AbLalarm benimde bir sikayetim varayak baş parmaklarımda morarma oluyo ve kan toplanıyo acaba bu sle den kaynaklanan bir sey mi yarından sonra akdeniz üniversitesi tıp fakültesi nefroloji bölümünde kontrlm var bir aydır 2 tane kortizon 2 tane imuran ve yarım tablette cozaar adlı ilacı kullanıyorum birgünde merakla tahlil sonuclarımın cıkmasını beklicem hepinize tekrar gecmiş olsun inş. en kısa zamanda hepimizde tamamen iyileşiriz hoşçakalınn...
çok teşekkürler fundalale murat beyin tel. varmı acaba ben adanadayım özel muayenesi varmı çok geçmiş olsun benim çift taraflı sıvı çok yok ama kortizono cevap vermedi 6 aydır çekiyorum.kortizon kullanmaktan yoruldum.yapıştırma işlemini lokalmi yaptı yoksa genel anesteziylemi teşekkürler
çok teşekkürler fundalale murat beyin tel. varmı acaba ben adanadayım özel muayenesi varmı çok geçmiş olsun benim çift taraflı sıvı çok yok ama kortizono cevap vermedi 6 aydır çekiyorum.kortizon kullanmaktan yoruldum.yapıştırma işlemini lokalmi yaptı yoksa genel anesteziylemi teşekkürler
sevgili fundalale ilgine teşekkür ederim.murat bey romatolog sanırım.göğüs cerrahı hakan turgayın tel varsa yazarmısın.yapıştırma işlemi ne kadar sürüyo hast nekadar yatılıyo bana 2 yada 3 günlük olduğu söylendi.
herkese merhabalar.ben 22 yaşındayım 15 yaşından bu yana sle tedavisi görüyorum.bi tane kızım var 3.5yaşında,hastalıklarımızı sağlığımızı herşeyimizi paylaşmak dileğiyle..hihoyyyt
tekrardan mrb,hangi marka güneş kremi kullanıyosunuz.ben roc un aldım 50 faktörlük.bu sene yüzüm çok kızardı.eskiden olur geçerdi bu sene hala geçmedi çok rahatsız oluyorum.kötükedihüso