Teşekkürler bende öle ummak istiyorum cnm.Bende Ankarada yeni değiştirdim doktorumu ibni sinada Murat hoca var ona gitmeye başladım bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar, dünyadaki lupus gelişmelerini yakından takip eden biri olarak, Amerikada Lupus için geliştirilen ilk gerçek lupus ilacının bulunduğunu sizlere bildirmek isterim .(Biliyosunuzki kullandığımız ilaçlar bağışıklık sistemimizi baskılamaya yönelik). Bugün bildirildi ve tarihi bir gün ilan edildi. Henüz piyasada yok, Amerikan sağlık örgütünden onay bekliyor bu da en erken 6 ay sürermiş. BENLYSTA adlı ilaç detaylarına Lupus Foundation of America sitesinden ulaşabilirsiniz...Tüm lupus hastalarına umut....belki gerçekten bikaç yıla tamamen çare bulunur ..........inşallah.................
Arkadaşlar, dünyadaki lupus gelişmelerini yakından takip eden biri olarak, Amerikada Lupus için geliştirilen ilk gerçek lupus ilacının bulunduğunu sizlere bildirmek isterim .(Biliyosunuzki kullandığımız ilaçlar bağışıklık sistemimizi baskılamaya yönelik). Bugün bildirildi ve tarihi bir gün ilan edildi. Henüz piyasada yok, Amerikan sağlık örgütünden onay bekliyor bu da en erken 6 ay sürermiş. BENLYSTA adlı ilaç detaylarına Lupus Foundation of America sitesinden ulaşabilirsiniz...Tüm lupus hastalarına umut....belki gerçekten bikaç yıla tamamen çare bulunur ..........inşallah.................
merhaba arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun. arkadaşlar ben kronik idiyopatik ürtiker hastasıyım ve tanı konmadan önce bir sürü tahlil yaptırdım. ve ana denilen tahlilim negatif çıkması gerekirken bende pozitif çıktı. doktorlar lupustan şüphelendiler ama bende hiçbir belirtisi yoktu nitekim lupus çıkmadım ama temkinli olmamı ve ana tahlilini belirli aralıklarla yaptırmamı söylediler. size sorum ilerde lupus olma ihtimalim var mı eğer varsa nasıl koruyabilirim kendimi?