Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben alıyorum ıns memnun kalırım:) okdr param gıttı kıl ııcın bıde buna gıtsın
Canım 125 değil burda 59 tl ye satılıyo, kargo hariç tabi
Canım 125 değil burda 59 tl ye satılıyo, kargo hariç tabi
evet bana da pahalı geşiyo hala alamadım ben de. kalıp ağda aldım tavada eritiyorum yüzümü alıyorum sonra da epilasyon aletiyle üstünden geçiyorum. çok uğraşıyorum çok sıkıldım artık
yüzünde tüy olanlar diğerlerinden daha bahtsız bence. kolunu bacağını her yerini alırsın ayda 1 ama yüz öyle değil ki 1 hafta sonra tekrar alınacak seviyeye geliyo nerdeyse. hadi şimdi bekarım ve üşendiğim zaman 1 ay dokunmuyorum uzuyo pek takmıyorum, anca nişanlım geleceği zaman bakıyorum kendime :)) peki evlenince napıcam ben??
Başka deneyen yok mu arkadaşlar,bana da iyi bişeymiş gibi geldi,bıyık için iyi olur diye
düşünüyorum,çalışan bayanlara çok büyük kolaylık olur sanırım,:97:
Bir de yüzünü makinayla alan bi arkadaş var sanırım,arkadaşım yüze makina değdirilmez metal sonuçta
iyice kalınlaştırır kılları,kuaförlere de danış istersen sonra daha kötü olmasın...
yüzünde tüy olanlar diğerlerinden daha bahtsız bence. kolunu bacağını her yerini alırsın ayda 1 ama yüz öyle değil ki 1 hafta sonra tekrar alınacak seviyeye geliyo nerdeyse. hadi şimdi bekarım ve üşendiğim zaman 1 ay dokunmuyorum uzuyo pek takmıyorum, anca nişanlım geleceği zaman bakıyorum kendime :)) peki evlenince napıcam ben??
AH CANIM OKDR ZOR OLUYORKI EVLENINCE(( cok sıkıntı oluyor yanı kendım ıcıın dıyorum hemencık uzuo.. kısa olsa bıle sonucta bellı oluyor. ılk bastan esımle konustum . cunku ılerde sıkıntı yasarım dıye dusunmustum. nısanlıydık ılk tanıstıgımız vakıt soledım. anlattım. yuzumu gosterdım. egerkı ben rahatsız olurum devam edemem derse herseyı bıtırecektım. cunku benım arkadas cok sorun yasadı esıyle .sonradan evlenınce hıc sorun yapmadı . bı defa bıle konuyu acmadı ama ben kotu olouodum((