Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. silikon protez taktırmis olan arkadaşları, bizleri bu konuda biraz daha aydınlatırsanız sevinirim..arkadaşlar daha öncede bu tür bir konu açmıştım fakat hala çıkarma ameliyatını olamadım yaklaşık 2 yıldır kas altı mentor yüksek profil 400 cc slikonlarım var ameliyatımı dr. emre özenalp yapmıştı fakat olduğumdan beri memnun değildim ve bir çözüm bulmadı 24 ekimde başka bir doktora çıkarma ameliyatı olacağım topalarma dikleştirme yaptırmayı düşünmüyorum çıktıktan sonraki süreç beni çok rahatsız ederse sonra çaresine bakarız şuan için sağlığım daha önemli kaslarımı zorlayamıyorum ve günlük hayatımı etkilemeye başladı slikonlar koltuk altına yana doğru kaymaa yapıyor çıkarma ameliyatımdan sonra buradan sizlere bilgi vericem çünkü bu konu hakkında çok bir şey paylaşan anlatan olmamış. sarkma toparlama iz ağrı ne şekilde olacak süreç süreç sizleri bilginlendireceğim umarım herşey güzel olur eski dokusuz haline razıyım daha kötüsü olmasın yeter
MerhabaBen 3 ay önce çıkarttım. 10 bin ödedim. Sen girdinmi ameliyata
Çok geçmiş olsun.Ameliyat olmayı çok istiyorum.Tavsiye etmiyor musunuz pekiAmeliyatta anlaşıldı katlandığı açmadan hiç bi şekilde katlandığı belli değildi ben sadece sağ göğsüm ağrıyo demiştim sebebi buymuş açınca belli oldu
Gecmiş olsun. Katlanmasının sebebi tam olarak ne oluyor.Ameliyatta anlaşıldı katlandığı açmadan hiç bi şekilde katlandığı belli değildi ben sadece sağ göğsüm ağrıyo demiştim sebebi buymuş açınca belli oldu
Hayır asla önermiyorum kanser hastalarını bile vazgeçirdim diyebilirim boşverin kendinizi olduğu gibi kanıl edin bedava yapalım deseler hayır derim o derece kas üstü için yorum yapmam ama kas altı pişmanlıktırÇok geçmiş olsun.Ameliyat olmayı çok istiyorum.Tavsiye etmiyor musunuz peki
Onu bende tam olarak bilemiyorum ama açılan cep küçük slikon büyük olabilir veya işte kenarları fln çok ağrıyodu bende ovuyodum belki ovarken katlanmış olabilir vs vs kontrole gidince sorarım doktora onu ama slikonu fln inceliycekler çünkü normal değil böyle olması 2 senede birde mentor marka kötü markada değil ama hemim vücudum hiç kabullenememişti zatenGecmiş olsun. Katlanmasının sebebi tam olarak ne oluyor.
O derede tehlikeli bir şey diyorsunuz yani.Hayır asla önermiyorum kanser hastalarını bile vazgeçirdim diyebilirim boşverin kendinizi olduğu gibi kanıl edin bedava yapalım deseler hayır derim o derece kas üstü için yorum yapmam ama kas altı pişmanlıktır
Risk almaya değmez bence ben çok istiyodım benim erkek gibi dümdüz yani keşke hiç dokunmasaydım diyorm şimdi hem düz hem iz olcak hem parama hem canıma yazık oldu yani yine sen bilirsin tabi ille yaptırcaksan kas üstü yaptırabilirsin yada dolgu veya yağ enjeksiyonu kas altında erkek kası gibi düşün yani eşin elini değdiğinde ay çok güzel demez çünkü sert normal meme gibi yumuşak değilBünyeden bünyeye değişiyor galiba.Yaptırıp hiç sorun yaşamayan da var.Ben de korkuyorum sorun yaşamaktan.
Doktor çok önemli riskli olsa bu kadar bayan silikon yaptırmaz ben meme kanseri tedavisi gördüm tedavim yeni bitti sol memenin ici bosaltilip gecici implant koydu dr dışarıdan enjektör ile şişirme islemi yaptı 3 haftada bir çok sert bir meteryal olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamadım 5 aydır 6 ay sonra silikon amaliyatim var bu konuda işinin ehli doktor olması çok önemliO derede tehlikeli bir şey diyorsunuz yani.
Çok geçmiş olsun.Bazı insanlar çıkarmak zorunda kalıyor ya yaptırmaktan korkar oldum.Oysa ki çok istiyorum.İyi bir doktora güvenip yaptırılabilir heraldeDoktor çok önemli riskli olsa bu kadar bayan silikon yaptırmaz ben meme kanseri tedavisi gördüm tedavim yeni bitti sol memenin ici bosaltilip gecici implant koydu dr dışarıdan enjektör ile şişirme islemi yaptı 3 haftada bir çok sert bir meteryal olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamadım 5 aydır 6 ay sonra silikon amaliyatim var bu konuda işinin ehli doktor olması çok önemlişimdi meme kanserine karşı bir çok bayan silikon yaptırıyor
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.Bazı insanlar çıkarmak zorunda kalıyor ya yaptırmaktan korkar oldum.Oysa ki çok istiyorum.İyi bir doktora güvenip yaptırılabilir heralde
cok gecmis olsunDoktor çok önemli riskli olsa bu kadar bayan silikon yaptırmaz ben meme kanseri tedavisi gördüm tedavim yeni bitti sol memenin ici bosaltilip gecici implant koydu dr dışarıdan enjektör ile şişirme islemi yaptı 3 haftada bir çok sert bir meteryal olmasına rağmen hiç bir zorluk yaşamadım 5 aydır 6 ay sonra silikon amaliyatim var bu konuda işinin ehli doktor olması çok önemlişimdi meme kanserine karşı bir çok bayan silikon yaptırıyor
Teşekkür ederimcok gecmis olsun
doktorunuz kim ögrenebilirmiyim?