- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
king daha kaliteli duruyor,işlev ve çalışma prensibi aynı gibi
sizce sligue mi yok sa king altimi kullananlar söylesin lütfen?*
Merhaba..
Ben de sliqueden ipli epilasyon aletini aldım..Çok araştırdım,yorumlar okudum niyet ettim ve aldım..Ama çok pişmanım gerçekten..
Yani 60 TL'e değmezmiş bunu çok iyi anladım..
Şikayetlerim,
Birincisi 60 TL'ye değecek bir kalitede ürün değil..Görünüşünden işlemine kadar gayet basit ve iş göremez bir ürün..
İkincisi beraberinde gelen ipler çok kalitesiz..Hem kopuyor yada gevşiyor,tüy alımını engelliyor..Kendiniz ip takmaya çalışsanız bile ne gerginliğini sağlayabiliyorsunuz nede tüy alımını..
Gerçekten çok üzgünüm..Kolay kolay ürün alırken hata yapmazdım ama bu sefer yaptım..
Ben almaya niyetli olan arkadaşlarıma bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum..Tanıtım videosunda gösterilenler gibi pratik yada sağlam değil..Belki yanak,favori kısımlarını iyi alıyor ama dudak üstü,kaş arası yada kaş üstü,çene gibi kısımları asla almıyor.
Bunlar da benim deneyimlerim..Yineliyorum lütfen almadan bir kez daha kullanıp kullanamayacağını düşününüz..
Sevgiler..
Kızlar,
Yarım saat önce kurye ile getirdiler ürünü. Utanmasam yüzümün fotoğrafını çekip ekliycem. O kadar güzel alıyo ki. Elimi sürüyorum nasıl kaygan. Biraz acıtıyo tabi kökünden aldığı için. Ama kendi elim ya, ayarladım onu da. Yüzüm kıpkırmızı da olmadı. Çok memnun kaldım.
Canım yani ipler bitiği zaman boncukları çıkartıp kendi evdeki ipimize takıp kullanabiliyor muyuz?Kızlar bir fırsat sitesinden birkaç ay önce aldım 12 tl hemde . Ben memnunum açıkçası. İpler kopar ya da biterse ya da ipi begenmezsenin o boncuklar açılıyor iplerin takılı bulunduğu. Tavsiye ederim..