Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipi sağlammı kullananlar cvp verebilirmi ?bir iki kullanınca kopmaın bide:26:
Kızlar ürün az önce geldi. Denedim ve gayet güzel alıyor. Satın almayı düşünüp tereddütte kalanlar varsa ürünü şiddetle tavsiye ediyorum
Canım ipi sağlam gibi duruyor ama normal iplerdende farklı gibi değil. Yani ben pek bi fark göremedim. Sadece uçlarında boncuk var makinaya sabitlemek için. Zaten yanında 10 adet yedek ip gönderiyorlar. İp biterse sadece ipinde satışını yapıyorlarmış. Sitelerinde öyle yazıyor.
bende bu aletle ilgili konu açacaktım..baktım varmış..böyle aletleri hep çok pratik,kolay yapılabilir gösteriyorlar ama, ne biliim hala kararsızım..:44:
aynen canım mekanizması okadar basitki. Gelince şaşırıosun zaten bunun neresi 60 tl diye. Tam 1 milyoncu tarzı dükkanlarda satılacak ve ederi en fazla 5 tl olabilecek bir ürün.o aletin yapılısını gördum ınternetten bizim türkler de yapar onu plastık makas gibi bişeye ip takıyosun öyle bısey bu :))
bi milyoncularda satsalar keske :)) 60 lıra cok pahalı ya
aynen canım mekanizması okadar basitki. Gelince şaşırıosun zaten bunun neresi 60 tl diye. Tam 1 milyoncu tarzı dükkanlarda satılacak ve ederi en fazla 5 tl olabilecek bir ürün.
piyasada bi tek bu ürün var haliyle pahalı olucak ipine gelince kuaförde bile aldrdgnzda ip defalarca kopuyo bu normal bişi ayrıca ipi sipariş edeblrsnz ipin ucundaki boncklarda açılıyo sanırm oraya yeniden ip konablr deniycem ben memnun kaldm şahsen kuaföre verilen paraları düşnrsk karlı
kendi ipleri cabuk bollanıyo ama ben kendim ip takıyorum gayet pratik boncuklarn geldiği yere ipi doluyorum düğüm atmadn .. tavsiye ederim rahatlıkla ..