaptırdığım
Evet bakın bu da var. Siz Smear vermiş olabilirsiniz 2022 yılında. Smear temiz çıkıp Hpv pozitif çıkabilir. O yılda hangi testi vermiştiniz
yaptırdığım yeri aradım sabah bakacakalr

Kliniği aradım sabah bakacaklar
Hadi bakalım bizi bilgilendirin. Canınızı sıkmayın bu virüste bağışıklık çok önemli. Sigara içiyorsanız mutlaka bırakın, yeşil çay için. Doktorunuz gerekli tedaviyi uygulayacaktır. Hiç korkmayın. Negatife dönüşünüzü kutlarız hep birlikte ❤️

Hadi bakalım bizi bilgilendirin. Canınızı sıkmayın bu virüste bağışıklık çok önemli. Sigara içiyorsanız mutlaka bırakın, yeşil çay için. Doktorunuz gerekli tedaviyi uygulayacaktır. Hiç korkmayın. Negatife dönüşünüzü kutlarız hep

Hadi bakalım bizi bilgilendirin. Canınızı sıkmayın bu virüste bağışıklık çok önemli. Sigara içiyorsanız mutlaka bırakın, yeşil çay için. Doktorunuz gerekli tedaviyi uygulayacaktır. Hiç korkmayın. Negatife dönüşünüzü kutlarız hep birlikte ❤️
İnşallah çok teşekkür ederim ❤️

Tüp bebekle anne oldum ben aşı o hazırlık aşamalarında falan yapıldı mı hiç bilmiyorum o kadar çok tedavi gördüm ki hatırlamıyorum.İlişki sonrası yada ara kanamam hiç olmadı.Siğil falanda olmadım ama vajinama yakın zona çıkardım
Zona da cinsel yolla bulaşan bir şey diye biliyorum

Ben ilk ilişkimi eşimle yaşadım ki hadi diyelim bende vardı misal test verdiğimde çıkmaz mı.2022 aralık ayında negatif gelmiş.Demek ki o zaman eşimde de yokmuş böyle bir şey.Ne olduysa sonradan olmuş
16-18 yüksek riskli tehlikeli tip kolposkopi olmanızı tavsiye ederim doktorunuz yok falan dese de mutlaka yaptırın eşli aşı olun korunun %98 cinsel yolla bulaşan bir hastalık 2022 de hpv yapıldıysa negatif geldiyse eğer bakın smear değil hpv geldiyse yeni bulaş almış olabilirsiniz

16-18 yüksek riskli tehlikeli tip kolposkopi olmanızı tavsiye ederim doktorunuz yok falan dese de mutlaka yaptırın eşli aşı olun korunun %98 cinsel yolla bulaşan bir hastalık 2022 de hpv yapıldıysa negatif geldiyse eğer bakın smear değil hpv geldiyse yeni bulaş almış olabilirsiniz
Yarın gönderecekler 2022 de ki testin görselini.İnanın bende bilmiyorum o zaman hpv yapılmış mı.cinsel yolla olunca umarım o zaman yapılmamıştır diyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşimle ilgili.Evet 16 yüksek risk yazıyor bende okudum.Yok doktora derim ne gerekiyorsa yapalım hemen diye

Hayır sadece cinsel yolla değil
Hpv virüsü çok kolay geçen bir virüstür
Ortak kullanılan Tuvaletlerden bile bulaşabilir
Ben evlenmeden önce aşısını yaptırmıştım doktorumun tavsiyesiyle
Ortak tuvaletten bulaşması imkansıza yakın.Lütfen doğru bilgi verin.

Yarın gönderecekler 2022 de ki testin görselini.İnanın bende bilmiyorum o zaman hpv yapılmış mı.cinsel yolla olunca umarım o zaman yapılmamıştır diyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum eşimle ilgili.Evet 16 yüksek risk yazıyor bende okudum.Yok doktora derim ne gerekiyorsa yapalım hemen diye
Sonuç ne olursa olsun sağlığınıza odaklanın geçmiş olsun yalnız değilsiniz çoğu kadın da hpv var bizler farkına varan kesimiz 🙏

Back
X