• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slique Tüy Alma Aleti

Kızlar ürün az önce geldi. Denedim ve gayet güzel alıyor. :66: Satın almayı düşünüp tereddütte kalanlar varsa ürünü şiddetle tavsiye ediyorum :61:

ipi sağlammı kullananlar cvp verebilirmi ?bir iki kullanınca kopmaın bide:26:

Canım ipi sağlam gibi duruyor ama normal iplerdende farklı gibi değil. Yani ben pek bi fark göremedim. Sadece uçlarında boncuk var makinaya sabitlemek için. Zaten yanında 10 adet yedek ip gönderiyorlar. İp biterse sadece ipinde satışını yapıyorlarmış. Sitelerinde öyle yazıyor.

Kızlar ürün az önce geldi. Denedim ve gayet güzel alıyor. :66: Satın almayı düşünüp tereddütte kalanlar varsa ürünü şiddetle tavsiye ediyorum :61:

Canım ipi sağlam gibi duruyor ama normal iplerdende farklı gibi değil. Yani ben pek bi fark göremedim. Sadece uçlarında boncuk var makinaya sabitlemek için. Zaten yanında 10 adet yedek ip gönderiyorlar. İp biterse sadece ipinde satışını yapıyorlarmış. Sitelerinde öyle yazıyor.

saol cnm bilgilendirdiğin için...:79:

bende bu aletle ilgili konu açacaktım..baktım varmış..böyle aletleri hep çok pratik,kolay yapılabilir gösteriyorlar ama, ne biliim hala kararsızım..:44:

bende bu aletle ilgili konu açacaktım..baktım varmış..böyle aletleri hep çok pratik,kolay yapılabilir gösteriyorlar ama, ne biliim hala kararsızım..:44:

Yakın bir zamanda bende bu aleti satın aldım. İlk başta çok hoşuma gitti ama şuan keşke almasadım diyorum. İpi okadar çabuk gevşiyorki. İpi sıkma ayarı var ama çok kısıtlamışlar o bölümü. En sona çektiğimde bile ip hala gevşek kalıyor. Yani çok kötü değil ama iyide değil. Kapıda ödeme seçeneğiyle 65 tl ye aldım. Kesinlikle 65 tl edicek bir alet değil. İadesi oluyormu onun için arayıp sorucam. Gerçi iade etsemde kimbilir parasını ne zaman verirler. Verirlermi süründürürlermi oda belli değil.

o aletin yapılısını gördum ınternetten bizim türkler de yapar onu plastık makas gibi bişeye ip takıyosun öyle bısey bu :))
bi milyoncularda satsalar keske :)) 60 lıra cok pahalı ya:19:

Son düzenleme:
o aletin yapılısını gördum ınternetten bizim türkler de yapar onu plastık makas gibi bişeye ip takıyosun öyle bısey bu :))
bi milyoncularda satsalar keske :)) 60 lıra cok pahalı ya:19:
aynen canım mekanizması okadar basitki. Gelince şaşırıosun zaten bunun neresi 60 tl diye. Tam 1 milyoncu tarzı dükkanlarda satılacak ve ederi en fazla 5 tl olabilecek bir ürün.

Bencede yakın zamanda benzerleri piyasada yerini bulur
60 TL lik bi malzemeye benzemiyor hiç,etmezde..
alet motorlu bi alet değil,elektirikle çalıştırılmıyor,60 Tl fiyat vermekle uçmuşlar :)

Benim bi sorum olacaktı bu aleti kullananlara;ince zayıf kıllarıda sorunsuzca alıyormu?

piyasada bi tek bu ürün var haliyle pahalı olucak ipine gelince kuaförde bile aldrdgnzda ip defalarca kopuyo bu normal bişi ayrıca ipi sipariş edeblrsnz ipin ucundaki boncklarda açılıyo sanırm oraya yeniden ip konablr deniycem ben memnun kaldm şahsen kuaföre verilen paraları düşnrsk karlı

piyasada bi tek bu ürün var haliyle pahalı olucak ipine gelince kuaförde bile aldrdgnzda ip defalarca kopuyo bu normal bişi ayrıca ipi sipariş edeblrsnz ipin ucundaki boncklarda açılıyo sanırm oraya yeniden ip konablr deniycem ben memnun kaldm şahsen kuaföre verilen paraları düşnrsk karlı

evet karlı oluyo .. ben almadım ama mantılklı geldi.. kullanımdan memnunmusun sen ??

