Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yani ipler bitiği zaman boncukları çıkartıp kendi evdeki ipimize takıp kullanabiliyor muyuz?
evet bana da pahalı geşiyo hala alamadım ben de. kalıp ağda aldım tavada eritiyorum yüzümü alıyorum sonra da epilasyon aletiyle üstünden geçiyorum. çok uğraşıyorum çok sıkıldım artık
aluminyum folyodan 4-5 kat katla, 20-25 cm ebadında
bunun ortasına bir kase koy, folyoyu kasenin şeklline göre elinle düzelt ve bir kap haline getir
yani kaseyi bir şablon olarak kullanıcaksın, kalıp ağdanı bu folyo kapta ısıtabilirsin
ama benim önerim , ağdayı ocakta değil az miktarda mesela yüzde minik bölgelerde kullanılacaksa saç kurutma makinasi ile ısıtmak
yok büyük miktar lazım derseniz şu tealight denen ürünlerden alın, altına mum konuyor ya onda ısıtın
ocakta ısınırken bu tarz ağdaların allah muhafaza tutuşma tehlikesi var
Aynen öyle canım , ben kendi ipini beğenmiyorum mesela onu çıkarıp naylon iplik takıyorum ve çok iyi oluyor gerçekten.
mumun ısısı ağdanın erimesi için yeterli olur mu? ısıtıcı cezveler çok pahalı...
Aslında sir ağdayla aldıktan sonra bu ürünü kullanmak daha güzel bi sonuç verir bence.
Bu parçalanma sorununu bende uzun süre yaşadım. Her alıştan sonra 1 2 gün boyunca bepanten kremlerle geziyorum. Marmaristeki kuaförlerin yüz için kullandığı bir ağdayla tnıştım. Oda sir ağda ama bezle alınanlardan daha iyi bir sonuç veriyor bence. Hem yüzünüz ne yara oluyor ne bişey. Tek kelimeyle mükemmel bi ağda diyebilirim. Belki biliyorsunuzdur. Ben İstanbulda hiç görmemiş duymamıştım. :) Neyse çok uzattım ürün bu :
Kuaförlerde bulunan kase ağda ısıtma makinasına kırıp bir parça atıpta kullanılıyor ama ben cam bir kaseye koyup mikrodalgada ısıtıyorum. Fırında olur yani :) Her kuaföre gidişten sonra yara bere içinde kalıyorsanız bu ağdayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Edit: Kapıda ödeme seçeneği ile alabileceğiniz bir link koymuştum ama link engelleniyor. Özel mesaj olarak gönderdim size :)