Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim paylaşımlarınız için.bu arada bu canavar hastalık size nasıl bi zarar verdi merak ediyorum.organ tutulumu falan varmı?benneyaptımki
ben bu hastaliktan olan herkese oncelikle gecmis olsun diyorum
benim annemde bu hastaliktan
ben size sormak istiyorum size ne turlu bu tedavi uygulaniyo
anneme prednol adli bi hap veriliyo sizler ne kullaniyonuz
canım annenede geçmiş olsun evet ben prednol kullandım ve ara ara yüzümde lekeler çıkmaya başladığı zaman tekrar kullanıyorum yanında mide ilacıda kullanıyordur sanırım ben kullandım çünkü mideyi müthiş ağrıtıyor. Allah hepimize şifa versin rabbim....:Saruboceq::Saruboceq:
selam benimde annem lupus hastası 8 yıl oldu bu hastalığa yakanılanı bu hastalık ilerediğinde ne gibi zorluklar yaşanıyor yarın dr kontrolü var annemim tahlilin biri yani (ANA) bu tahlil pozitif çıkmış dr ilerki tetkikleri isteyecekmiş yarın tekrar gideceğiz çok merak ediyorum nu kötümüdür pozitif çıkması bana cvp yazrmısınız nolur annem ilaç olarak imuneks kullanıyor bide güneş kremi kullanıyor güneşe çıkmıyor zaten dr çıkmıcak dedi sizin hangi aşamada annemim yüzünde lekeler var yanaklarında ve alnında sizede geçmiş olsun allah acil şifalar dilerim hepinize
canım bu hastalığın kesin bir tedavisi yok ileriki safhalarında böbrekte ve kalpte tutulmalara yol açabiliyormuş benimde yüzümde ve özellikle burun sırtında lekeler oluşuyor burnumun üstündeki leke hiç geçmiyor zaten annene çok geçmiş olsun doktorun söylediklerini mutlaka yapsın güneşe çıkılmaması mümkün değil mutlaka çıkıyoruz ama yüksek faktörlü güneş kremi mutlaka kullansın Allah cümle hastalara şifa versin.....a.s.
sağolun sizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin annemim yüzünden biopsi aldılar sonuç pazartesi belli olacak hangi aşamada diye ama dr un dediğine göre annemim durumu iyimiş çünkü eklemlerinde ağrı yok annemim allah dert verip dermen aratmasın kimseyi herkesede acil şifalar versin dediğiniz gibi leke geçmiyor ama güneşede hiç çıkmıyor desem yeridir çünkü korkuyor çok güneş kremide bepantol kullanıyor dr onu verdi eczacıda bu güneş kremi değil dedi nemlendirici dedi siz ne kullanıyorsunuz?siz kaç yaşındasınız?
merhaba arkadaşlar,yüze niye biyopsi yapılıyo yüzdeki kızarıklıklar içinmi,bana böyle bişey yapılmadı,merak ettim sebebini?benim bu aralar eklemlerim çok ağrıyo ellerim davul gibi oluyo resmen ,ellerim geçiyo ayaklarım ağrıyo heryeri geziyo bu lanet ağrı,ama bunada şükür hastalık sadece eklemlerimde..siz ağrılarınız için ne kullanıyosunuz,alternatif bişiyler varmı??
annenin biyopsi sonucu çıkınca mutlaka haber ver bende merak ettim ilk hastalandığımda benimde almışlardı yüzümden parça. parmaklarım ağrıyor ara sıra benimde, sebamed kullanıyorum güneş kremi olarak ve canım 36 yaşındayım 30 yaşında tutuldum bu hastalığa.Görüşmek dileğiyle
vereliniortak
ağrı kesicim var ama malesef sanki artık hiç etki yapmıyor,herhalde vucüt bağışıklık kazandı ilaca karşı,daha etkili bişey lazım
cnm benim yuzumde bi ara cok fenaydi bana doktorum bi hap yazdi yemin ederim 2 ahftada bisey birakmadi ama biliyorsunuz hapin ismini yazamiyoruz
cnm benim yuzumde bi ara cok fenaydi bana doktorum bi hap yazdi yemin ederim 2 ahftada bisey birakmadi ama biliyorsunuz hapin ismini yazamiyoruz