Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar SLE(Lupus hastal)Paylaşım alanı

benim annemde de aynı rahatsızlık var ayaklarında. Gerçekten başlangıcını çok zor geçirdi. Ara ara ayklarında morarma ve kızarmalar oluyor ve hissiyatı çok fazla. Çorapsız gezemiyor ama Allah'a hamd olsun şu an iyi. Tedavisi sürüyor tabi. Sana da geçmiş olsun ablacım..

ben kanseri yendiğini onun kaybolduğunu düşünmüştüm umarım denediğin şeyler faydalı olur Allah hepimize güzel hayırlı ömür nasip etsin tüm inananlara görüşürüz kendine ii bak.

çok tşkr ederim. umarım ilaçla düzelir..ben ameliyattan korkuyorum, ameliyat olmak istemiyorum zaten bu korku yüzünden yıllardır göz ameliyatı da olmuyorum ...
tabiki şükredip duruyorum Allah'tan umudumu kesmedim kesmiyecem, hepimiz şükretmeliyiz herşeye rağmen...
inan bende bu siteyi çok seviyorum çünkü beni bi bu sitedeki arkadaşlar anlıyor birbirimizi bizden başkası anlamıyor. bu sitede karşılaştığımız için çok şanslıyız bence.
Allah hepimizi daha kötüsünden uzak tutsun ...

günaydın arkadaşlar artık herşeyden korkar oldum bugün hiç iyi bi gün değil benim için kendimi iyi hissetmiyorum ...

sevgili songulalp hafta sonu duymus oldugum bir seyi senınle paylasmak ıstedım. gözlerle ılgılı sorunun gercekten kötü bununla ılgılı hafta sonu bı tanıdıgımdan gözlere, göz damalrarına ve katarak için yaban mersinin iyi geldıgını ogrendım tabı ne kadar dogrudur bılmıyorum sabahta nette yaban mersını olarak ınceledım gözlere cok faydası oldugunu yazıyo hergun tükeltilmesi neticesınde iyi sonuclar olabılır denemenı tavsıye ederım . sağlıkla kal.

Merhaba Bal balım ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım.Yaban mersini de deniycem.Umarım gözümle ilgili şifa ondadır. ve sende buna vesile olursun.Bu arada yarın özel bir hastaneye check up için başvurucam artık devlet hastanelerinde her hastalığımın tedavisi ile ilgili 2/3 ay ertelemelerinden sıkıldım bütün rahatsızlıklarım hep beklemede kalıyor.Tedaviye başlayamıyorum bir türlü.Astım var.Boyun düzleşmesi kollarda güç kaybı.Kemik erimesi.Göz vs.Umarım memnun kalırım.Gelişmelerden sizi haberdar edicem.Tekrar teşekkür ederim arkadaşım.Sağlıcakla Kal

en iyisini yaparsın arkadasım en azından bekleme sıtresınden kurtulmus olursun allahım cokkkk acıl şifalar versın .. durumun ile ilgili haberder edersın . Tüm sağlıklı günler bizim olsun .. öpüyorum kocaman ...

merhaba ben geldim uzuzn süredir yoktum çok yoğun çalışmak zorunda olduğumdan görüşemiyorduk ama artık tatil ve buradayım çok iyiyim tahlil sonuçlarım çok iyi bomba gibiyim royalım canım seni çok seviyorum ve seninle sohbeti özledim

Arkadaşlar Hepinize selamlar uzun zamandır giremiyordum malüm hamilelik bitti ve bir bebeğimiz oldu çok sağlıklı benim biraz doguma yakın rahatsızlandım ama şimdi iyiyim SLE hastaları Doğum çocuk sahibi olamaz demesin demekki oluyomuş görüşmek üzere

geçmiş olsun...
çok sevindim Allah bağışlasın, Allah daha sağlıklı günler nasip etsin inşallah...
Allah'tan umut kesilmemeli, herkes için herşeyin hayırlısı olur inşallah...
darısı olmayanların başına :1rolleyes::1rolleyes:

