Slm arkadaşlar bir derdim var

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
Kızlar elinizde olsa Kanada da mı Amerika damı yaşardınız ? Öyle bi durumum var ama işlemlere başlamadık daha düşünüyoruz ama internetten baktığım kadarıyla Kanada da iş bulmak çok zor amerıkada daha çok iş var yazıyo .napıcamızı nasıl hareket Edicez kafam karıştı

kanada daha nezih daha düzgün geliyor orurum aldıktan sonra iş bulmanız daha kolay. bir arkadas gtti suana internet üzerinden iş yapıyor . oturum bekliyorlar .

Geçen hafta sonumu yıllardır Kanada da yaşayıp sonra ABD ye geçen birisi ile geçirdim

Kanada daha iyi dedi sağlık hakları vs iyi ABD daha zor geçim yaşam vs diyor

Kanada da aynı işten aldıkları ile rahat geçinirken ABD de geçinememişler mesela

Ben kanadada yaşamak isterdim. Sincaplara taş atmak bile suç orda. Refah düzeyi çok yüksek. Gerçi bir yandan başka geri kalmış ülkeleri sömürerek bu refaha ulaştıklarını düşünüp içten içe kızdığumda oluyor.

Onu Avrupa Amerika Kanada birlikte yapıyo maalesef ve milyon nlarca Türk yaşıyor oralarda ekmek parasına . Hayat şartları işte . Çok okuyorum soruyprum ama iş meselesi çok kafamı kurcalıyor

Hadi ya neden abdye geçmiş ki ? İş yüzünden mi artık öyle düşünüyorum . Kanada daha güvenli suç oranı daha az , sağlık bedava okullar öyle ama iş alanı daha dar . Alberta diye bi yeti var orda işsiz kalmak imkansız ama inanılmaz sogukk kısır olur insan orda yaşanmaz .

her iki ülke içinde çalışma izniniz, diliniz, geçerliliği olan diplomanız var mı? yoksa "hani olur da gitmek istesem" diye mi soruyorsunuz..

ay ne güzel dert, keşke benim olsa
şaka bir yana iki ülkeye de seyahat amaçlı gittim, kanadada yaşamak isterdim, çok düzenli, sakin, temiz bir ülke.
Evet netten okuduklarım da öyle . Daha sakin insanlar kibar hep özür diliyorlar . Ama suda bar quebec eyaletinde aylar önce camiye saldırıp altı müslumanı öldürdüler çöl fazla göçmen var . Belki dili iyice geliştirirsek iş bulabılırx

kanadada yaşardım ben ya
soğuk moğuk ama bence ülkenin yönetimi falan çok iyi
farklı milletten insanlara bakışları da daha iyi diye düşünüyorum
Heyet-i soguk degıl . Toronto Montreal kısımları yaz sonbahar yaşayan yerler kışı biraz uzun sürüyor ama havası gri olmuyo İngiltere gibi . Orda yaşayan yaşamış olanlar var öı diye iş konusunda tavsıye almak ıcın sormak istedim

ay ne güzel dert, keşke benim olsa
şaka bir yana iki ülkeye de seyahat amaçlı gittim, kanadada yaşamak isterdim, çok düzenli, sakin, temiz bir ülke.
Aslında vatan gibi hıcnıyer olmaz asla ama şartlar bazen itiyo. Uç dört yıl sonra dönmeyi düşünüyorum zaten . Hayırlısı inşAllah bizim ülkemiz cennet gibi . Kanada bende mantıklı buluyorum ama iş konusu çok düşündürüyor beni

Heyet-i soğuk nedir?
Abd nin müslümanlara ülkeye girişi yasakladığına dair bazı haberler görmüştüm yakın zamanda.

her iki ülke içinde çalışma izniniz, diliniz, geçerliliği olan diplomanız var mı? yoksa "hani olur da gitmek istesem" diye mi soruyorsunuz..
Dil ve eğitim var ama dil ileri sevıye degıl . Gitmeyi planlıyoruz ciddi şekilde . Başvurmadık henüz araştırmak lazım. ABD de arkadaşlarım var onlarda abdyi övuyo nedense

Bu Ülkelerde yaşamış tanıdıklarınızın söylemleri varsa bilmek isterim veya sizlerin deneyimi varsa ?

Dil ve eğitim var ama dil ileri sevıye degıl . Gitmeyi planlıyoruz ciddi şekilde . Başvurmadık henüz araştırmak lazım. ABD de arkadaşlarım var onlarda abdyi övuyo nedense

eğitim derken Amerikada geçecek bir diplomadan bahsediyorum.. burada doktor dahi olsanız orada ek eğitim almadan doktorluk yapamazsınız mesela.. Amerika da yaşayan insanların orayı övmemesi imkansız, neticede insanların haklarının dibine kadar sahip çıkıldığı bir ülke ama planlarken maddi imkanlarınızı, nasıl başvuracağınızı, nasıl iş bulacağınızı hesaplamanız gerekiyor.. kaldı ki Kanada, Amerikadan daha zor, puanlama sistemine göre alıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…