- 29 Aralık 2016
- 542
- 1.285
- 113
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Kızlar elinizde olsa Kanada da mı Amerika damı yaşardınız ? Öyle bi durumum var ama işlemlere başlamadık daha düşünüyoruz ama internetten baktığım kadarıyla Kanada da iş bulmak çok zor amerıkada daha çok iş var yazıyo .napıcamızı nasıl hareket Edicez kafam karıştı
Hadi ya neden abdye geçmiş ki ? İş yüzünden mi artık öyle düşünüyorum . Kanada daha güvenli suç oranı daha az , sağlık bedava okullar öyle ama iş alanı daha dar . Alberta diye bi yeti var orda işsiz kalmak imkansız ama inanılmaz sogukk kısır olur insan orda yaşanmaz .
Hadi yaDaha iyi olur sanmışlar
Harvard a geçmiş
Sonra geçinememişler üniversiteyi bırakıp başka işe girmiş
Daha iyi olur sanmışlar
Harvard a geçmiş
Sonra geçinememişler üniversiteyi bırakıp başka işe girmiş
Ne yalan uydurdunuz beeHarvard'a geçmiş demişsiniz. Sanki bayburt üniye yatay geçiş yapmış...
Yalan borcum mu var
Evet Harvard a geçmiş ama geçinememişler
Adam Türkiye'den gittiğinde doktorası vardı 8 yıl Kanada da kaldı sonra da bu macerayı yaşamışlar
Bilgisayar alanı da
Proje bazlı çalışma vs yapıyorlar
Evet hanımefendi, bence baya bir yalan borcunuz var
Neyse bence siz gidin yarım yamalak ingilizceniz bile yokken bi başvuruda bulunun Amerikan ya da Kanada vizesi için.
Ama bakın uyarayım baya bekleyeceksiniz, ben diyetim 50 yııııll siz deyin 100 yıl. Fazla da şey yapamayın canımHem olmadı belki Avustralya'ya falan gidersiniz.
Ay seçim yapmak ne zor dimi bir yanda ABD bir yanda Kanada öte yanda Avustralya...
Acaba hangisini seçseniz... Zaten hepsi çok istiyor sizin gibi tam kapasite donanımlı, şakır şakır ingilizce konuşan insanı
Ben bir yere gitmiyorum da konu sahibi de değilim
Siz nereden biliyorsunuz benim İngilizce seviyemi
Buraya yazdığım şeyde benimle ilgili bir bilgi var mı
Ha bu arada burada geçerli bir mesleği olan üniversite mezunu ofis arkadaşım gidip 5 yıl Amerika'da yaşadı Meksika restoranında bulaşık bile yıkadı
Kendini tanıtmadan hallice İngilizce ile gitti
E meksika restoranında bulaşık yıkar zaten anca. Siz sanıyor musunuz oradaki meksikalıların hepsi ingilizce biliyor?El kol yapıp anca anlaşmışlardır.
Gidip görmemiş olsam inanacağım... Alemsiniz
Neden alemim
Diyorum ki sadece her tarz insanın alıcısı var ABD de
Konu sahibi de gider pompacı olur bulaşıkçı olur eğer isterse
Neden dalga geçiyorsunuz kendisi ile hatta beni o sanıp benimle
Bulaşıkçı oldu vs şimdi ABD vatandaşı geldi buraya geçti masabaşı işinin başına, aldı evini oturuyor
Çocuğu da ABD vatandaşı burada rahat olmazsa gideriz diyor
Arkadaşım, ben bulaşıkçı olduğu için dalga geçmiyorum, sen hala anlamadın sanırım
Neyse sana hayatta başarılaaar
Montreal sanırım ve orda camiye saldırı olmuştı altı kişi öldü . Güya güvenlik vardı orda ama muslümana orda da rahat YÖK . Refah düzeyi iyi . İşte ırkcı saldırlar oluyo insan korkuyokanadada teyzem var ve hayat şartları gayet iyi. gerçi eniştemin yiğeni sonradan gitti o veterinerdi ve biraz zorlandı yani eğitimli insanlar için biraz zor. bir de hangi eyalete gideceğinizde önemli mesela onların bulunduğu eyalette fransızca konuşuluyor. çocuk o yüzden zorlanmıştı ve diplomasını kabul ettiremedi sanırım. okuduğu okulla alakalı da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?