- 6 Şubat 2008
- 123
- 1
Merhaba arkadaşlar bugün tahlil sonuclarımı aldım.çok mutluyum benim lupus uyuma dönemindeymiş ,umarım hep uyur.Eylül ayına kadar gene Quensly e devam edeceğim günde 2 doz.Buna da şükür.Umarım sizlerinde lupusuz hep uyur.Umarım bu mutluluğu hep beraber yaşarız.Sağlıcakla ve mutlu kalın
slm polyanaa ben çalışan ssk lıyım bende çalışmadan önce parayla alıyordum ilacı malesef.Ben en son rapor ve karneyle başvurdum Ankaradan.Dr rapora ilacın etken maddesini yazdı hidroksiklorokin olarak karneyede ilacı yazdı o şekilde kabul edildi bulunduğun ilde türk eczacılar birliği varsa oraya müracat ediyosun.Sipariş veriliyor yurt dışına takriben 15-20 gün içinde teslim alıyosun ilacı. Moryel82 arkadaşımızda quensyl nin yan etkisini sormuş uzun dönem kullandıktan sonra etki eden bir ilaç iltihab üzerinde etkisi varmış.Yan etki olarak gözde sorun olabiliyormuş korneada birikme durumu olabileceği için düşük bir ihtimal olsada senede 1-2 kez görme alanı kontrolü yapılması gerekiyor.Sağlıcakla kalın...
bildiğimiz ama genede tekrar etmekte faydası olan bilğiler yazmışsın tşklr..
bir kaç zamandır sağ dizimde şişme ve sürekli ağrım vardı bugun doktorumu aradım ve her 2 dizdende emar istedi sanırım kortizondan dolayı dizlerde de erimeler başladı yarın edirnede emar çektirecem umarım çok kötü çıkmaz..sevgilerimle..
slm akadaşım sanada acil şifalar diliyorum.Ben kuşadasında oturuyorum.Tedaviye Ege üniversitesinde başladım ve orada devam ediyorum.senin teşhisin nerede kondu.şuan tedavin ne durumda merak ettim.
Umarım iiii durumdasındır.tanışmak isterim seninle.....
Merhaba arkadaşlar bugün tahlil sonuclarımı aldım.çok mutluyum benim lupus uyuma dönemindeymiş ,umarım hep uyur.Eylül ayına kadar gene Quensly e devam edeceğim günde 2 doz.Buna da şükür.Umarım sizlerinde lupusuz hep uyur.Umarım bu mutluluğu hep beraber yaşarız.Sağlıcakla ve mutlu kalın
Arkadaşlar istanbulda olup capa tip fakultesinde tedavisi suren varmi aranizda butun mesajlari okumaya calisiyorum acaba kacirdimmi
teşekkür ederim benimde teşhisim ege üniversitesinde konuldu.su an ankarada tedavi görüyorum ama aydında da gidiyorum bazen. ben de isterim tanışmayı.ben aydın merkezdeyim