Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

kızlar ben .... bulmakta cok sorun yasıyorum sizler nasıl buluyosunuz bana yardımcı olursanız sevinirimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben .....bulmakta cok sorun yasıyorum sizler nasıl buluyosunuz bana yardımcı olursanız sevinirimmm

eczanelerde olması gerekiyor bulamıyormusun. en güzeli bii eczaneyle anlaşıp getirtmek canım geçmiş olsun....

Son düzenleyen: Moderatör:
eczanelerde olması gerekiyor bulamıyormusun. en güzeli bii eczaneyle anlaşıp getirtmek canım geçmiş olsun....

selam annemin sonucu bugün belli oldu canım yüksek çıkmış ama kötü bişey yokmuş sadece bir ilacı vardı daha önce içmişti almanyadan geliyor onu içecekmiş yine yarın kontrolü var bakalım dr ne diyecek canım çok şükürki kötü çıkmadı canım öpüyorum allah acil şifalar versin canım sana ve herkese

anneeciğine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım inşlh yarın kontrolünde de sorun çıkmaz

benim kardeşim de lupus hastası, o da 17 yaşından beri tedavi görüyor, şu an 22 yaşında. yazdıklarınızı okuyunca çoksevindim,yani evlenmiş olmanız hatta çocuğunuzun olması o kadar mutlu etti ki beni, Allah gönlünüzdeki herşeyi yaşamanızı nasip etsin inşallah,
kardeşim çocuk sahibi olamamaktan korkuyor, belki de evlenememekten.
çok sıkıntı çektiniz mi hamile iken, ya da evlenme sırasında hastalığı sorun eden oldu mu? özel mi oldu, haddimi aşmak istemem ama, sadece kardeşimemoral olması açısından soruyorum, ona da buraya üye olup sizlerle paylaşımda bulunmasını söyleyeceğim, Allah şifa versin, çocuğunuza sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:1rolleyes:

fbetuly hamileliğinizden bahsetmişsiniz , dedim ya yazınızı görür görmez bi sevinçle msj yazmaya oturdum,okumamışım alttakileri :kedi:

selam arkadaşlar yakında endoksana başlıycam.bu ilaç hakkında bilgisi olan,kullanan arkadaşlar yan etkileri neler nasıl bir ilaç yazarsanız sevinirim.saç dökermi bu ilaç .

canım benim çok sevindim sonuca ALLAH annenede acil şifalar versin.

çok geçmiş olsun

kızlar DR adresleri. telefon numaralarını burada vermek yasaktır

Merhaba,hidroksiklorokin etken maddesi olan quensyl eşdeğer ilacı Plaquenil çok fazla eczaneye bakmamıza rağmen yoktu.Eczacılar birliğinide aradığımda artık quensyl getirilmiyormuş yurtdışından zaten ilacınız eczaneye gelmesini bekleyin dediler.Eczanelerden artık alınıyor diye biliyorum zaten dr da yazdı karneye nasıl bulabiliriz ankara da bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Son düzenleme:

ben formda yeniyim bende 4 seneden beri sle hastasıyım sana geçmiş olsun

Merhabalar Öncelikle Size Ve Hepimize Geçmiş Olsun,Bende 2 Aydır Quensyl Kullanıyorum Ve Bugün Bende Eczacılar Birliğini Aradım Bana da Size Söyleneni Söylediler Ben Aydınlıkevler de Oturuyorum Tanıdık Eczane Var Depolara Sordurttum Ama Malesef Depolarda Da Yok Henüz Zaten İlaç Daha Devlet Ödemesine Geçmemiş Para İle Temin Ediliyormuş,Ben Günde Tek Doz İçiyorum Kahvaltıdan Sonra Süt İle Sizlere Sormak İstediğim Bir Kaç Soru Var Quensyl'in Yanında Cozaar 50 Mg Kullanıyorum Ve 100 Mg lık Çocuk Aspirini Vücudumun Heryeri En Ufak Bir Çarpmada Çürüyor Kan Topluyor Aspirini Arada Kullanmadığım Oluyor Acaba Bu Quensyl Kan Cıvıltma Özelliği de mi var?
Birde Gözlerimde Sıcakta Bulanık Görme Ve Beyaz Tortu Gibi almaya çalışıp alamadığım şeyler oluyor çapak gibi ama çapak değil sizlerde de oluyor mu acaba bu belirtiler şimdiden teşekkürler sevgilerimle

Bünyem Çok Hassas Acaba O Yüzden Mi Kaynaklanıyor Ki 45 Kiloyum Ben Yıllardır Kiloda Alamıyorum Malesef Anemi Durumum Söz Konusuydu Ama 3 Ay Önceki Kontorllerde Kanım 12.6 Çıktı 5 Gün Sonra Kontrollere Gitcem acaba ilaç neleri etkilemiştir çok merak ediyorum(ıstenen tetkikler tam kan sayımı,idrarda kantitatif protein,karaciğer ile ilgili testler anti ds dna vs.. elisa bunlar yok)

hande mrb.sanada çok geçmiş olsun.ben 13 senedir lupus hastasıyım ve ilk günden itibaren bu ilacı ve benzer ilaçları kullanıyorum.ilaca yeni başlamışsn. 6 ayda bir düzenli olarak göz muayeneni yaptrman gerekli.bende ilacı uzun aramalar sonucu istanbulda buldum ve getirttim.Yaz aylarında bu problem malesef oluyor.geçmiş olsun

hande merhaba,
ben de 9 yıldır SLE hastasıyım. ve 9 yıldır da quensyl kullanıyorum.. quensyl göz diplerinde çapak yapıyor maalesef.. ben de çok şikayetçiyim bundan.. kiprik diplerinde iltihap olması da yapabilirmiş bunu.. bunun için doktor ara ara gözleri bebek şampuanıyla yıkamayı önermişti. yapıyorum ama bende pek işe yaramıyor...
çabuk morarmaya gelince.. aspirin ve kortizon hassaslığı arttıroyor.. benim de azıcık çarpmayla hemen morarır... hep morluklar vardır vucudumda...
geçmiş olsun dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…