evet memnunum kısaları bile alıyo o konuda problem yok sadece ipler halyle bi süre sonra kopuyo bitince siparş vermk lazm ama kendmzde ip takablrmşz gibi geliyo bi deniycem paylaşrm denedğmde

Evet bencede güzel bir alete benziyor gayet mantıklı vede pratik kuaföre git aldır dersi olmadan evinde heryerde alabilirsin.Ammaaaa gelelim o ammalara fiyata 59 deniyo kapıda ödeme seçeneğiyle çıkıyo 65 e e bu kadarda etmezki bu alet ama.dediğiniz gibi tam 1 milyoncularda kozmetikçilerde 3 5 tl ye satıa bişi olmalı.bi arkadaş aldıktan zaman geçtikten sora memnuniyetsizliğinden bahsetmiş.Evet tahminimde buydu ilk başta iyi gelir sora gelmez.Hem kuaför parasıyla hesaplarsanızda her hafta gidilmez gidilse bile 1 tl den yine bundan ucuza gelir bir yıllık maliyeti.Ayrıca ip kökten almıyor diye biliyorum bu neden kökten alıyor.Sir kullanan arkadaşlarada tavsiyem kullanmasınlar çünkü kökten aldığı için daha sert ve çabuk çıkartıyor.Bne hep ip kullanırdım okadar az çıkarlarki sir aldırdım 3 kere aman tanrım kalınlaştı ve daha çabuk çıkmaya başladı.hemen geri döndüm ipe.dediğim gibi sir kullananlar ipe başlasın görsünler :) Bu aletide ucuza çıkarsa alırım,köktende alıyor ise sanmıyorum alacağımı:18:

gerçekten de 1 milyoncu işine benziyor bu alet..çıkar yakında burada da..çarşı da pazarda görürüz..
65 etmez yani..allahın plastiği ve ipi..

Merhaba.Ben geçen hafta aldım 2-3 kere demedim.Bence başarılı bir ürün.Kullanımı çok kolay.Tüyleri köktende alıyor,hatta kısaları bile alıyor.Ben yüz bölgemde kullandım.Sacede ipleri pek sağlam gözükmedi,kopsada yedeği var.Kofordeki kadarda hızlı alınmıyor ama çalışan bayanlara için çok kullanışlı bence.Tavsiye ederim.:46:

dikkatinizi çekerim, kullandım çok memnun kaldım diyenler maksimum 20 mesajlık üyeler.
bunun yerine bizim dingiltere kraliçesinin iple almayı öğreten bi vidyosu vardı, onu izleyip normal iple almayı öğrenmenizi tavsiye ederim. bende de garip yay kılıklı bişi var nerden aldım hatırlamıyorum, onu büke büke alıyorum üj bej bıyık tüyümü. (zamanında lazere giderek azaltmıştım da)

karar veremedım.. denemek lazım ama cok pahalı.. degmez dıe duusnuyroum. ıpler hemen koparsa hadı. y

kendi ipleri cabuk bollanıyo ama ben kendim ip takıyorum gayet pratik boncuklarn geldiği yere ipi doluyorum düğüm atmadn .. tavsiye ederim rahatlıkla ..

kendi ipleri cabuk bollanıyo ama ben kendim ip takıyorum gayet pratik boncuklarn geldiği yere ipi doluyorum düğüm atmadn .. tavsiye ederim rahatlıkla ..

kıllar sert olsada alıyomu bılkgın varmı canım.. saol yorumun ıcınn .. ben cok cok aldııgm ıcın sertlestı kıllar yuzumde ondan sordum

Back