çokkkkk sevindim gülay1984;ne güzel ve ne güzel bir örneksin!allah analı babalı büyütsün,geleceği en güzelinden olsun.kız mı,erkek mi?a.s.

yaşasın klubümüzün artık bir bebeği var allah bağışlasın böyle güzel haberlerde buluşmak üzere :icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::icecream:

Gülaycığım Allah analı babalı etsin.Allah yavrunu sana bağışlasın gercekten çok mutlu oldum.Bende bir anneyim oğlum 7 ağustosta 6 yaşına girecek bende aslında evlat sahibi olma anlamında pekde umutlu vaka sayılmazdım.Ama allah evlat sahibi olmayı nasip ederse her türlü hastalıpa rağmen bunu nasip ediyor.Bende arkadaşlarıma diyorum.Bir gün sizde evlat sahibi olursunuz diye.Her şeyden önemlisi inancınızı kaybeymeyin.Tekrar tekrar tebrik ediyorum.Bu arada yeğenimizin adını ne koydun.Bizimle paylaşırsan seviniriz.Hepimizin yerine kocaman öp.Hep sağlıcakla kal.

gülay bebeğimizin ismini ve paşamı prensesmi olduğunu hala yazmadın merak ediyorum çabuk yaz annesi teyzeleri merak ediyor gamyoncuiremsu tatlicadiarzu

kırıldım kontrole gelmişsin ve bana uğramamışsın

kırıldım kontrole gelmişsin ve bana uğramamışsın

valla düşünüyordum kusura bakma
zaten doğru dürüst drla da konuşmadım çok sevdiğimiz bi tanıdığımızı kaybettik apar topar buraya döndüm ama en yakın zamanda yine ordayım hatta dayımlarda kalmayı düşünüyorum.kadın hastalıkları drna görünemedim hala o yüzden oraya gelecem burda ii dr vardı ama onunda babası vefat etmiş oda memleketine gitmiş...gelip kalırsam bu kez uğramadan dönmem inşallh...:1rolleyes::1rolleyes:

hımmm affetim unutma burda senin bir ablan var ve seni ağırlamak beni mutlu eder ha buarada sen ankaraya gideçektin ne oldu biliyorsun küçük şehirdeki sağlık imkanları kısıtlı ben ankaradaki doktorum sayesinde hastalığımı uyuttum ana tahlillerim negatif çıktı son tahlilimde yani tedavi sonuç verdi şimdi sadece 5 mg delta cortil kullanıyorum ve çok iyiyim en son halimi görmüştün ne kadar kötüydü arkadaşlar bana yardım edin şu kızcağızı ikna edelim metropol bir şehirde tedavisine devam etsin obsinade vanda tedavi oluyor ve yıllardır iran menşeli bir sıtma ilaçı kullanıyor gözlük çerçevesi merçek gibi daha önçe bende vanda tedavi oluyordum fakat hiç bir sonuç alamadım tabi bu imkanların kısıtlı olmasından yoksa doktorlar gfayet ilgililer ama olmuyor haydi arkadaşlar obsinadeyi hep beraber ikna edelim çünkü daha çok genç ve sleyi alt etmesi içinkurtuluşu bence birazda başka bir yerlerde arasın hepinizi seviyoryum çünkü yaşamayı çok seviyorum

Gülaycım çok ama çok mutlu oldum Allah analı babalı yüyütsün inan kendimin bebeği olmuş gibi sevindim çünkü bende çok bi bebeğim olmasını istiyorum ama yasak

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama sizlerin yazdıklarınızı okuyorum hepinize acil şifalar diliyorum gülay bebeğinin olmasına çok sevindim analı babalı büyütün inşaallah 23 senedir lupus peşimi bırakmıyor Allahıma çok şükür iyiyim ilaçlarıma devam ettiğim sürece. Sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…