MERHABA SPİNOZA
bende lupus hastasıyım ve dr. ziya özelin tedavisini oluyorum.kendimle aynı kaderi paylaşan birisine rastlayınca tanışmak istedim .bazı sorularım var sana. başka bir şekilde yazışma yada konuşma imkanımız olursa sevinirim. Allah hepimize acil şifalar versin.hoşçakal
merhaba arkadaşım,sorularını memnuniyetle cevaplarım tabii .ama ne şekilde iletişim sağlarız bilemiyorum.ama seni çok iyi anlayabiliyorum inan.
MERHABA öncelikle geçmiş olsun.evet hastalığın tahlili var ama bunun için bir üniversite hastanesinin ROMATOLOJİ bölümüne giderseniz doktor size yardımcı olur.sanırım ist. dışındasınız mutlaka bulunduğunuz yerede vardır ama istanbula gelme şansınız varsa çapa tıp fakültesindeki doktorlar çok iyi .benim doktorumda oranın doktoru ama ismini vermem doğru olmayabilir düşüncesiyle yazmıyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun.Allah hepimize acil şifalar versin.
Bendede şeker çıktı bu ilaçtan dolayı. Günde 4 sefer insülin yapıyordum. İlacın dozu düştükçe oda normale döndü. 6 ay kadar kullandım insülin. Hem şeker hem de tuz yasaktı.....Şu anda çok şükür herşey normal. ama ilaç düşük dozda devam ettiği için yine de dikkatli ol dedi doktorum. Sabır isteyen bu hastalıkta annende inşallah atlatacak bu dönemleri, tekrar geçmiş olsun...........
arkadaşlar merhaba,
bildiğiniz gibi ben 16 yıldır tedavimi antalya akdeniz üniv.tıp fakültesinde yaptırmaktayım ama geçenlerde bir arkadaşım ankara'daki bir doktoru önerdi bana(başkent üniversitesi ankara hastanesi prof.dr.eftal yücel).büyük ihtimalle bir kaç hafta içinde randevu alıp ankara ya gelmeyi düşünüyorum.eftal hoca'nın çok iyi olduğunu duydum.ayrıca akdeniz üniv.deki bir doktorum da ''istersen gazi üniversitesine de gidebilirsin orası da iyi'' deyince ankara ya kadar gelmişken oraya da gideyim diyorum.ankara'daki arkadaşlardan ricam beni ankara'daki hastane ve doktorlar hakkında bilgilendirmesi.ayrıca doktor ve hastane önerilerinizi de bekliyorum.şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgili Bethany merhabalar biz taburcu olduktan sonra tekrar akciğerde su toplanması tekrarlandığı için hastaneye tekrar yattık akciğerde su birikmesine karında mevcut olan aşırı ödemin sebeb oluğunu söylüyorlar şimdi bu birikmeye sebeb olan kaçağı bulmaya çalışıyorlar halen akciğerde diren bağlı ve su gelmeye devam ediyor çok moral bozucu oldu 2.kez hastaneye yatmamız bu arada düşük olan kan değerlerimiz düzelmeye başladı doktorlar iyi buluyorlar bu arada kullandığımız kortizonlu ilaçtan dolayı şekerimiz yükseliyordu sabah 140-175 arası tokluk ise 220-285 gibiydi ve doktorlar normal diyordu
Fakat şekerimiz dün anide 300 lerden başaldı 450 ye kadar çıktı hemen insülin yaptılar düşmeyince 2. kez yapıldı sonra insülinle beraber serum bağladılar ve yavaş yavaş düştü 12 saat sonra 130 lara düştü ve öğleden sonra tekrar yükselmeye başladı ve insülin yaptılar sizde nasıl oluyordu ne kadr insülin vuruyorlardı yaklaşık şeker oranınız neydi merak ediyorum huzursuzum cevap verirseniz çok sevinirim birde kortizonlu ilacın miktarı neydi? kaçlardan başlayıp ne kadara kadar düştünüz merak ediyorum moralim çok bozuk umarım şu ödemin kaynağını bulurlar herkese şifalar diliyorum
merhaba fundalalale bende 2sene önce cigerlerimden su aldırdımm benim doktorumm sleye bagladı şuan iyiim haata 2gün öncede akciger temografisi çekindimm bugünde gösterdimm iyi şuan biişi yok dedi ama sle bu nerde ne zamanne olacagı belli olmuyor işte şimdide benim koltugum altında lenfbezi şişligi çıktı ona baktırıcamm bende eger aranızda böyle bişisi olan varsa banada söylesin lütfenn kafam ona takıldı benimde kötü bişimi diyee herkeze saglıklı günler diliyorumm arkadaşlarrArkadaşlar merhaba tüm üye arkadaşlardan yardım istiyecem SLE hastası olup akciğer ile ilgili özellikle su toplanması olayı yaşayanlar varmı annemin tüm bölümler baktı herşey iyi ama halen akciğer su topluyor doktorumuz tek başına lupusa bağlamıyor çaresiz kaldık bilgilerinize ihtiyacım var